BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben bankacıma sordum 170 lri bulmaz dedi ama, hayırlısı..15 ine kadar düşmez bence de , 15 i zamanı hep yüksek oluyor...

ben de yatayım artık kızlar. yarın görüşürüz inşallah.dikkat edin kendinize.

Ay bulmasın canım. Daha alıyoruz birden o kadar yükselmesin inş.
Bakalım artık çok yüksek olursa beklerim napiyim.
İyi geceler canım. Yarın görüşürüz inş. Kendine dikkat et

Bu hanım zaten depozitoyu asla vermez :)
Bunu hiç araştırmadim, iyi akıl ettin.
Pazartesi hukuk departmanına sorayım ben
benım bıldıgım kadarıyla kontrat bozmanın bedelı yok sadece depozıtoyu alamıyosun.kontrat kıracının hakkını korumak ıcın yapılan bıse cık evden dıyemesın pat dıye dıye.hakkım var oturucam dıyebılmek ıcın yanı.yoksa bı cezası yok

Canlar neredesiniz? İyi misiniz? Ne var ne yok?
Bugün nöbetten çıkıp staj yerime gittim. Yarım gün stajımı tamamladım. Yarın da tam gün gideceğim. Pek iş yok evrak inceliyoruz. Zaman öldürüyoruz diyeyim. Başka bi yere düşseymişim keşke.
Yorgunluktan geberiyorum. Yemekleri yaptım, pişiyor. Yarına da yeter inş. Çarşambada nöbet var aman ne yoğun oldum ben böyleee

merhaba kızlar,
erken yatar dinlenirsin iyice kuzum, ne güzel yemekleri de halletmişsin
benim için de yoğun bir gün oldu ama mesaiye kalmayacağım bugün
kendi ödemelerimi ayarladım, bütçemi yaptım:)
akşama yemeğim var ama ütü yapmam gerek

kızlar selam.

bugün arkadaşlarım vardı,az önce gittiler...
dünden temizlik yapmış ve ikramları hazırlamıştım.bu sabah erkenden kalkıp duşumu alıp bankaya koştum.ödemeler vardı..kredi kartımı ödedim, kredimi ödedim ve aidatı ödedim.aidata ciddi zam yapmışlar canım sıkıldı.

kızlar geldiler, yedik içtik gittiler.şimdi mutfağı toparlayacağım.akşam eşim gelince de yemeğe anneme gideceğiz.eşimin sevdiği yemekleri yapmış bugün uğraşma,telaşlıydın dedi..benim de işime geldi.

yine markete uğradım . 50 tl harcadım. 30 tl si sigara geri kalan gıda.... 5 günde 86 tl lik gıda alışverişi yaptım..eşim de bi 20 harcamıştır.dün simit börek vs almıştı kahvaltı için.ayın 10 una kadar marketsiz idare edebilir miyim bilmiyorum.
ayın 15 ine kadar 160 tl naktimiz kaldı.kesinlikle yetirmem gerek ve kredi kartına bulaşmamalıyım 15 ine kadar. nasıl olacak bilemiyorum. hayat çok pahalı yaaa... ne kadar kısarsam kısayım önüne geçemiyorum.bu hafta eşim de evde yemek yemedi doğru dürüst.ne yapıyorum bu aldıklarımı bilemedim...15 ine kadar misafir de kabul etmeyeceğim. abuk sabuk gidiyor para pasta ikram malzemesine. bi bakıyorum elde var sıfır.şeker,süt,kakao,un,yağ vs derken ciddi para tutuyor ikramlıklar da.

yat dinlen kuzum.kötü olmuş bu staj işi.zaten fazlasıyla yoruluyordun...

bütçe candır ellerine sağlık tatlım. bakalım ben tutturabilecek miyim bütçeyi bu ay.
dün eşimi de uyardım. geçen ay elimize fazladan para geçmişti. eve giren ve harcadığımız miktarı duyunca eşim şok oldu. bu ay silkelenmemiz gerektiğini iyice anladı. umarım ay sonuna kadar sakince sözünü tutar.

