- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
ben bankacıma sordum 170 lri bulmaz dedi ama, hayırlısı..15 ine kadar düşmez bence de , 15 i zamanı hep yüksek oluyor...Evet bende yükselecek gibi okudum. Ama 15ine kadar düşmez sanki. Bizim maaş günü hiç düşük olmadı sağolsun :) 170i vuracak diyorlar bakalım. Bu kadar çabuk yükselmese daha iyi bence. Çünkü biz sürekli alıcıyız şu an için.
Ay bulmasın canım. Daha alıyoruz birden o kadar yükselmesin inş.ben bankacıma sordum 170 lri bulmaz dedi ama, hayırlısı..15 ine kadar düşmez bence de , 15 i zamanı hep yüksek oluyor...
ben de yatayım artık kızlar. yarın görüşürüz inşallah.dikkat edin kendinize.
benım bıldıgım kadarıyla kontrat bozmanın bedelı yok sadece depozıtoyu alamıyosun.kontrat kıracının hakkını korumak ıcın yapılan bıse cık evden dıyemesın pat dıye dıye.hakkım var oturucam dıyebılmek ıcın yanı.yoksa bı cezası yokBu hanım zaten depozitoyu asla vermez :)
Bunu hiç araştırmadim, iyi akıl ettin.
Pazartesi hukuk departmanına sorayım ben
merhaba kızlar,Canlar neredesiniz? İyi misiniz? Ne var ne yok?
Bugün nöbetten çıkıp staj yerime gittim. Yarım gün stajımı tamamladım. Yarın da tam gün gideceğim. Pek iş yok evrak inceliyoruz. Zaman öldürüyoruz diyeyim. Başka bi yere düşseymişim keşke.
Yorgunluktan geberiyorum. Yemekleri yaptım, pişiyor. Yarına da yeter inş. Çarşambada nöbet var aman ne yoğun oldum ben böyleee
Canlar neredesiniz? İyi misiniz? Ne var ne yok?
Bugün nöbetten çıkıp staj yerime gittim. Yarım gün stajımı tamamladım. Yarın da tam gün gideceğim. Pek iş yok evrak inceliyoruz. Zaman öldürüyoruz diyeyim. Başka bi yere düşseymişim keşke.
Yorgunluktan geberiyorum. Yemekleri yaptım, pişiyor. Yarına da yeter inş. Çarşambada nöbet var aman ne yoğun oldum ben böyleee
merhaba kızlar,
erken yatar dinlenirsin iyice kuzum, ne güzel yemekleri de halletmişsin
benim için de yoğun bir gün oldu ama mesaiye kalmayacağım bugün
kendi ödemelerimi ayarladım, bütçemi yaptım:)
akşama yemeğim var ama ütü yapmam gerek
Bayilirim utuye .acarim radyoyu saatlerce yaparim on uc yilda uc utu eskittim utuler bile dayanmiyo banaUtuuuu en sevmediğim şeyama mecburen yapacağım, esimin bu hafta hergun iki üç toplantısı varmış, yenileri de dün yıkadım
Bu akşam hepsini aradan çıkartmak gerekiyor
Bayilirim utuye .acarim radyoyu saatlerce yaparim on uc yilda uc utu eskittim utuler bile dayanmiyo bana
7 yıldır evliyim benim ütü kutuya koyarak sıfır diye satılır o kadar sevmiyorumBayilirim utuye .acarim radyoyu saatlerce yaparim on uc yilda uc utu eskittim utuler bile dayanmiyo bana
Ay harikasın canım valla :) keşke bende sevebilsem :)Bayilirim utuye .acarim radyoyu saatlerce yaparim on uc yilda uc utu eskittim utuler bile dayanmiyo bana
Günaydın hatunlar.
Ben yine stajdayım. Sizler napıyosunuz ?
günaydın kızlar
ben de mutlu, huzurlu iş yerimdeyim
bir sürü şey ile uğraşıyorum, güne çok hızlı ve aksiyon dolu başladık artık nasıl akşam olur bilemiyorum
kendim sordum kendim cevabını vereyim konuyu takip edip merak edenler varsa. fakir marka idi rondom ama eski bi model 12-13 yıl olmuştur alalı.fabrikada varmış, fiyat bilgisi için dönecekler...mutlu oldummmmkızlar selam.
sporumu yaptım eve gelip dün ıspanak almıştım yumurtalı kavurmasını yaptım
ızgara tavuk köfte yaptım ve patates hasladım.azar azar yoğurt ile yiyerek bugünkü beslenmemi noktaladım.spor benim de iştahımı çok açıyor, bi de vitaminler.tartıya çıkmadım ama dikkat etmem gerek.kontrollü beslenmeye başladım bakalım bugün yine.
yalnız canımı sıkan bi durum oldu. rondomun cam kısmını kırdım bugünsatılıyor mu acaba o kısım tek olarak, fikriniz var mı????
kolay gelsin canlar size. bitmek üzeredir umarım mesailer...
elektronık aletlerin garantısıyle yapan dukkanlar oluyo ya onlar garantı olmayan seyleride temin edıyolar canım sorabılırsın.htta fırmanın musterı hızmetlerinden talep edebılırsın markanın.annemde rondonun bıcagını atmslardı aradım ucretsız yolladılar hemdekızlar selam.
sporumu yaptım eve gelip dün ıspanak almıştım yumurtalı kavurmasını yaptım
ızgara tavuk köfte yaptım ve patates hasladım.azar azar yoğurt ile yiyerek bugünkü beslenmemi noktaladım.spor benim de iştahımı çok açıyor, bi de vitaminler.tartıya çıkmadım ama dikkat etmem gerek.kontrollü beslenmeye başladım bakalım bugün yine.
yalnız canımı sıkan bi durum oldu. rondomun cam kısmını kırdım bugünsatılıyor mu acaba o kısım tek olarak, fikriniz var mı????
kolay gelsin canlar size. bitmek üzeredir umarım mesailer...