- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
canım alet çok eski. yani bu model kalmamış bile :)))) sanırım çeyizimdendi :)))) her şeyden 3-5 tane alıp atınca, 1-2 sene önce elime geçti ve anca kullanmaya başladım, sevdiğim pratik bi model. neyse ki çok ilgilendi müşteri hizmetleri ve servis, sağolsunlar. 40 tl karşılığı fabrikadan getirtecekler. 1 haftayı bulur dediler.elektronık aletlerin garantısıyle yapan dukkanlar oluyo ya onlar garantı olmayan seyleride temin edıyolar canım sorabılırsın.htta fırmanın musterı hızmetlerinden talep edebılırsın markanın.annemde rondonun bıcagını atmslardı aradım ucretsız yolladılar hemde
o zaman gözün aydın canımcanım alet çok eski. yani bu model kalmamış bile :)))) sanırım çeyizimdendi :)))) her şeyden 3-5 tane alıp atınca, 1-2 sene önce elime geçti ve anca kullanmaya başladım, sevdiğim pratik bi model. neyse ki çok ilgilendi müşteri hizmetleri ve servis, sağolsunlar. 40 tl karşılığı fabrikadan getirtecekler. 1 haftayı bulur dediler.
geçmiş olsun canım yaa, sinir bozucu olmus. ama sadece bıçak alabilirsin.araştır sen de.o zaman gözün aydın canım
benim de rondo bozuk ama garanti belgesini bulamıyorumgeçen yıl değiştirmiştim diğeri elimden düşüp tuzla buz olmuştu. bunun da bıçağı çalışmıyor
aslında bi yerlerde kıyma makinem de var ama kimbilir nerede :))) karşılaşmayalı 5 sene oluyor sanırımgeçmiş olsun canım yaa, sinir bozucu olmus. ama sadece bıçak alabilirsin.araştır sen de.
rondo, özellikle tavuk kıyması yaparken çok işime yarıyor, hazır güvenip alamıyorum. olmasaydı üzülürdüm,yenisini almak gerekirdi, neyseki 40 tl ile atlattım krizi
minik bir el rondom var ipli, çok gerekince onu kullanıyorum, evde vakit geçirsem belki kullanacağım ama son zamanlarda işler çok yoğun daha onu düşünmeye sıra gelmedi kigeçmiş olsun canım yaa, sinir bozucu olmus. ama sadece bıçak alabilirsin.araştır sen de.
rondo, özellikle tavuk kıyması yaparken çok işime yarıyor, hazır güvenip alamıyorum. olmasaydı üzülürdüm,yenisini almak gerekirdi, neyseki 40 tl ile atlattım krizi
haklısın canım..o iplileri geçen tv de gördüm, et çekmez muhtemelen. fındık ceviz vs için kullanıyordu izlediğimde.minik bir el rondom var ipli, çok gerekince onu kullanıyorum, evde vakit geçirsem belki kullanacağım ama son zamanlarda işler çok yoğun daha onu düşünmeye sıra gelmedi ki
et hiç denemedimhaklısın canım..o iplileri geçen tv de gördüm, et çekmez muhtemelen. fındık ceviz vs için kullanıyordu izlediğimde.
et zor olur diye düşünüyorum, ama pratik bir şey görünce hoşuma gitti benim de. şuan diyet moduna girdim ya, tavuk köfte yapar yerim artık bol bol, o ipli bana gelmez o yüzden.mecbur cam haznenin gelmesini bekleyeceğim artık.et hiç denemedim
havuç, soğan, maydanoz, ekmek falan çekiyorum ben
ben de bugün diyete başladım ama akşam yemeğim yok yanımda ne yesem diye düşünüyorumet zor olur diye düşünüyorum, ama pratik bir şey görünce hoşuma gitti benim de. şuan diyet moduna girdim ya, tavuk köfte yapar yerim artık bol bol, o ipli bana gelmez o yüzden.mecbur cam haznenin gelmesini bekleyeceğim artık.
dışarıdan yiyeceksen tavuk ızgara tatlım..ya da ızgara köfte vs...yanına da salata ayran...ben de bugün diyete başladım ama akşam yemeğim yok yanımda ne yesem diye düşünüyorum
ev yemekleri yapan bir abla var şimdi çıkıp ona bakmayı düşünüyorum, öğlen tavuk vardı menü dedışarıdan yiyeceksen tavuk ızgara tatlım..ya da ızgara köfte vs...yanına da salata ayran...
aa iyi o halde..afiyet olsun şimdiden...ev yemekleri yapan bir abla var şimdi çıkıp ona bakmayı düşünüyorum, öğlen tavuk vardı menü de
bakalım ne bulacağım
sağol tatlım ama pek umduğumu bulamadımaa iyi o halde..afiyet olsun şimdiden...
