günaydın arkadaşlar...
ya ben sevdim bu birikim tasarruf işini. dün haşladığım mısıeların birazını yiyememiştik bende onu ayıklayıp dondurucuya attım pizzalar için. hem doğal oldu hem de hazır :)
ya kızlar hala bizim gibi öğrenim kredisi ödeyen var mı. bu ay eşim ve benim toplam 1100 tl kredi ödememiz var. 2015 haziran da biticek. hayırlısıyla bitseydi bi...
bunun için 41 defa hatim indirmemiz lazımbende Lange Rover istoyorum ,dua edin
rüyalarımın bebeği
benim olması için kaç milyon fırın ekmek yemem lazım
Allah hepimizin gönlündekini ya lâtif ismiyle lütfetsin inşallah. Yanlız farmasicim kia sportage çok kötü bir araç. Eşim bu işi yapıyo. Kullanıyoda...memnun değildarkçım bana da nissan qashqai , opel mokka , kia sportage tazrlarında jipim olsun diye dua eder misin ?
98 gelmiş elektriğim. Otomatik ödendiği halde kesmişler bugün. Olacak şey değil,kaçıncıya. Bende oturuyorum herkesinki gitti diye.Bugün su faturamız gelmiş 35tl. Neden benim faturalım bu kadar yüksek (elektrikte genelde 60 ve üstü)
Allah hepimizin gönlündekini ya lâtif ismiyle lütfetsin inşallah. Yanlız farmasicim kia sportage çok kötü bir araç. Eşim bu işi yapıyo. Kullanıyoda...memnun değil
Bu arada ev almak isteyenler 40 gün boyunca 41 kez Ali-imran 26-27 .ayetleri okuduğunda kolaylaşırmış
Yada böyle maddi isteği olanlar her gün(en az 7 gün)1000 ya ganiyy ismini çekip her yüzde bir kez bu ayeti okursada işi kolaylaşırmış. Esmaların sırrını okuyorumda şuan paylaşayım dedim.
98 gelmiş elektriğim. Otomatik ödendiği halde kesmişler bugün. Olacak şey değil,kaçıncıya. Bende oturuyorum herkesinki gitti diye.
Ev istiyorm ama bize hayal maas belliAllah hepimizin gönlündekini ya lâtif ismiyle lütfetsin inşallah. Yanlız farmasicim kia sportage çok kötü bir araç. Eşim bu işi yapıyo. Kullanıyoda...memnun değil
Bu arada ev almak isteyenler 40 gün boyunca 41 kez Ali-imran 26-27 .ayetleri okuduğunda kolaylaşırmış
Yada böyle maddi isteği olanlar her gün(en az 7 gün)1000 ya ganiyy ismini çekip her yüzde bir kez bu ayeti okursada işi kolaylaşırmış. Esmaların sırrını okuyorumda şuan paylaşayım dedim.
Ah inşallah yesa. Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah,sanada. Ama kurban olduğum allah çok istersen veriyo. Yeterki sabrı ve şükrü bilsin kulu...Ben varım en büyük hayalim ev almak. Evi olanlara ya da ev kredisi ödeyenlere çok imreniyorum. Biri gelse 300 milyarlık arabam var dese, güle güle kullan der geçerim, ev aldım dese bayıla bayıla dinlerim :)
Benimde sedasla sorunum agustos faturası yazılmadı 4 kere mail attım ancak yine de ne giden olmadı en yüksek ödediğim 4 4offf sizin de çok gelmiş. Ben bu ay elektrikten çok korkuyorum çünkü bir heves hem ekmek kızartma hem tost makinası hem de çaycı kullandık bolca :)
Bana hep yüksek geliyo. Suyu anlarım üçümüzde su kurbağası,terasım var bolcada çiçek ve bitkim...doğalgazıda anlıyorum. Ama elektrik....soğanı bile elimde doğruyorum,robot zor geliyo. TV ,kombi,haftada 2 çamaşır ve haftada 1 ütü.bulaşık mak. Bozuk nerdeyse 1 aydır. Bilemedim..offf sizin de çok gelmiş. Ben bu ay elektrikten çok korkuyorum çünkü bir heves hem ekmek kızartma hem tost makinası hem de çaycı kullandık bolca :)
Amin Allah razı olsun canım ....Allah hepimizin gönlündeki dilekleri hayırlısıyla kabul etsin inşaallah ...Allah hepimizin gönlündekini ya lâtif ismiyle lütfetsin inşallah. Yanlız farmasicim kia sportage çok kötü bir araç. Eşim bu işi yapıyo. Kullanıyoda...memnun değil
benim de elektirik faturam yıllardır 90-120 tl arası gelir98 gelmiş elektriğim. Otomatik ödendiği halde kesmişler bugün. Olacak şey değil,kaçıncıya. Bende oturuyorum herkesinki gitti diye.
bereketli olsun canımevet arkadaşlar ilk birikimimi az önce aldığım 2 gr altınla yapmış bulunmaktayım, çok heyecanlıyım:)
Ev istiyorm ama bize hayal maas belli
esimin dedesi aliruz diyo bakalim
simdu kaynim alcak sifir ev kendi parasiyla dedeside o is bitsin alicaz diyor bi sekilde insl gercejlesir şu anda set isteğim bu hakkımızda herşeyin hayırlısı
Ah inşallah yesa. Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah,sanada. Ama kurban olduğum allah çok istersen veriyo. Yeterki sabrı ve şükrü bilsin kulu...
Hayirli ve bereketli olsun darisi ekimde benim basimaevet arkadaşlar ilk birikimimi az önce aldığım 2 gr altınla yapmış bulunmaktayım, çok heyecanlıyım:)
Hadi inşallah canım yaa sizin de bizim de evimiz olur:) Sizin dede alırsa çok rahat edersiniz.
Ne kadar güzel yazmışsın öyle... İnşallah söylediklerin olur ben de buraya gelip sana teşekkür ederim:)