geçen ev ferahlatma sırasında ne kadar gömlek ve pantolonu varsa eşimin hepsini ütüledim. kafam tertemiz. 1 ay elime ütü değmez gerçi birktirmeyeceğim artık. yıkayıp hafif nemli iken hemen ütüleyip asacağım.birikince feci oluyor.nefesim kesildi geçen ütünün başında resmen.bu kadar mı nefret edilir..ediliyor valla.

benim bu ayki hedefim derin dondurucuyu kullanıp mutfak masrafını mümkün olduğunca azaltmak,
dün eşime alışveriş yaptık, ben kozmetik aldım. Bunlar ihtiyaç ama hesapta olmayan giderlerdi.
bugün bütçeyi yapmadan hemen dünkü harcamaları karta yatırdım.
bu ay aşırı dikkat ederek ve eşimin de desteği ile kredi kartımı kapatmayı dusunuyorum

Utuuuu en sevmediğim şey ama mecburen yapacağım, esimin bu hafta hergun iki üç toplantısı varmış, yenileri de dün yıkadım
Bu akşam hepsini aradan çıkartmak gerekiyor

Ben uyuklamışım akşam üzeri. Eşim gelince zorla kaldırdı. Bu saatte uyuyunca bütün gece ayaktayım.
Yemek yedik valla gözlerim çok batıyo. Uyumam lazım.
Bende bu ara dondurucudan gidiyorum. Elimdekileri tüketmem lazım bide yoğunluktan markete gidemiyorum. Neyse temel şeyler var.geçen gün pazara çıkamadığım için soğanı marketten aldım şansıma çok kötü çıktı. İyiki çok az almışım. Bu çarşamba yine pazara çıkamıyorum ama :S
Off ya :S valla kafamda hiç yerinde değil umarım alakalı yazmışımdır

Eve gelip hemmmmen yemeğimi yedim ve utuye başladım. Çok sinir bozucu bir şey ütü yapmak ama cok şükür bittirdim,
Dusumu yaptim şimdi de çay keyfi yapacağım. Yarın rejime başlıyorum, bir jübile yaparım bu akşam:)
Sigarayı bırakacağım diye bilinçsizce beslenince 5 kg almışım.
Yazlıkları denedim olmadı, acil harekete geçip geçen yazki halime dönmem lazım. Bir de kıyafet masrafı cikmasin

kızlar selam.

sporumu yaptım eve gelip dün ıspanak almıştım yumurtalı kavurmasını yaptım
ızgara tavuk köfte yaptım ve patates hasladım.azar azar yoğurt ile yiyerek bugünkü beslenmemi noktaladım.spor benim de iştahımı çok açıyor, bi de vitaminler.tartıya çıkmadım ama dikkat etmem gerek.kontrollü beslenmeye başladım bakalım bugün yine.

yalnız canımı sıkan bi durum oldu. rondomun cam kısmını kırdım bugün satılıyor mu acaba o kısım tek olarak, fikriniz var mı????

Günaydın hatunlar.
Ben yine stajdayım. Sizler napıyosunuz ?

günaydın kızlar
ben de mutlu, huzurlu iş yerimdeyim
bir sürü şey ile uğraşıyorum, güne çok hızlı ve aksiyon dolu başladık artık nasıl akşam olur bilemiyorum

kolay gelsin canlar size. bitmek üzeredir umarım mesailer...

kendim sordum kendim cevabını vereyim konuyu takip edip merak edenler varsa. fakir marka idi rondom ama eski bi model 12-13 yıl olmuştur alalı.fabrikada varmış, fiyat bilgisi için dönecekler...mutlu oldummmm

elektronık aletlerin garantısıyle yapan dukkanlar oluyo ya onlar garantı olmayan seyleride temin edıyolar canım sorabılırsın.htta fırmanın musterı hızmetlerinden talep edebılırsın markanın.annemde rondonun bıcagını atmslardı aradım ucretsız yolladılar hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…