çok şükür halimizeCanlar bugün biraz yoğundu. Benim staj yaptığım kurum yatılı. Yani ailesi olmayan ya da bakamayanların kaldığı bi merkez. Devlet kurumu.
Bugün binaları gezdim biraz. Bi kaç çocuk geldi yanıma çok tatlılardı. Bi tanesi saçımla oynamaya başladı. Diperi adımı sorup muhabbet etti ve ailem beni alacak burda bırakmıcak dedi. İçim acıdı ya.
Bide dosyalarıda elimde kimini inceliyorum gün içinde. Ne hikayeler inanamazsınız. Okurken içim daralıyor.
Böyle bir yerde çalışmak zor. Kimisi hafif düzey zihinsel engelli kimi de bayağı ileri.
Bide bugün sorun çıkaran bi çocuğun okuluna öğretmeni ile görüşmeye filan gittik.
gerçekten hep şükretmeliyiz
ne hayatlar var degil mi böyle zamanlarda hem halimize şükretmek hem de onlar için bir şeyler yapmak gerekliCanlar bugün biraz yoğundu. Benim staj yaptığım kurum yatılı. Yani ailesi olmayan ya da bakamayanların kaldığı bi merkez. Devlet kurumu.
Bugün binaları gezdim biraz. Bi kaç çocuk geldi yanıma çok tatlılardı. Bi tanesi saçımla oynamaya başladı. Diperi adımı sorup muhabbet etti ve ailem beni alacak burda bırakmıcak dedi. İçim acıdı ya.
Bide dosyalarıda elimde kimini inceliyorum gün içinde. Ne hikayeler inanamazsınız. Okurken içim daralıyor.
Böyle bir yerde çalışmak zor. Kimisi hafif düzey zihinsel engelli kimi de bayağı ileri.
Bide bugün sorun çıkaran bi çocuğun okuluna öğretmeni ile görüşmeye filan gittik.
gerçekten hep şükretmeliyiz
kızlar selamlar oğluşum ve ben çok hastaydım doktorlar domuz gribi olabilir deyince iyice korktuk oğluşum huysuzlugu da çöktü aklıma gelsenizde inanın bir DKK ayırıp ev ye bile gidemez oldum. Bugün ateşi şuan için makul seviyelerde bende ölüyorum adeta nasıl can verecez çok zor valla . Birselam vereyim istedim. Geçmişi okuyamadım okurum ilerleyen gunlerde ve de yazarım inslhi...Canlarım günaşırı nöbetlerdeydim ve çok yorucuydu. Bu hafta pek kendime gelemedim. Bugün nöbetten çıkmıştım pazar gidicem yine.
Bu arada hafta içi stajlarımda başlayacak. Rehabilitasyon merkezine verdiler. Eve çok uzak değil şükür. Arabayla 10 dk da giderim sanırım.
Valla kızlar günler yoğun geçiyor. Nöbetlerde aşırı yoğun. Bugün bütün gün uyudum uyandım aralıklarla.
Yarında eşim evde yok kütahyaya göreve gidiyor. Kaça kadar uyurum Allah bilir.
Aman gece gece ne anlattım be :)
damla cikolata sen geldin ben gittim gibi oldu kuzum. Biraz yoğundum sadrce. Şükür bir sorun yok iyiyim.
K kahvemsi mutluluk mesailer devam galiba okuduğum kadarıyla. Allah yardım etsin canım. Ev bakmaya da devam tabii
kgokce canım sağlığın sıhhatin ne durumda? İyisin inşallah. Tetkilleri yaptırabildin mi?
çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize dekızlar selamlar oğluşum ve ben çok hastaydım doktorlar domuz gribi olabilir deyince iyice korktuk oğluşum huysuzlugu da çöktü aklıma gelsenizde inanın bir DKK ayırıp ev ye bile gidemez oldum. Bugün ateşi şuan için makul seviyelerde bende ölüyorum adeta nasıl can verecez çok zor valla . Birselam vereyim istedim. Geçmişi okuyamadım okurum ilerleyen gunlerde ve de yazarım inslhi...