BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yooook istemiyor öyle, kontratı nisana kadar yaparım kisin kimse ev değiştirmez diyor
Çok tuhaf biri ya, aşırı paragöz
kontratı bozmanın bedeli ne acaba? kontrat yapıp ev bulunca 1 ay önceden çıkacaz diye haber verince sadece depozito yanıyor sanırım. eskiden öyleydi diye hatırlıyorum. en kötü ihtimal öyle yaparsın.

kontratı bozmanın bedeli ne acaba? kontrat yapıp ev bulunca 1 ay önceden çıkacaz diye haber verince sadece depozito yanıyor sanırım. eskiden öyleydi diye hatırlıyorum. en kötü ihtimal öyle yaparsın.
Bu hanım zaten depozitoyu asla vermez :)
Bunu hiç araştırmadim, iyi akıl ettin.
Pazartesi hukuk departmanına sorayım ben

Cannnnnsin sen, seviyorum kız seni

ben de seni ve hepinizi seviyorum canım benim...hiç sıkma canını.illaki olacak. dersin kurbiş demişti diye biz de Z zeyneprer ile yazarız sana, :"""ne şişirmiştin o ara kafamızı ev de ev diye""" PPP

Pudra sekerine batırıp ye:)

bal dökmeyi düşünmüştüm ama canım tatlı bir şey istemiyor bu akşam..olaydı tuzlu tuzlu fıstık yerdim vallaha...az önce arı sütü bal polen propolis yedim zaten içimi baydı. tuzlu olaydı içimi bastırırdı.ama evdeki tüm atışırmalıklar da tatlı eşim yüzünden....

Bu hanım zaten depozitoyu asla vermez :)
Bunu hiç araştırmadim, iyi akıl ettin.
Pazartesi hukuk departmanına sorayım ben
aynen sor canım. çıkmadan 1 ay önce gerekirse noterden bildirim gönderirseniz depozito yanıyor sadece diye biliyorum. sonuçta insanoğlu başına her şey gelebilir. sonuna kadar oturulmak zorunda değil diye biliyorum.

bu arada kiviyi çok güzel diye kakaladılar,limondan ekş, çıktı (((( olmadı yaaa Z zeyneprer
ne yesem ki. mısır mı patlatsam acebaaaa
Ayy meyve işi yaş çıktı :S ben ekşiyi çoook severim ama limondan ekşiyi bilemedim şimdi yenmez o :)
Bende bi banyo yapayım bari dedim malum yarun iş beni bekliyor

Ayy meyve işi yaş çıktı :S ben ekşiyi çoook severim ama limondan ekşiyi bilemedim şimdi yenmez o :)
Bende bi banyo yapayım bari dedim malum yarun iş beni bekliyor
aynen yaaa. zar zor yedim israf olmasın diye 1 adet ufak (( bu akşam evde yok ya, tuzlu fıstık istedi canım.tuzlu bir şeyler.. neyse yedim de kurtuldum artık :)))

Aynen canım bende yaptığım tutara inanamıyorum bazen. Kasımda başladım birikime hemde.
Ondan öncede hep biriktirdim ama düzensiz. Çok borcum olurdu.
Ay inş evimizi almak nasip olur.
Birikime devam :)
Bu arada zorunlu besi bozdum. Geri ödemesini aldım. Onunlada altın yapıcam bakalım bu hafta içi inş

süper canım yaa, maşallahhh
inşallah tüm hedeflerimize ulaşırız hepimiz.
bu hafta altın yüksek olabilir. geçen hafta güzel düşmüştü. inşallah düşerde alırsın canım.

Kızlar ya iyiki varsınız gerçekten
Ben bir duş yapıp günün negatif ligini uzerimden atayım en iyisi

haydi dinlen sen kuzum. iyi istirahatler. yataım ben de artık, eşim gelince açar kapıyı girer...
Ben bayağıdır istikrarlı gidiyordum çok azalmıştı. Sadece nöbetlerde içiyordum diyebilirim.
Annemin ameliyatı bozdu işi yine başladım. Bakalım yine sadece nöbette içmeye çalışıcam

ben aynen devam ediyorum. her şey bir yana da bütçeye acayip zarar (((

süper canım yaa, maşallahhh
inşallah tüm hedeflerimize ulaşırız hepimiz.
bu hafta altın yüksek olabilir. geçen hafta güzel düşmüştü. inşallah düşerde alırsın canım.
Evet bende yükselecek gibi okudum. Ama 15ine kadar düşmez sanki. Bizim maaş günü hiç düşük olmadı sağolsun :) 170i vuracak diyorlar bakalım. Bu kadar çabuk yükselmese daha iyi bence. Çünkü biz sürekli alıcıyız şu an için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…