BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar selamlar oğluşum ve ben çok hastaydım doktorlar domuz gribi olabilir deyince iyice korktuk oğluşum huysuzlugu da çöktü aklıma gelsenizde inanın bir DKK ayırıp ev ye bile gidemez oldum. Bugün ateşi şuan için makul seviyelerde bende ölüyorum adeta nasıl can verecez çok zor valla . Birselam vereyim istedim. Geçmişi okuyamadım okurum ilerleyen gunlerde ve de yazarım inslhi...
Canım çok geçmiş olsun ya ne oldu öyle hay Allah.
Daha iyi misiniz şimdi

Canım çok geçmiş olsun ya ne oldu öyle hay Allah.
Daha iyi misiniz şimdi
Selam bacım. Evet çok kötüyüm çocuk çok şükür iyi ben oluyorum adeta. Mr im da var salıya geçer inşallah hapsururunca mr çekilemez ki uf ne yapsam bilemedim. Aile hekimi bana gidin araştırma Hastanesi'ne dimi gribimisiniz 10 gündür geçmedi dedi iyice paniklettti. Önce çocuğa dediler şimdi çok şükür o daha iyi ama benden yeniden yavrucaga geçmez inslh. Yani her anlamda kötü günler yaşıyoruz :KK43:

Çok çok sağolasın bacim. Sende ev işleri n alemde .
İyi bir hastaneye gidip tüm tetkikleri yaptır canım
Benim ev işi bildiğin gibi bacım
Bu hafta bakmiycaz çok bunaldik her hafta ev gezmekten
Belki baktığımız bölgeyi değiştireceğiz aklımızda farklı alternatifler de var hayırlısı artık

Selam bacım. Evet çok kötüyüm çocuk çok şükür iyi ben oluyorum adeta. Mr im da var salıya geçer inşallah hapsururunca mr çekilemez ki uf ne yapsam bilemedim. Aile hekimi bana gidin araştırma Hastanesi'ne dimi gribimisiniz 10 gündür geçmedi dedi iyice paniklettti. Önce çocuğa dediler şimdi çok şükür o daha iyi ama benden yeniden yavrucaga geçmez inslh. Yani her anlamda kötü günler yaşıyoruz :KK43:
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun sende oğlusunda iyi mi merak ettim

Kuzuum hergun iki satır yazacak vaktin de mi olmuyor
Merak ettim
Ben bildiğin gibi işte
Hazır altın yüksekken ben de bozdursam mı diye dusunuyorum
Ay sorma canım bana bildirimde gelmiyor artık ondan da unutuyorum. Bakıcam artık ama şu bildirim ayarlarını bi yapabilsem
Ay evet baya yülseldi ama bilemedim. Nisanda da yükselecek filan söylentileri var ama bilemiyorum açıkçası.
Sen naptın ev bakmaya devam mı

Ay sorma canım bana bildirimde gelmiyor artık ondan da unutuyorum. Bakıcam artık ama şu bildirim ayarlarını bi yapabilsem
Ay evet baya yülseldi ama bilemedim. Nisanda da yükselecek filan söylentileri var ama bilemiyorum açıkçası.
Sen naptın ev bakmaya devam mı
Evet canım bakmaya devam, haftasonu iki farklı bölgeye daha bakmayı düşünüyoruz
Olmadı bütçeyi biraz zorlayıp limiti yükseltmek de alternatifler arasında, tam iki ayimiz kaldı çünkü
Altın ne zaman yükselip ne zaman düşeceği belli olmuyor, ortada ev yokken de bozdurmak ne kadar mantıklı hiç bilmiyorum, ama sonra daha düşük olursa diye de korkuyorum. Kafam çok karışık yani

Evet canım bakmaya devam, haftasonu iki farklı bölgeye daha bakmayı düşünüyoruz
Olmadı bütçeyi biraz zorlayıp limiti yükseltmek de alternatifler arasında, tam iki ayimiz kaldı çünkü
Altın ne zaman yükselip ne zaman düşeceği belli olmuyor, ortada ev yokken de bozdurmak ne kadar mantıklı hiç bilmiyorum, ama sonra daha düşük olursa diye de korkuyorum. Kafam çok karışık yani
Evet canım 2 ay az bir süre değil. İnşallah çıkar bir tane karşınıza. Bilemem tabiki ama 160ın altına düşmez artık altın sanki. Evet zor karar kuzu bozsan dert bozmasan dert :S
Bir bilebilsek ne yöne haraket edeceğini keşke

Canım nasılsın ne durumdasınız?

X