- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en güzelini yapıyorsun,yıllar geçtikçe insanın elinde sadece hatıraları kalıyor.maddi şeyler sadece kısa süreli haz bırakıyor insanda.ağız tadıyla yemek nasip olsun canım.
ben de bugün menemen yaptım bir kaç kavanoz.
geçen gün cin biberi turşusu yaptım 10 kavanoz kadar,bir o kadar da domates püresi hazırladım ama yetmez daha yaparım.
kışın makarna ve pizzaya harika yakışıyor.
karınca misali kış hazırlığı yapmak çok zevkli geliyor bana ne hikmetse.
[QUOTE="Papatya, post: 36805079, member: 166305"]Canım haklısın bilmiyorum neden ama geciktiriyorum işte. Haftaya bir gün şehir dışına gideceğim. Diğer günler işte çok yoğunun. Cuma da tatile gideceği 2 günlük. Öbür hafta ilk işim gitmek olacak.
Evet almanın sonu yok. Aslında şimdi düşündüm de belki de dönüm noktam şuydu.
Biz ailecek gezmeyi seviyoruz
Bahar aylarında yurtdışına gittik. Benim masraflarımı işyerim karşıladı. Eşimle oğlumun masraflarını biz. Ve kıyafet almanın bana birşey kaAndırmadığını anladım. Al al nerey kadar. O geziden o kadar mutlu döndük ki. Bundan sonra para biriktirip bir kısmıyla gezeceğiz dedik.
Benide eklermisin listeye:)Deneme yaptım oldu sanırım :)
Olmuş bence. Eline sağlık
rica ederim canım hep birlikte bol bereketli güzel birikimler yapabilmek dileğiyle ....eline sağlık pek güzel olmuş :)
Eline emeğine sağlık, pek güzel olmuş.
700 kiraAylık sabit gideriniz ne kadar arkadaşlar, fatura mutfak masrafı filan ne tutuyor ?
2700 kredilerAylık sabit gideriniz ne kadar arkadaşlar, fatura mutfak masrafı filan ne tutuyor ?
Benim 565 kira+yakıt+aidatAylık sabit gideriniz ne kadar arkadaşlar, fatura mutfak masrafı filan ne tutuyor ?
1000 tl gün çok iyiymiş ya. Bi anda elinize iyi bir para geçmiş olur.Benim 565 kira+yakıt+aidat
300 mutfak
300 kardeşlrre harçlık
700 k.kartı
100 elektrik su
60 telefon faturası
55 ttnet
150 çeyrek parası (annem benim için birikim yapıo:)
Bu aydan itirabende 1000lira gün :)