Ne güzel...Alıcam insallah bende. Bu yıl böyle geçsin seneye inşallah bende kendim götürcem paşamıgelir 6500
kira 7
canım ehliyette arabada şart. benim iki yıldır ehliyetim vardı ama bir türlü cesaret edipte kullanamıyordum. eşimin yurt dışı işi olunca ben bu işi yapıcam dedim ve aldım arabayı çıktım. 6-7 aydır kullanıyorum hatta eşimin araba sürüşünü beğenmiyorum :)
önceden oğlumun okuluna yakın olmak için evi bile taşıdık. servise vermek istemiyoduk çünkü. şimdiyse istediğimiz okula verdik uzak ama olsun. kendim alıp bırakıyorum. içim çok rahat :))
ehliyetten öncede ara ara çalışırdık eşimle. uzun yolda da kullanırdım ama trafiğe çıkma fobim vardi. iş sadece o fobiyi yenmeye kaldı. evle işyerim çok yakın. ilk bi kaç gün hep aynı güzergahta gittim geldim, kendime güvenim arttıkça başka yerlerede gitmeye baladım şimdi üstüme şofor tanımıyorum. yani aslında eşimin gittiği gün bir anda başlamış oldum tam olarak kullanmaya. hatta ilk defa onu otogara bıraktığımda kullandım :))nekadar gibi bir sürede trafiğe tam çıktınız. bende ehliyet var ama pratiklik yok. otomatik vitesmi sizin
ehliyetten öncede ara ara çalışırdık eşimle. uzun yolda da kullanırdım ama trafiğe çıkma fobim vardi. iş sadece o fobiyi yenmeye kaldı. evle işyerim çok yakın. ilk bi kaç gün hep aynı güzergahta gittim geldim, kendime güvenim arttıkça başka yerlerede gitmeye baladım şimdi üstüme şofor tanımıyorum. yani aslında eşimin gittiği gün bir anda başlamış oldum tam olarak kullanmaya. hatta ilk defa onu otogara bıraktığımda kullandım :))
evet arabam otomatik, yaris...
inşallah dapdatlıı , minnak bi yarisin olur canım :))en çok istediğim araba yarisinşALLAH benimde bir yarisim olur
darısı başıma inşALLAH. birikim yapmam lazım
Banada dua et darksea,i30 um olsun benimde...inşallah dapdatlıı , minnak bi yarisin olur canım :))
amin inşALLAHinşallah dapdatlıı , minnak bi yarisin olur canım :))
Banada dua et darksea,i30 um olsun benimde...
seninde minnoş mu minnoş, bastın mı vınn vınn giden egzozu tatlı tatlı öten bir i30 un olur inşallah canım. paşayı da arkaya bindirdin mi korksun yollar sizden :))Banada dua et darksea,i30 um olsun benimde...
ay sonunda yapılacak diye biliyorum.Kizlar bildirimler ne zaman yapiliyor
gerci ben bu ay ancak bozuk paralarimi bildirimini yapabilcem ekim maasiyls ancak duzgun birikim bildiririm
gunu belli oldumu bildirimlrrin ?
Tesekkurler cnmay sonunda yapılacak diye biliyorum.
Ağzın bal yesin..okudukça heyecan bastıseninde minnoş mu minnoş, bastın mı vınn vınn giden egzozu tatlı tatlı öten bir i30 un olur inşallah canım. paşayı da arkaya bindirdin mi korksun yollar sizden :))
kızlar sizler maaşı ay başı mı alıyorsunuz ben 15inde alıyorum normalde ayı 15inden 15ine yyaoıyordum şimdi 1den 30a yapmam gerekiyor nası yapsam ki. memur arkadaşlar nası yapıyo
hoş geldin canımbeni de alır mısınız aranıza:)
ben de artık birikim yapacağım
maaşı aldım 5inde, ödemeleri düştük bugün 1 çeyrek alıcam e bı de kumbaraya atarsam bıseyler bu aylık yeter.
maaslarımız ıyı ama ıdare edemeyenlerdenim maalesef
aysonundaKizlar bildirimler ne zaman yapiliyor
gerci ben bu ay ancak bozuk paralarimi bildirimini yapabilcem ekim maasiyls ancak duzgun birikim bildiririm
gunu belli oldumu bildirimlrrin ?
ayın başında ekders 15 in de maaş alıyorumkızlar sizler maaşı ay başı mı alıyorsunuz ben 15inde alıyorum normalde ayı 15inden 15ine yyaoıyordum şimdi 1den 30a yapmam gerekiyor nası yapsam ki. memur arkadaşlar nası yapıyo
ayy kızlar valla ediyim ediyim de bu konuyu ilk defa okuyacak olanlar da cidden ben de bir keramet var sanacakdarkçım bana da nissan qashqai , opel mokka , kia sportage tazrlarında jipim olsun diye dua eder misin ?
Ya kızlar o sabır kumbarası hiç bana göre değil.
3 lira atarım 3 gün sonra kırarım ben onu.
Darlık gelir bana.
Ben paramı ellemeliyim.
Kumbarayı incelerken bunaldım
Ev için girdiğimiz sistem gün usulü gibi
Bize seneye ağustosta sıra gelcek
O zaman kiradan kurtulcaz inşallah
O zamana kadar sanırım böyle sıkışık olcaz
Ben zaten para harcayamiyorum, param olmadığı için
Isterseniz bana katılın
kızlar sizler maaşı ay başı mı alıyorsunuz ben 15inde alıyorum normalde ayı 15inden 15ine yyaoıyordum şimdi 1den 30a yapmam gerekiyor nası yapsam ki. memur arkadaşlar nası yapıyo