- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bugün yoğun bir gün denk gelemedikben yanlış saatte geliyorum galiba kızlar. 3 saattir bakındım gelen giden yok.öptüm hepinizi.görüşürüz.
kolay gelsin tatlım, oldukça yoğun senin işler. dikkat et kendine,sağlığına.canım bugün yoğun bir gün denk gelemedik
ev aramalar hala devam ben de,
bu akşam da mesaideyim yine
Canım ya ben bu aralar çok yoğunum gündüz arada açıyorum ama hiç yazacak vaktim olmuyorbugün yine saatlerdir buradaydım ama bizim kızlar uğramadınız... eh o zaman ben çıkıyorum artık.herkes kendine iyi baksın. görüşürüz artık bi ara
okurken alışveriş yapmadım geldi bende bu hafta sonu ve de bugün toplam 500 harcamadim ye iç gez derken çocuğa seneye gitsin diye uygun sweet kazak alıyorum denk geldikçe. Baya almış bulundum. Allahım ömür vere sağlıkla giyime. 400 çok cidden içmek için ama gez toz gönlünce para suyunu çok çabuk çekiyor be bacimiyi haftalar kızlar. yürüyüşümü yapıp geldim,bugün yüzme yok.ev işleri vs boğulacağım yine.
dün şehirdışına çıktık ve outlet avm bulduk. kredi kartımı dün ödedim ve tekrar harcamaya başladım bile boynerde çok güzel indirimler vardı.altınyıldız kazak 226 tl den 69 a düşmüş, fabrika kazak 169 dan 49 a, polo gömlekler 140 dan 75 e inmiş. 1 er tane aldık eşime. ... vitamin siparişi verdim kendime 190 tl. 415 tl bu şekilde gitti bile. gidiş dönüş, yolda 40 tl pide yedik vs derken yine harcamalı bir haftasonu oldu.
bu sabah da yürüyüş sonrası çarşıda gezdim, 2 adet borcam aldım 20 tl, markette 30 tl harcadım..bu ara sırf harcıyorum
canımsın, ben de çok özlüyorum sizleri. yazarım söz, merak etmeyin siz.
ev aramaya devam hala?
inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bulursun tatlımmm
mailime bildirim geliyordu normalde gelmemiş canım bu sefer.
aynen çok harcadım bu ara.canım sıkkın.
400 tl bence de çok, ciğerim yandı valla :) 100 lük rakı içtik 220 tl yazmış, 3 porsiyon ciğer yedik 90 tl ona yazmış, 5 adet meze 40 tl, 10 tl de kuver ve su. meyve ve kahveyi ikram etmiş sağolsun :) taksiile gtiik döndük 20 gidiş,20 dönüş, toplam 400 uçtu gitti.gönlümce gezip tozunca değil birikim yapmak, ay sonunu çıkaramıyoruz maalesef
evet o saaatlede dersim vardı sonra pazardan hamsi aldım kendime söz vermiştim balıkçım hariç almayacak diye ama aldım ve yine pişman oldum akşam temizlerken yine kandırıldığımi anladım. Hep minikleri koymuş serefz pazarciben yanlış saatte geliyorum galiba kızlar. 3 saattir bakındım gelen giden yok.öptüm hepinizi.görüşürüz.
benimde iş güç çocuk çok iyi giremiyorum ve parasal sorunlarım var kripto paraya yatırdım acaip zarardayim ya bakalım çıkarım düze inslh. Bu arada aldıklarını da hayırlı ola sanada eşine de bacım. Sağlıkla giyin. Şu Multi vitamin de ne kulllanyonuz en son emzirme sürecinde almıştım ve öyle kaldı . Sağlıklı beslenme modundayim oyleki brokoli çorbası yaptım ilkkkez meğer ne hosmus tadı. Haftada 1 brokoli günü yapacam ah benim oğlan yeme sorununu bir assam... Böyle durum. Bu arada bacım senin miydi babasıgilden kira gelirleri olan. Ya kimdi biri diyordu birşey danisacaktim. Kira vergisi adinakızlar selam.
