- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Pudra sekerine batırıp ye:)valla 4 tane alacaktım, misafirler için kivili tatlı yapacam diye, süper,şahane çok güzel dediler, hazır kapalı kutuda olanlardan sattılaro da 1,5 kg imiş. ben de madem güzel, yenir nasılsa demiştim ki, pişman oldum şuan...
kontratı bozmanın bedeli ne acaba? kontrat yapıp ev bulunca 1 ay önceden çıkacaz diye haber verince sadece depozito yanıyor sanırım. eskiden öyleydi diye hatırlıyorum. en kötü ihtimal öyle yaparsın.Yooook istemiyor öyle, kontratı nisana kadar yaparım kisin kimse ev değiştirmez diyor
Çok tuhaf biri ya, aşırı paragöz
Bu hanım zaten depozitoyu asla vermez :)kontratı bozmanın bedeli ne acaba? kontrat yapıp ev bulunca 1 ay önceden çıkacaz diye haber verince sadece depozito yanıyor sanırım. eskiden öyleydi diye hatırlıyorum. en kötü ihtimal öyle yaparsın.
Cannnnnsin sen, seviyorum kız seni
Pudra sekerine batırıp ye:)
aynen sor canım. çıkmadan 1 ay önce gerekirse noterden bildirim gönderirseniz depozito yanıyor sadece diye biliyorum. sonuçta insanoğlu başına her şey gelebilir. sonuna kadar oturulmak zorunda değil diye biliyorum.Bu hanım zaten depozitoyu asla vermez :)
Bunu hiç araştırmadim, iyi akıl ettin.
Pazartesi hukuk departmanına sorayım ben
aynen yaaa. zar zor yedim israf olmasın diye 1 adet ufakAyy meyve işi yaş çıktı :S ben ekşiyi çoook severim ama limondan ekşiyi bilemedim şimdi yenmez o :)
Bende bi banyo yapayım bari dedim malum yarun iş beni bekliyor
Hahhaha eşimis aradım bende banyodan önce sigara getir dedim yoksa dünyayı yicem :))aynen yaaa. zar zor yedim israf olmasın diye 1 adet ufak(( bu akşam evde yok ya, tuzlu fıstık istedi canım.tuzlu bir şeyler.. neyse yedim de kurtuldum artık :)))
ben bi de sigara içerken yiyorum bunları.sigara da var evde yani.olmasa ne halt ederdim bilemedim :)))Hahhaha eşimis aradım bende banyodan önce sigara getir dedim yoksa dünyayı yicem :))
Aynen canım bende yaptığım tutara inanamıyorum bazen. Kasımda başladım birikime hemde.geçen sene ilk altınımı ve birikimimi şubat ayında yaptım..topikleri hep dışardan okur, yazılanları görünce, yılda 20-30 bin biriktirdik gibi, amann derdim ne güzel biriktirmişler, ben hayatta yapamam derdim. o kadar uzak gelirdi ki bana birikim işleri. 5 bin bile biriktiremeyiz biz derdim hep. 1 yıl sonra bugün çok şaşırdığım o rakamların da üstündeyim. Allah büyük, yeter ki sen niyetine gir, gerisi halloluyor. zaten çoktan girdin, illaki olacak.
süper canım yaa, maşallahhhAynen canım bende yaptığım tutara inanamıyorum bazen. Kasımda başladım birikime hemde.
Ondan öncede hep biriktirdim ama düzensiz. Çok borcum olurdu.
Ay inş evimizi almak nasip olur.
Birikime devam :)
Bu arada zorunlu besi bozdum. Geri ödemesini aldım. Onunlada altın yapıcam bakalım bu hafta içi inş
Ben bayağıdır istikrarlı gidiyordum çok azalmıştı. Sadece nöbetlerde içiyordum diyebilirim.ben bi de sigara içerken yiyorum bunları.sigara da var evde yani.olmasa ne halt ederdim bilemedim :)))
Ben de bırakmak istiyorum ama şartlar izin vermiyor:)Ben bayağıdır istikrarlı gidiyordum çok azalmıştı. Sadece nöbetlerde içiyordum diyebilirim.
Annemin ameliyatı bozdu işi yine başladım. Bakalım yine sadece nöbette içmeye çalışıcam
Kızlar ya iyiki varsınız gerçekten
Ben bir duş yapıp günün negatif ligini uzerimden atayım en iyisi
Ben bayağıdır istikrarlı gidiyordum çok azalmıştı. Sadece nöbetlerde içiyordum diyebilirim.
Annemin ameliyatı bozdu işi yine başladım. Bakalım yine sadece nöbette içmeye çalışıcam
Evet bende yükselecek gibi okudum. Ama 15ine kadar düşmez sanki. Bizim maaş günü hiç düşük olmadı sağolsun :) 170i vuracak diyorlar bakalım. Bu kadar çabuk yükselmese daha iyi bence. Çünkü biz sürekli alıcıyız şu an için.süper canım yaa, maşallahhh
inşallah tüm hedeflerimize ulaşırız hepimiz.
bu hafta altın yüksek olabilir. geçen hafta güzel düşmüştü. inşallah düşerde alırsın canım.
Evet stres altında mümkün değil canım anlıyorum seni :SBen de bırakmak istiyorum ama şartlar izin vermiyor:)
İyi geceler canım. Yarın konuşuruz inşallahİyi geceler kizlar