kızlar selam. kimsecikler yok topikte.
kgokce sen de kayboldun canım, iyisindir umarım..
bugün spordan sonra eve gelip bazaya daldım.. her şey çıkarıldı dip bucak silindi, yıkanacaklar makineye, kullanılmayacaklar verilmek üzere poşete..misss gibi oldu valla yatak odam, hem dolaplarım hem baza oldukça hafifledi.
2 günde toplam 4 büyük çöp poşeti giysi verileceklere ayırdım.
sonra banyo ve mutfak dolaplarına daldım...2 büyük çöp poşeti karton,kutu, şampuan kutusu,deterjan kutusu, bitmiş oje vb çöp çıktı.alıp alıp tepiyor muyuz ne? sürekli çöp atmama rağmen kıyıp atılamayan kutular sanırım bunlar. attım bugün hepsini..ev bi nefes aldı sanki..yarın işin en zor kısmı var, ayakkabılık...bu kış hiç giymediğim bot,spor ayakkabı, çizme ne varsa atmayı planlıyorum, bakalım kıyabilecek miyim.yoruldum bugün de..şimdi film izleyeceğim. bu arada akşama pilav ve zeytinyağlı kurufasulyem ve cacığım hazır bile...
bugün yine markete girmedim.hatta markete girmemek için akşamdan görevliye sigara aldırmıştım .gün gün not alıyorum artık tüm harcamaları. yarın alış verişe çıkmam gerekecek,çünkü pazartesi öğleden sonra arkadaşlarım gelecek, ikram hazırlamak gerek...