bugün vadelimin günüydü bankaya gittim ve parayı günlük vadeliye yatırdım.araba alma niyetimiz devam ediyor.eşime şart koştum, en fazla 15 bin ben veririm üstünü sen tamamla dedim.10 bin kadar o tamamlayacak. uygun bir araba bulduğumuzda alalım diyoruz.o sebeple şimdilik günlük faizde dursun, araba alınca kalanını yine aylık vadeye çeviririm dedim. aybaşında ayırdığım 2200 tl ile bugün tanesi 1090 tl den 2 tane ATA altın aldım.
yarın kk hesap kesimim var, borcunu ödeyip kısmetse tek çekim 1 adet çeyrek almayı planlıyorum. kartta boş yer kaldıkça harcanıyor. arada ödenir gider diyorum. gerçi sanırım 1000 tl civarı bi 4-5 ay kadar taksidimiz var bu kartta. umarım zorlamaz. kartla bir de eşime multivitamin alacağım , o da 160 tl.
6 ayda bir beslenme,spor ve vitamin anlamında kampa alıyorum eşim ve kendimi. yine geldi 6 aylık sürecimiz. bu süreçte sağlıklı beslenip spor yapıp kan verip multivitamin ve antioksidan alıyoruz. diğer 6 ay free... çok şükür işe yarıyor.
bu hafta hiç markete gitmemeliyim. 370 tl param kaldı ayın 5 ine kadar, fakat 70 tl ile geçinmek istiyorum, 300 tl yi kenara koymayı başarabilmeliyim. ev makarna,ton balığı,karides, garnitür, barbunya,pirinç, kurufasulye,mercimek,tavuk dolu.hatta 4 adet de pizzam var buzlukta. markete uğramazsam sadece sigara için param yeter. hesabım tutar. ama markete girince gidiyor para. az önce sigara almak için girdim 18 tl harcadım. 8 tl meyve,sebze. gereksizdi aslında.ayın 5 ine kadar yasak bana market.
sizler neler yaptınız, iyi misiniz?
Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk kgokce
sinirliportakal canım sen nasılsın;? nasıl oldu kuzun?
Bacım burada mali musavir var danişsana aşk olsunokurken alışveriş yapmadım geldi bende bu hafta sonu ve de bugün toplam 500 harcamadim ye iç gez derken çocuğa seneye gitsin diye uygun sweet kazak alıyorum denk geldikçe. Baya almış bulundum. Allahım ömür vere sağlıkla giyime. 400 çok cidden içmek için ama gez toz gönlünce para suyunu çok çabuk çekiyor be bacim
evet o saaatlede dersim vardı sonra pazardan hamsi aldım kendime söz vermiştim balıkçım hariç almayacak diye ama aldım ve yine pişman oldum akşam temizlerken yine kandırıldığımi anladım. Hep minikleri koymuş serefz pazarci
benimde iş güç çocuk çok iyi giremiyorum ve parasal sorunlarım var kripto paraya yatırdım acaip zarardayim ya bakalım çıkarım düze inslh. Bu arada aldıklarını da hayırlı ola sanada eşine de bacım. Sağlıkla giyin. Şu Multi vitamin de ne kulllanyonuz en son emzirme sürecinde almıştım ve öyle kaldı . Sağlıklı beslenme modundayim oyleki brokoli çorbası yaptım ilkkkez meğer ne hosmus tadı. Haftada 1 brokoli günü yapacam ah benim oğlan yeme sorununu bir assam... Böyle durum. Bu arada bacım senin miydi babasıgilden kira gelirleri olan. Ya kimdi biri diyordu birşey danisacaktim. Kira vergisi adina
