BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hahahah evet ya herkesin kendi getirmesi iyi fikirmiş sevdim :))
Ay bende bakayım o tekniğe. Senede 2 kez dolabı yıkıp düzenliyorum. Eşim biraz dağıtıyor onun dolabı her seferinde azda olsa elden geçiriyorum
:))))) evet yaaa, neden ben evimde insanlar için yastık yorgan havlu istiflemek zorundayım ki? otel mi bura! getirsinler :))))

bak canım bak. çok keyifli.

pişşt zeyzeyim..ne yesek ki yaaa?
evde yer fıstığı ve kabak çekirdeği vardı hep akşamları çıtırdıyordum onlar da bitmiş, farketmemişim.kaldım öyle elim böğrümde :))))

Valla doğru diyosun işte bizim geleneklerimiz.
Misafiri her türlü rahat ettirmek.
Ee bu aralar evde misin var mı gezinti planları :)
amaaan pek sıkıcı bu gelenekler.şuan evde en çok yeri onlar kaplıyor.

bu ara sokak kapısından çıkabilirsem benim için lüks olur..battık bittik. bu ay belki de önümüzdeki ay zor toparlayacak gibiyim.zaten eşimin oldukça yoğun geçecek bu ayı...çalışsın da masraf olmasın bize :) ben de oturayım kös kös evde, geçmiş gezi fotolarına bakıp iç geçireyim :))))) ocak-şubat gereksiz ve çok açıldık...

pişşt zeyzeyim..ne yesek ki yaaa?
evde yer fıstığı ve kabak çekirdeği vardı hep akşamları çıtırdıyordum onlar da bitmiş, farketmemişim.kaldım öyle elim böğrümde :))))
Hahahha bende biraz çekirdek var. Akşam üstü yemiştim. Yine mi yesem :) meyve mi yesem bişeler yemek istiyorum bende :)

Ben ayakkabilarima hiç kiyamam ki, balkonda boydan boya bir dolap benim sadece,
Ayak numaram büyük olduğu için yarısından çoğu özel yapım zaten
Ben psikolojik olarak iyi değilim bu aralar, evdi tasinmaydi çok aklımı oyaliyor, diğer yandan ev sahibi kabusu var
Ayıklanması gereken şeyler var evde ama ne vaktim ne isteğim var
Taşınma zamanı inşallah

Hahahah ay dert etme sende öyle bi stok var ki 6 aydan fazla gider :) hiç bi yere alışverişe filan çıkmaya gerek yok.
Evet seninki çalıştığı sürece sorun yok. Boşta kalırsa gelsin tatil planları :)

Her ev gezmesi sonrası kendimle savaşıyorum resmen, zamanında daha bilinçli davranmayip parayı iyi değerlendiremedigim için suçlu hissediyorum
Şimdi de her evi begenemedigim icin alamıyoruz, bütçe belli, kredi faizleri çok yüksek.
Nasıl olacak bilmiyorum

Evet canım ayakkabı benimde zayıf noktam galiba. O yüzden damla cikolata yi takdir ettim
Bende bazı şeyleri çok takarım kafaya haddinden fazla ama bazen. Hatta sonra çıkar gider unuturum. Sende biraz unutmaya çalışmalısın.
Elinde olan birşey değilki bu. Sana her anlamda uyanını bulunca zaten alacaksın.
Sinirden stresten hasta edeceksin kendini. Sağlığına dikkat et lütfen.
Aynen taşınırken insan kuru kalabalığa sinir oluyor. O zaman elden çıkarmak daha bir mümkün sanki.

valla canım her kadın gibi ben de ayakkabı düşkünüyüm ama tarzım genelde aynı olduğu için hepsi de birbirine benziyor özellikle bot ve çizmelerimin.bi tane atınca yerine mutlaka muadili oluyor :)))belki de o sebeple kıyıp atabildim.

boşver sen şimdi, dediğin gibi taşınırken nasılsa olacak o işler.

Hahahah ay dert etme sende öyle bi stok var ki 6 aydan fazla gider :) hiç bi yere alışverişe filan çıkmaya gerek yok.
Evet seninki çalıştığı sürece sorun yok. Boşta kalırsa gelsin tatil planları :)

stok beni götürür ama eşimin istekleri olmasa :))) evde ne yoksa canı onu çekiyor :))))
çalışsın,çalışsın.çalışmak iyidir :)))

hiç savaşma tatlım kendinle.. çok güzel ev almış ama sonra satmak zorunda kalmış da olabilirdin. hiç takılma bunlara ve geçmişe.geçmiş geçmişte kaldı, önümüze bakalım.ne varlıklı insanların bi anda her şeylerini kaybettiklerine çook şahit oldum.böylesi daha güzel daha kıymetli..evini alacaksın ve bu ciddi bir başarı olacak. başarısızlıkları boşver, at kafandan gitsin...seneye bugünler seninle geçen sene ne ev aramıştın diye konuşup gülüşeceğiz yeni evinin salonunda kahveni yudumlarken...

aynan katılıyorum canım sana.sonuna kadar.

Normalde takıntılı biri değilim, ev konusunda böyle olmamın tek sebebi ev sahibi. Yoksa kaç yıl oturdum kalırım biraz daha ne olacak ki
Sokağının başındaki emlakçı tanıdık, bugün önünden geçerken diyor ki ev lazım mi. Ev sahibi onlar çıkacak, isteyen varsa haber ver demiş. Gel de dusunme

gerekirse artışı kabul eder bir süre daha kalırsınız kuzum olmuyor mu öyle? 6 aylık istediği parayı ödeyiverirsin...6 ay dokunma bize dersin.olmaz mı?

Ayyyyy insalllllah canım ya

gerekirse artışı kabul eder bir süre daha kalırsınız kuzum olmuyor mu öyle? 6 aylık istediği parayı ödeyiverirsin...6 ay dokunma bize dersin.olmaz mı?
Yooook istemiyor öyle, kontratı nisana kadar yaparım kisin kimse ev değiştirmez diyor
Çok tuhaf biri ya, aşırı paragöz

Ayyyyy insalllllah canım ya
geçen sene ilk altınımı ve birikimimi şubat ayında yaptım..topikleri hep dışardan okur, yazılanları görünce, yılda 20-30 bin biriktirdik gibi, amann derdim ne güzel biriktirmişler, ben hayatta yapamam derdim. o kadar uzak gelirdi ki bana birikim işleri. 5 bin bile biriktiremeyiz biz derdim hep. 1 yıl sonra bugün çok şaşırdığım o rakamların da üstündeyim. Allah büyük, yeter ki sen niyetine gir, gerisi halloluyor. zaten çoktan girdin, illaki olacak.

Inan o yuzden kivi alamiyorumekşi cikiyor. Nefret ettirdiler
valla 4 tane alacaktım, misafirler için kivili tatlı yapacam diye, süper,şahane çok güzel dediler, hazır kapalı kutuda olanlardan sattılar o da 1,5 kg imiş. ben de madem güzel, yenir nasılsa demiştim ki, pişman oldum şuan...

Cannnnnsin sen, seviyorum kız seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…