Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm kumbaramda bu genelde kullanmıyorumgünaydın hanımlar
benim kumbaram da bu
Eki Görüntüle 1238964
ben genelde bozuklukları harcayıp bütünleri saklıyorum....
dün ajandamın arasında 5 Euro buldum ne zaman koyduysam
Dün oğlumun servisini ayarladık. Ilk kez okul tecrübesi yaşıyoruz. 2.650 verince servise eşim "ehliyetin olsaydı,sen götürürdün"deyince "alırım"dedim. Mobilya yeniliycez,çocuğu özel okula yazdırdık,bir sürüde krediler var. Ehliyet biraz zor aslında. Bende parayı bunun için biriktirmeye karar verdim. Hedefim yoktu artık var. Belki dahada hırslanırım.
Yesa bu çok büyük gibi duruyo. Arada açıp saymazsam daral gelir bana
benimde kumbaram bu :)günaydın hanımlar
benim kumbaram da bu
Eki Görüntüle 1238964
ben genelde bozuklukları harcayıp bütünleri saklıyorum....
dün ajandamın arasında 5 Euro buldum ne zaman koyduysam
Ya kızlar o sabır kumbarası hiç bana göre değil.
3 lira atarım 3 gün sonra kırarım ben onu.
Darlık gelir bana.
Ben paramı ellemeliyim.
Kumbarayı incelerken bunaldım
Maşallah yine imrendiğim birileri çünkü ev kredisi var Peki o aldığınız evde oturma şansınız yok mu en azından kira ödemezsiniz diyeceğim ama sanırım yok. Maaş ayın 15'indeyse bir şey kalmamış bence dün bir arkadaş hiç para harcamadım bugün yazmıştı ya ben de bugün gaza geldim aynısını yapacağım katıl istersen:)
cnm banada ama ben ona bozuklullari atamam zatan bnde kirarim :)Ya kızlar o sabır kumbarası hiç bana göre değil.
3 lira atarım 3 gün sonra kırarım ben onu.
Darlık gelir bana.
Ben paramı ellemeliyim.
Kumbarayı incelerken bunaldım
canım ehliyette arabada şart. benim iki yıldır ehliyetim vardı ama bir türlü cesaret edipte kullanamıyordum. eşimin yurt dışı işi olunca ben bu işi yapıcam dedim ve aldım arabayı çıktım. 6-7 aydır kullanıyorum hatta eşimin araba sürüşünü beğenmiyorum :)Dün oğlumun servisini ayarladık. Ilk kez okul tecrübesi yaşıyoruz. 2.650 verince servise eşim "ehliyetin olsaydı,sen götürürdün"deyince "alırım"dedim. Mobilya yeniliycez,çocuğu özel okula yazdırdık,bir sürüde krediler var. Ehliyet biraz zor aslında. Bende parayı bunun için biriktirmeye karar verdim. Hedefim yoktu artık var. Belki dahada hırslanırım.
gelir 6500
kira 7
canım ehliyette arabada şart. benim iki yıldır ehliyetim vardı ama bir türlü cesaret edipte kullanamıyordum. eşimin yurt dışı işi olunca ben bu işi yapıcam dedim ve aldım arabayı çıktım. 6-7 aydır kullanıyorum hatta eşimin araba sürüşünü beğenmiyorum :)
önceden oğlumun okuluna yakın olmak için evi bile taşıdık. servise vermek istemiyoduk çünkü. şimdiyse istediğimiz okula verdik uzak ama olsun. kendim alıp bırakıyorum. içim çok rahat :))