Canım benim Allah sağlık versin sana ve oğluşuna.okurken alışveriş yapmadım geldi bende bu hafta sonu ve de bugün toplam 500 harcamadim ye iç gez derken çocuğa seneye gitsin diye uygun sweet kazak alıyorum denk geldikçe. Baya almış bulundum. Allahım ömür vere sağlıkla giyime. 400 çok cidden içmek için ama gez toz gönlünce para suyunu çok çabuk çekiyor be bacim
evet o saaatlede dersim vardı sonra pazardan hamsi aldım kendime söz vermiştim balıkçım hariç almayacak diye ama aldım ve yine pişman oldum akşam temizlerken yine kandırıldığımi anladım. Hep minikleri koymuş serefz pazarci
benimde iş güç çocuk çok iyi giremiyorum ve parasal sorunlarım var kripto paraya yatırdım acaip zarardayim ya bakalım çıkarım düze inslh. Bu arada aldıklarını da hayırlı ola sanada eşine de bacım. Sağlıkla giyin. Şu Multi vitamin de ne kulllanyonuz en son emzirme sürecinde almıştım ve öyle kaldı . Sağlıklı beslenme modundayim oyleki brokoli çorbası yaptım ilkkkez meğer ne hosmus tadı. Haftada 1 brokoli günü yapacam ah benim oğlan yeme sorununu bir assam... Böyle durum. Bu arada bacım senin miydi babasıgilden kira gelirleri olan. Ya kimdi biri diyordu birşey danisacaktim. Kira vergisi adina
canım diğer topikte gördüm mesajını, belki uğrarsın diye bekledim ama yoğunsun sanırım. kolaylıklar dilerim sanaCanım ya ben bu aralar çok yoğunum gündüz arada açıyorum ama hiç yazacak vaktim olmuyor
Yarın sakin bir gün olmasını umuyorum
canım mesaideyim ben yine, hiç umduğum gibi sakin bir gün olmadıcanım diğer topikte gördüm mesajını, belki uğrarsın diye bekledim ama yoğunsun sanırım. kolaylıklar dilerim sana
saol canım, spor dinç tutuyor gerçekten. evde oturdukça oturası,yattıkça yatası geliyor yoksa insanın..canım mesaideyim ben yine, hiç umduğum gibi sakin bir gün olmadı
zaten ayın son günü nasıl sakin olacaksa, benimki de beklenti işte
mart ayı da biraz yoğun olacak gibi görünüyor, sonra bilmiyorum
yüzme ve yürüyüşe başlamışsın, ne güzel çok sevindim senin için
benim de acilen spora ağırlık vermem ama bir türlü zaman bulamıyorum
boyun fıtığı var, sürekli de oturup pc başında aynı pozisyonda kalınca ağrılarım çok oluyor
iyi günlerde güle güle kullan canım. güneş gözlüğü önemli gerçekten iyi yapmışsın sezon açılmadan almakla.yazın çok daha artıyor fiyatlar.Merhaba herkesé.480 é gözlük aldım geis olsun kredi kartım ama hiç yoktu markalı gözlüğüm.bi 5 sene gider herhalde:)
hayırlısı olsun inşallah canım.Oooooo kurabiyem bu ne hamaratlik canım, maşallah
Benim de evde yapmam gereken bir sürü şey var ama hiç elim gitmiyor
Nasılsa taşınma telaşı olacak, toplanırken yaparım diyorum sonra da o zaman çok yoğun olur diye düşünüyorum, ama hala birşey yapmıyorum:)
Kızlar bir ev var geçen hafta baktık, çok beğenmedim ama mantigima uydu pazar günü ailem gelecek bir de onlar bakacak. Fiyatta iyi bir pazarlık yaparsak nasipse de burayı alabiliriz.
Birkaç gündür hep hesap kitap olaylarına girdim tabi, sansima altın da düşüşte
Hayırlısı artık
Kuzum nerdesin Z zeyneprer