BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evet canım bakmaya devam, haftasonu iki farklı bölgeye daha bakmayı düşünüyoruz
Olmadı bütçeyi biraz zorlayıp limiti yükseltmek de alternatifler arasında, tam iki ayimiz kaldı çünkü
Altın ne zaman yükselip ne zaman düşeceği belli olmuyor, ortada ev yokken de bozdurmak ne kadar mantıklı hiç bilmiyorum, ama sonra daha düşük olursa diye de korkuyorum. Kafam çok karışık yani
Biz tam evi alacağımız zaman bozdurduk. Elde ise öyle hemen ilk girdiğiniz kuyumcuya bozdurmayın. Biz kapalı çarşıda tüm dükkanlara fiyat sorduk. Düğün zamanı olanları. Toptan altın alışı yapan güzel fiyat veren yerlerde var.

Selam kızlar. Bugün hava çok güzel. Biraz basık yağmur gelecek arkasından sanki. Kahvaltıdan sonra eşim göreve gitti. Bende biraz temizlik yaptım. Bayağı oldu pek bişey yapamamıştım yoğunluktan. Şimdi de yoldayız anneme gidiyoruz. Bu gece kalır yarın döneriz inş. Pazartesi nöbet var.

Canım çok geçmiş olsun ya ne oldu öyle hay Allah.
Daha iyi misiniz şimdi
selam bacım iyilesemiyoruz valla yarın yine hastanedeyim sonra Perşembe de oğlanın hastane kontrolu

Selam canım :KK54: kızlar birikim topiclerini ihmal eder oldular inşallah birikimi ihmal etmiyolardir :KK52:
kesinlikle çok çok haklısın bacim

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun sende oğlusunda iyi mi merak ettim
ayrıca Alllah razı olmuşsun sormusssun bizi. Oğlan da hasta bir grip aldik anamizi ağlattı öksürüğe çevirdi bir o ki yüksek ateş olayı geçti vallla çok zor çok Alllah sağlık vere

Canım nasılsın ne durumdasınız?
ayrıca beyin mr im da sonucu çıktı sağ ventikuler asimetrik mi ne yazmış geri döndü normal diyor ha birde sinüsler de enflumentuel mukoza fazlalığı yazmış gribin etkisi olsa gerek bakalım Dr ne diyecek :KK66:

http://www.planlimusluman.com/uc-aylar-takvimi/

kardeşlerim arkadaşımız çok güzel bir proğram hazırlamış üç aylar için..

faydalanalım inşaallah....
çok tanıdık geldin be bacım. Paylaşım için de çok teşekkürler...
Açıkçası bu kişi borç orucu odemeyle geçirdim hedef üç aylardır nasip olmadı bugüne oruç insalllah bir iyileşeyim borcuma devam hedefim.Alllah nasip eylerse. Hayırlı olsun kızlar hepimize

selam bacım iyilesemiyoruz valla yarın yine hastanedeyim sonra Perşembe de oğlanın hastane kontrolu

kesinlikle çok çok haklısın bacim

ayrıca Alllah razı olmuşsun sormusssun bizi. Oğlan da hasta bir grip aldik anamizi ağlattı öksürüğe çevirdi bir o ki yüksek ateş olayı geçti vallla çok zor çok Alllah sağlık vere

ayrıca beyin mr im da sonucu çıktı sağ ventikuler asimetrik mi ne yazmış geri döndü normal diyor ha birde sinüsler de enflumentuel mukoza fazlalığı yazmış gribin etkisi olsa gerek bakalım Dr ne diyecek :KK66:

çok tanıdık geldin be bacım. Paylaşım için de çok teşekkürler...
Açıkçası bu kişi borç orucu odemeyle geçirdim hedef üç aylardır nasip olmadı bugüne oruç insalllah bir iyileşeyim borcuma devam hedefim.Alllah nasip eylerse. Hayırlı olsun kızlar hepimize
Hay Allah kuzum ya. Allah şifa versin. Daha düzelemedin demek. Aman önemli birşey çıkmasında grip filansa uzun sürse de geçecek elbet.
Özlettin kendini.

Hay Allah kuzum ya. Allah şifa versin. Daha düzelemedin demek. Aman önemli birşey çıkmasında grip filansa uzun sürse de geçecek elbet.
Özlettin kendini.
Vallla öyle bir grip aldik mahvolduk zaten öncesinde de el ayak uyuşması dil surşmesi yok gorme sorunum.var diye nöroloji Dr na gitmiştim uzadı da uzadı. Valllla birşey cikmazsa daha ölene dek gitmeyecem girmeyecem hastane kapısına.
Sende yogunmussssun okudum.nobetinde kolay gele galiba nöbette ymisssin

Vallla öyle bir grip aldik mahvolduk zaten öncesinde de el ayak uyuşması dil surşmesi yok gorme sorunum.var diye nöroloji Dr na gitmiştim uzadı da uzadı. Valllla birşey cikmazsa daha ölene dek gitmeyecem girmeyecem hastane kapısına.
Sende yogunmussssun okudum.nobetinde kolay gele galiba nöbette ymisssin
Evet canım nöbetteyim. Sorma son dönem okul. Stajlarım var 2 gün gidiyorum. Nöbetler var bide ek nöbet almaya başladım ek gelir için açıkçası. Baya yoğunum yani.
Aman canım bişey çıkmasında kontrollere gitmiş ol olsun. Yediğine içtiğine dikkat et. Bide gribin en iyi ilacı istirahat aslında ama iş var çocuk var o pek mümkün gözükmüyor tabi. Allah yardımcın olsun.

