BİRİKİMCİ HATUNLAR

selam kızlar mutlu hafta sonları herkese :) benim gibi çalışanlarada kolay gele :)

1 haftadır kv kp bizde daha ne kadar kalacaklarida belli degil. Esimin maas gunu pazartesi gunu bizimde elimizde sadece 100 tlmiz kaldi. Kk kullanmiyoruz ya yarin napicaz hic bilmiyorum bana fikir verirmisiniz kizlar bi konuda? Simdi buyuk ihtimalle yarin gezmeye gideriz gezerkende hadi ben zaten alisveris yapmamda bi yere yemege girsek bizdede yeteri kadar para olmadigi icin kk limit acmak zorunda kalicaz. Onun disindada esimle piknige gidelim diye konustuk evde malz. Var biraz daha alsak max 50 tl tutar. Diger turlu yemege gitsek 130dan asagi tutmaz. Yada hava iyi olmazsada evde mangal malz var diye eve gidelim deriz diye dusundum ama uzuluyorumda boyle dusununce. Ama para yok yani kk limit acarsak olur sadece. Sizce napalim lutfen size guveniyorummm baska fikirlerede acigimm :)))

Canım dediğin gibi evden malzemelerini alıp pikniğe gidebilirsiniz. Zaten maaşınıza birşey kalmamış pazartesi. Kredi kartına hiç bulaşmayın bencede.
Ya da akşam yemeğinizi yapın. Kahvaltıdan sonra gezmeye gidin, yemeğe evinize dönün. Biz bazen öyle yapıyoruz özellikle yemeğim varsa.

Banada o mantikli geliyoda bu sefer gelin bizi bi yere goturmek istemiyo falan dusunebilirler cunku yemegimi gunduz kv yapiyo ben calisiyorum.aslinda bugunde gezmeye gitmisler kendileri bana hic gitmesek bile uyarda gezmeyide seviyolar ya

bence sabahtan erkenden biseler hazirla yemek vs aksama.sonra avm ye gderken neler yaptim size aksama ziyafet var dersn yemek vaktide eve donersiniz orda yemek isterlerse sizin icn yaptim falan de baska fikir gelmiyo aklima canim

Bizim kızlar neredesiniz acaba kaç gündür görüşemedik hic
Haftaici işler yoğundu, zor bir hafta oldu
Haftaici bakıp çok begendigimiz bir ev vardı, bugün bizimkilere gösterip anlaşmayı planlıyorduk, dün akşam emlakçı aradı ev sahibi evi satmaktan şimdilik vazgeçmiş çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır demekten başka caremiz yok. Ev çok güzeldi ve çok içime sinmisti. Kafamda evi yerleştirip yapılacakların listesini bile yapmistim. Fiyatı da baktigimiz evlere göre iyiydi ama nasip değilmiş.
Sabah kahvaltıdan sonra o sinirle bütün evi kirkladim. Halilari kaldırdım, camlari sildim. Mutfak dolaplarinin içini dışını sildim, buzdolabını falan temizledim. Süpürdüm, sildim, tozları aldım. Çamaşırları yıkadım.
Ve artık toplumsal sorun haline gelen ütülerim hepsini yaptım. Tek bir parça ütülenmesi gereken birşey kalmadı.
Gardrobumu düzenledim.
Sonra da duş alıp kuaföre gittim. Dip boya zamanım gelmişti, manikür yaptırdım.
Eve gelince yemek yaptım.
Tavuk kizarttim, patates püresi, çorba ve salata yaptım.
Haftaici için de yeşil mercimek yemeği yaptım.
Yarın bir çeşit etli yemek daha ve köfte yapacağım. Buzluktan patlıcan ya da fasulye olabilir. Kıyma çıkardım köfte için.
Yarın yine kahvaltıdan sonra yollara düşüp ev arayacağız. Ev sahibi eğer çıkacaksanız ben yazlığa gitmeden bosaltin evi dış eşime.
Bu durumda da iki ay gibi zamanımız var sadece.
Benim gorusmedigimiz zamanların özeti böyle Z zeyneprer @bademli kurabiye

Kuzum hayırlısı olsun takma kafana. 2 ay içinde sanırım bulabilirsin. Belki de bu beğendiğin evi yine satılığa çıkarırlar. Herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi.
Oo ütülerde bitmiş geçmiş olsun :)) yaza kadar götürür sanıyorum seni
Bizde bugün biraz toparladk evi ama canım çok dip köşe girmek istemedi. Akşam biraz izmit çarşıya geçtik. Biraz alışveriş gezinti yaptık. Yemek yedik döndük.
Nem bombası almıştım yaptım bu gece jel gibi yapısı var yapısını çok beğenmedim ama İyi geldi.
Ben yarın yine nöbetteyim. Şimdi öyle tv izliyoruz. Bi değişiklik yok bende de.
Konuşamadık bende yoğundum özledim sizleri

İki ay uzun gibi görünüyor ama zaman çok çabuk geçiyor kuzum, inşallah Rabbim nasibimiz ile bir an evvel buluşturur yoksa beğenmediğimiz bir evi son ana kalıp almak istemiyorum hayırlısı diye dua ediyorum hep zaten.
Ben sinirliyken acayip temizlik yapıyorum strese iyi geliyor. Utuleri de aradan çıkardım iyi oldu ya, yazlık kıyafetleri çıkarana kadar ütü yapmam bir daha o kadar çok biriktirmişim ki bu sefer, ben bile şok oldum:))
Dışarı çıkmakla iyi etmişsin, değişiklik olmuştur sana da. nem bombasını düzenli kullan ama ihmal etme, çok memnun kalacaksın eminim

Evet baya yürüdük çarşıda valla iyi geldi canım.
Temizliği de aradan çıkardın gider bir süre
Bence bulacaksın içini ferah tut.

Evet baya yürüdük çarşıda valla iyi geldi canım.
Temizliği de aradan çıkardın gider bir süre
Bence bulacaksın içini ferah tut.
Walla tasinicam zaten diye hep üstünkörü yapıyordum iyi oldu gerçekten, artık taşınana kadar götürür bu beni:))
Dua et kuzum benim için
Sabah nöbetin varsa erkenden uyuyup dinlensene

İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.... :)

Hayırlısı, inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir ev bulursunuz....

Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir....

Çok yoğun iki günden sonra, şu an uzandım dinlenebiliyorum çok şükür.... cuma akşamı şehir dışından yatılı arkadaş misafirlerimiz vardı, iş çıkışı onları karşıladık, dışarda yemek yiyip 24 gibi eve geldik, gece saat 4 e kadar çay kahve sohbet vs.... sabah kahvaltı yapıp çıktık, oyun parkları, akvaryumlar, yemek vs derken, az önce onları uğurlayıp biz de evimize döndük..,, akşama kadar gezmediğimiz yer kalmadı, kız kulesinin içine bile girdik, gerisini varın siz düşünün.... :) pestilim çıktı...

Merhaba iyiyiz şükür :)
Böyle gelen giden olmadıkça çok gezilmiyor zaten. Millete gezdirmek için çıkınca gezmiş oluyoruz bizde :)
Fena yorulmuşsundur ama dinlenirsin artık inşallah. Arada gezmek iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…