BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ne güzel...Alıcam insallah bende. Bu yıl böyle geçsin seneye inşallah bende kendim götürcem paşamı

nekadar gibi bir sürede trafiğe tam çıktınız. bende ehliyet var ama pratiklik yok. otomatik vitesmi sizin
ehliyetten öncede ara ara çalışırdık eşimle. uzun yolda da kullanırdım ama trafiğe çıkma fobim vardi. iş sadece o fobiyi yenmeye kaldı. evle işyerim çok yakın. ilk bi kaç gün hep aynı güzergahta gittim geldim, kendime güvenim arttıkça başka yerlerede gitmeye baladım şimdi üstüme şofor tanımıyorum. yani aslında eşimin gittiği gün bir anda başlamış oldum tam olarak kullanmaya. hatta ilk defa onu otogara bıraktığımda kullandım :))
evet arabam otomatik, yaris...

en çok istediğim araba yaris inşALLAH benimde bir yarisim olur
darısı başıma inşALLAH. birikim yapmam lazım

Kizlar bildirimler ne zaman yapiliyor
gerci ben bu ay ancak bozuk paralarimi bildirimini yapabilcem ekim maasiyls ancak duzgun birikim bildiririm
gunu belli oldumu bildirimlrrin ?

seninde minnoş mu minnoş, bastın mı vınn vınn giden egzozu tatlı tatlı öten bir i30 un olur inşallah canım. paşayı da arkaya bindirdin mi korksun yollar sizden :))
Ağzın bal yesin..okudukça heyecan bastı
asmunikal sağolasın çanım.Rabbim seninde işini rastgetirsin tez elden kavuşursun arabana inşallah.

kızlar sizler maaşı ay başı mı alıyorsunuz ben 15inde alıyorum normalde ayı 15inden 15ine yyaoıyordum şimdi 1den 30a yapmam gerekiyor nası yapsam ki. memur arkadaşlar nası yapıyo

kızlar sizler maaşı ay başı mı alıyorsunuz ben 15inde alıyorum normalde ayı 15inden 15ine yyaoıyordum şimdi 1den 30a yapmam gerekiyor nası yapsam ki. memur arkadaşlar nası yapıyo

bizim 15 inde yapmamız daha mantıklı eskiden 15inde yapıyorduk

hoş geldin canım
Kizlar bildirimler ne zaman yapiliyor
gerci ben bu ay ancak bozuk paralarimi bildirimini yapabilcem ekim maasiyls ancak duzgun birikim bildiririm
gunu belli oldumu bildirimlrrin ?
aysonunda
ayın başında ekders 15 in de maaş alıyorum
bildirimimi ay sonu yapıyorum

darkçım bana da nissan qashqai , opel mokka , kia sportage tazrlarında jipim olsun diye dua eder misin ?

darkçım bana da nissan qashqai , opel mokka , kia sportage tazrlarında jipim olsun diye dua eder misin ?
ayy kızlar valla ediyim ediyim de bu konuyu ilk defa okuyacak olanlar da cidden ben de bir keramet var sanacak
allahım sen bizim güzel arkadaşımız farmasiye ona yakışacak, güzel mi güzel bir jip nasip eyle amin. ben darkseaa kulunada aynısından bir eşantiyon :))

Valla en iyisi seninkiymiş Eğer araba gaz sayılmazsa ben de bu saate kadar para harcamadım. Dünde sadece 6.75 harcadım sanırım:) Seneye ağustosa da bir şey kalmamış bence inşallah buralara taşınıyoruz diye yazdığın günlerde gelir

Eşimde ben de her ayın ilk günü alıyoruz.

Tüm kredi kartlarının ödemelerini ayın ilk günlerine getirdik. Ama işte elektrik, telefon , su hep 15'i gibi geliyor ben de öyle pek sevmiyorum. Maaş yatınca tüm ödemelerimiz bitsin, kalan parayı bi görelim istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…