Manevi taş demisssin ben şu aylık aldığım 2 gram altınlarını la olan hedefimi diyeyim evet çok açık seçik biriyim belki ama çocuk olunca ve de sağlıkla sınavlar yaşayınca içimdeki maneviyata hız vermem gerektiği kanısındayım. Bu yüzden umre ye gitmek hedefim gelecek kısa çocukta iyice akilllanir 4 yaş veya bilemedin akillanmazsa 5 yaş kesin sömestrde Alllah nasip ederse umre istiyorum. Ve hattta ailem hacidir onlar la gitmek ki çocuğu annneme kitlemek ara ara. Bakan olsa götürmem ne bilim isteklerimin arasında.
Nasip....
Her birimizin eksikleri, hataları, kusurları var....önemli olan onların farkında olup düzeltmeye çalışmak.... :)
Maneviyata yönelmek, bir nevi terapi gibi gelir dönem dönem... insan psikolojisine, en iyi psikiyatrların yapamadığı dokunuşları yapar...
Yani aslında bizler, iyi insan olmaya, iyilik yapmaya çalışırken, en büyük iyiliği kendimize etmiş oluyoruz
Umre konusunda da Rabbim gönlüne göre versin, en kısa zamanda inşallah....
çocuklu da, çocuksuz da, bebekle de, büyüklerle de gittim.... her birinin tadı farklıydı.... en son geçen yaz Şevval ayında, oğlanları anneme bırakıp, sadece 3.5 yaşındaki kızımla gittik.... o sıcağa rağmen, hiç bunaltmadı bizi kuzum.... çocukla gitmekten korkma yani.... :)