Merhaba hatunlar. Bugün nöbetten çıktım yarım gün staja gittim. Evdeyim şimdi. Çamaşır attım makineye. Bide türlü yemeği koydum pişiyor. Aman ben böyle bi insan değildim. Günler ne yoğun geçiyor ama eskisine göre daha dinç hissediyorum kendimi. İşleyen demir paslanmaz misali. Bu arada şimdide kahvemi yapıyorum. Bi türk kahvesi oh mis. Buyrunuz gelmek isteyene de hemen bi kahve yapayım :)

Merhaba hatunlar. Bugün nöbetten çıktım yarım gün staja gittim. Evdeyim şimdi. Çamaşır attım makineye. Bide türlü yemeği koydum pişiyor. Aman ben böyle bi insan değildim. Günler ne yoğun geçiyor ama eskisine göre daha dinç hissediyorum kendimi. İşleyen demir paslanmaz misali. Bu arada şimdide kahvemi yapıyorum. Bi türk kahvesi oh mis. Buyrunuz gelmek isteyene de hemen bi kahve yapayım :)
kahve varsa koşa koşa gelirim bennnn :))))))

kızlar selammm

2 hafta olmuş buralara uğramayalı. inanılmaz yoğun geçiyor günler.
beklediğim kurs başladı hatta 15 gün oldu bile.

3 hafta sonra sınavımız olacak. her gün ders var

bu arada sabahları direksiyon hocası ile trafiğe çıkıyorum.
neredeyse 1 saat boş vaktim olmuyor.
çok para harcadım.kursa ve hocaya toplamda 2000 ödeme yapacağım bu cuma. hatta param yok vadelimden yapacağım ödemeyi.

yalnızzz, Allahtan ehliyetimi yıllar önce almışım.şu an inanılmaz saçma sapan zorlaştırmışlar. adaylar ağlaya ağlaya terk ediyorlar sınavı. şuan olsa alamazdım sanırım ehliyeti.

özel dersim çok güzel gidiyor maşallah.. 3 gün sonra sona erecek. her yere girip çıkıyorum artık.korku da kalmadı.çok şükür, maşallah kondurayım şuraya :)))):halay::halay::nazar::nazar::nazar:
benim için araba aramaya devam. hemen her gün bi araç bakıyoruz.artık kısmette ne varsa. 1 haftaya almış oluruz umarım.

sizler nasılsınız.
K kahvemsi mutluluk tatlım merak etmişsin çok saol, aldım mesajını
sen neler yaptın ev arayışı devam mı? var mı içine sinen bi daire görüşmeyeli.?

Z zeyneprer kuzucum sen de iyi misin? staj, nöbet hala yoğun devam mı?
kgokce kgokce sen nasılsın canım? evladın nasıl oldu?

benden haberler bu kadar. maddi olarak battım bu ay resmen.
ama olsun çok büyük bir sıkıntıyı halletmiş oldum. artık trafikte çok rahatım.

önümüzdeki aya toparlarız inşallah...yılbaşındaki hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz.
hayırlısı artık.

kızlar selammm

2 hafta olmuş buralara uğramayalı. inanılmaz yoğun geçiyor günler.
beklediğim kurs başladı hatta 15 gün oldu bile.

3 hafta sonra sınavımız olacak. her gün ders var

bu arada sabahları direksiyon hocası ile trafiğe çıkıyorum.
neredeyse 1 saat boş vaktim olmuyor.
çok para harcadım.kursa ve hocaya toplamda 2000 ödeme yapacağım bu cuma. hatta param yok vadelimden yapacağım ödemeyi.

yalnızzz, Allahtan ehliyetimi yıllar önce almışım.şu an inanılmaz saçma sapan zorlaştırmışlar. adaylar ağlaya ağlaya terk ediyorlar sınavı. şuan olsa alamazdım sanırım ehliyeti.

özel dersim çok güzel gidiyor maşallah.. 3 gün sonra sona erecek. her yere girip çıkıyorum artık.korku da kalmadı.çok şükür, maşallah kondurayım şuraya :)))):halay::halay::nazar::nazar::nazar:
benim için araba aramaya devam. hemen her gün bi araç bakıyoruz.artık kısmette ne varsa. 1 haftaya almış oluruz umarım.

sizler nasılsınız.
K kahvemsi mutluluk tatlım merak etmişsin çok saol, aldım mesajını
sen neler yaptın ev arayışı devam mı? var mı içine sinen bi daire görüşmeyeli.?

Z zeyneprer kuzucum sen de iyi misin? staj, nöbet hala yoğun devam mı?
kgokce kgokce sen nasılsın canım? evladın nasıl oldu?

benden haberler bu kadar. maddi olarak battım bu ay resmen.
ama olsun çok büyük bir sıkıntıyı halletmiş oldum. artık trafikte çok rahatım.

önümüzdeki aya toparlarız inşallah...yılbaşındaki hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz.
hayırlısı artık.
Aaaa kursuda başlamışşş uğramıyor hanım.
Ayy gerçekten çok mu zor iyi ki bende almışım. Nr güzel şoförlüğünü ilerletiyorsun. Güzel geçmesine sevindim.
Araba konusunda kesin kararını verdin anlaşılan. Eee artık usta şoför oluyorsun sana bir araba lazım tabi :KK66:
Bende çok yoğunum kuzu. Staj, iş bidr bu ay ekstra 3 nöbet daha aldım devlet hastanesinde.
Daha iyi ama uykum biraz düzene girdi. Hergün erken kalktığım için gece artık erken uyuyorum çok şükür :)

X