BİRİKİMCİ HATUNLAR

Benim öğrenim kredim bitti.

Eşimin 8800 kredisi var 2. küsür de faiz. Bugün torba yasası çıktı ya faize af geldi mi diye bakıp duruyorum. Detaylar yok ama düzenlemeler var gibi.

Biz de şimdi onu yapılandıracağız ve aylık ne kadar düşerse onu ödeyeceğiz. Ben böyle aylık 1000 ödeyelim ve hemen bitirelim istiyorum ama bakacağız artık

Bugün su faturamız gelmiş 35tl. Neden benim faturalım bu kadar yüksek (elektrikte genelde 60 ve üstü)

darkçım bana da nissan qashqai , opel mokka , kia sportage tazrlarında jipim olsun diye dua eder misin ?
Allah hepimizin gönlündekini ya lâtif ismiyle lütfetsin inşallah. Yanlız farmasicim kia sportage çok kötü bir araç. Eşim bu işi yapıyo. Kullanıyoda...memnun değil
Bu arada ev almak isteyenler 40 gün boyunca 41 kez Ali-imran 26-27 .ayetleri okuduğunda kolaylaşırmış
Yada böyle maddi isteği olanlar her gün(en az 7 gün)1000 ya ganiyy ismini çekip her yüzde bir kez bu ayeti okursada işi kolaylaşırmış. Esmaların sırrını okuyorumda şuan paylaşayım dedim.

Bugün su faturamız gelmiş 35tl. Neden benim faturalım bu kadar yüksek (elektrikte genelde 60 ve üstü)
98 gelmiş elektriğim. Otomatik ödendiği halde kesmişler bugün. Olacak şey değil,kaçıncıya. Bende oturuyorum herkesinki gitti diye.

Ben varım en büyük hayalim ev almak. Evi olanlara ya da ev kredisi ödeyenlere çok imreniyorum. Biri gelse 300 milyarlık arabam var dese, güle güle kullan der geçerim, ev aldım dese bayıla bayıla dinlerim :)

98 gelmiş elektriğim. Otomatik ödendiği halde kesmişler bugün. Olacak şey değil,kaçıncıya. Bende oturuyorum herkesinki gitti diye.

offf sizin de çok gelmiş. Ben bu ay elektrikten çok korkuyorum çünkü bir heves hem ekmek kızartma hem tost makinası hem de çaycı kullandık bolca :)

Ev istiyorm ama bize hayal maas belli
esimin dedesi aliruz diyo bakalim
simdu kaynim alcak sifir ev kendi parasiyla dedeside o is bitsin alicaz diyor bi sekilde insl gercejlesir şu anda set isteğim bu hakkımızda herşeyin hayırlısı

Ben varım en büyük hayalim ev almak. Evi olanlara ya da ev kredisi ödeyenlere çok imreniyorum. Biri gelse 300 milyarlık arabam var dese, güle güle kullan der geçerim, ev aldım dese bayıla bayıla dinlerim :)
Ah inşallah yesa. Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah,sanada. Ama kurban olduğum allah çok istersen veriyo. Yeterki sabrı ve şükrü bilsin kulu...

offf sizin de çok gelmiş. Ben bu ay elektrikten çok korkuyorum çünkü bir heves hem ekmek kızartma hem tost makinası hem de çaycı kullandık bolca :)
Benimde sedasla sorunum agustos faturası yazılmadı 4 kere mail attım ancak yine de ne giden olmadı en yüksek ödediğim 4 4
gecen ay 33 geldi bakalim

Bana hep yüksek geliyo. Suyu anlarım üçümüzde su kurbağası,terasım var bolcada çiçek ve bitkim...doğalgazıda anlıyorum. Ama elektrik....soğanı bile elimde doğruyorum,robot zor geliyo. TV ,kombi,haftada 2 çamaşır ve haftada 1 ütü.bulaşık mak. Bozuk nerdeyse 1 aydır. Bilemedim..

Amin Allah razı olsun canım ....Allah hepimizin gönlündeki dilekleri hayırlısıyla kabul etsin inşaallah ...

verdiğin çok değerli bilgiler için de Rabbim ayrıca razı olsun
16641 Ya LATİF topiğim de var benim ...

o segmentte opel ya da nissan önceliğim canım hayırlısı artık ama ilk göz ağrım henüz 4 yaşında ve de 12000 km de ....biraz daha yola birlikte devam edelim diyorum ...
öncesinde yatırım amaçlı ev almak satmak istiyorum bakalım nasip herşey

benim de elektirik faturam yıllardır 90-120 tl arası gelir
ama bizim için çok normal

Bu yaz gelen faturalar
elkt: 33
Su 17(musluklar bozuktu simdi tamir ettrdim gecen ay 32geldi musluk bozukken)
Dogalgaz 10

Hadi inşallah canım yaa sizin de bizim de evimiz olur:) Sizin dede alırsa çok rahat edersiniz.

Ah inşallah yesa. Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah,sanada. Ama kurban olduğum allah çok istersen veriyo. Yeterki sabrı ve şükrü bilsin kulu...

Ne kadar güzel yazmışsın öyle... İnşallah söylediklerin olur ben de buraya gelip sana teşekkür ederim:)

Hadi inşallah canım yaa sizin de bizim de evimiz olur:) Sizin dede alırsa çok rahat edersiniz.

Ne kadar güzel yazmışsın öyle... İnşallah söylediklerin olur ben de buraya gelip sana teşekkür ederim:)

Aynen yesacim alirsa o alir zaten ancak bize eve 3maas giriyo birikimde yaparlar azck :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…