BİRİKİMCİ HATUNLAR

kredi kartımın son ödemesi 17 eylül idi ama ben önümü görmek açısından şimdi ödedim sonrasında da markete ne kadar harcamışım tek tek çıkardım 166.64 tl harcamışım arada çocuğa elden verip ihtiyaç gördürdüklerim de olsun olsun en fazla 40-50 tl ancadır sanırım....

eşimin verdiği 400 tl nin 200 tl sini kumbişime atabileceğim demektir bu

kredi kartımın son ödemesi 17 eylül idi ama ben önümü görmek açısından şimdi ödedim sonrasında da markete ne kadar harcamışım tek tek çıkardım 166.64 tl harcamışım arada çocuğa elden verip ihtiyaç gördürdüklerim de olsun olsun en fazla 40-50 tl ancadır sanırım....

Cook guzel ya :)200tl az degil

Bana hep yüksek geliyo. Suyu anlarım üçümüzde su kurbağası,terasım var bolcada çiçek ve bitkim...doğalgazıda anlıyorum. Ama elektrik....soğanı bile elimde doğruyorum,robot zor geliyo. TV ,kombi,haftada 2 çamaşır ve haftada 1 ütü.bulaşık mak. Bozuk nerdeyse 1 aydır. Bilemedim..

Garip gerçekten bu kadar fazla gelmesi. Bizim su da 35 geliyor bayaa büyük bir akvaryum var ama sonuçta akşama kadar evde değiliz ben fazla olduğunu düşünüyorum özellikle elektriğin.

Kullanmadığınız anlarda mutlaka fişini çekin derler ya onu mu denesek acaba?

evet arkadaşlar ilk birikimimi az önce aldığım 2 gr altınla yapmış bulunmaktayım, çok heyecanlıyım:)

Hayırlı uğurlu olsunnnnn.... Allah devamını getirsin inşallah:)

Bu yaz gelen faturalar
elkt: 33
Su 17(musluklar bozuktu simdi tamir ettrdim gecen ay 32geldi musluk bozukken)
Dogalgaz 10

Allahım cennet gibi :) biz böyle faturalar göremeyeceğiz sanırım. Özel yaptığın bir şey var mı canım? Akıllı sayaç kullanmak, fişleri hep çekmek vs vs

Aynen yesacim alirsa o alir zaten ancak bize eve 3maas giriyo birikimde yaparlar azck :)

O zaman alsınlar inşallah yaaa imkanı varsa ne olacak sanki yapsınlar...

Ooooo 200 iyiymiş valla :KK70:

Kocadan harclik almak hic gorenedim 2sene boyunca maas aldigumz gubi bitio zaten kocamda dert ediyor harclik veremiyorum diye ama yapck bisi yok
hicbisiyimi eksik etmez sagolsun ustume bes bile yaptirdi :)
ne biliyim yazasim geldi :) :)

Olsun canım ya ne olacak sanki, sakın yansıtma eşine bu durumu aman ne olacak sanki falan de. Erkekler bu para konusunda biraz hassas oluyorlar.

Garip gerçekten bu kadar fazla gelmesi. Bizim su da 35 geliyor bayaa büyük bir akvaryum var ama sonuçta akşama kadar evde değiliz ben fazla olduğunu düşünüyorum özellikle elektriğin.

Kullanmadığınız anlarda mutlaka fişini çekin derler ya onu mu denesek acaba?

Onu hiç denemedim. Hatta alt kattaki beyaz eşyaların tümü fişe takılı. Ama kötü tarafı ne fırının ne mikrodalganın nede bulaşık mak.fişini çekmem mümkün değil. Dolabın içinde gömülüler. Şalteri indirdim şimdi inip ama kombi mutfakta ve mutfaktaki tüm elektrik tek düğmeye bağlıymış. Kombide kapanıyo.

Anladım canım artık çekebileceklerini çekeceksin. Peki şu akıllı tarife uyar mı size. Akşam 10'dan sonra inanılmaz ucuz.

Allahım cennet gibi :) biz böyle faturalar göremeyeceğiz sanırım. Özel yaptığın bir şey var mı canım? Akıllı sayaç kullanmak, fişleri hep çekmek vs vs

O zaman alsınlar inşallah yaaa imkanı varsa ne olacak sanki yapsınlar...
Ooooo 200 iyiymiş valla :KK70:
valla bende evet fisler cekilidir isleri bittimi maknelerin fisini cekerim skilli sayac degil benim ki normal sayac
kombi fisi cekilidir yazin kisinda ev isindimi cekerim fisini
dogalgaz kislarida ucuz gelir bana 80enfazla odedigim nedenibi kimse cozemedi :) evim firin gibi olur allahin bi hediyesi sanirim bize :)
Makineleri cok sk calstirmam misafir olmadikca haftada 1dolar bulsk mak.
Su iccin bisi yapmiyorum acikcasi
dogazgazda oyle benm eve gelen kisin terler o derece sicak olur en dusuk derecede

listedesin canım
Teşekkür ederim canım farmasi ben diğer topiğe yazmıyorum girip bakıp çıkıyorum :))

Bu ayki hedefim oğlumun 1 ceyreğini bozmuştum onu geri almak ve ay sonuna kadar ne biriktire bilirsem artık miktar koymadım ne biriktirirsem o kar

Bugün 6 tl kenara koydum.

X