Manevi taş demisssin ben şu aylık aldığım 2 gram altınlarını la olan hedefimi diyeyim evet çok açık seçik biriyim belki ama çocuk olunca ve de sağlıkla sınavlar yaşayınca içimdeki maneviyata hız vermem gerektiği kanısındayım. Bu yüzden umre ye gitmek hedefim gelecek kısa çocukta iyice akilllanir 4 yaş veya bilemedin akillanmazsa 5 yaş kesin sömestrde Alllah nasip ederse umre istiyorum. Ve hattta ailem hacidir onlar la gitmek ki çocuğu annneme kitlemek ara ara. Bakan olsa götürmem ne bilim isteklerimin arasında.
Nasip....
Aybacim bende çok iyi oruç tuttum bir hamilelik ve emzirme süreci çocuk 6 aydan ufaktır diye mecburen yemiştir şimdi tut tut bitmek bilmedi görenler aylardır oruç tutuyor gibisin dediler. Şimdi daha da günler uzadı tutamak artık kandil vs olunca insalllah. Şu sağlıklı beslenme işine ve okumam gerekenleri okumaya bende varım. Çok iyi okuyucusunu. Ama şu coin işiyle aklımı vermeyip sürekli borsa başinda olmaktan kendimi es geçtim.shbat birikimi hesaplarimda ayrı kafamda ama bir gence madddi destek sözüm var KPSS kursu için 1000 TL vericem. İnsalllah atanirsa zaten unutmaz beni insalllah
amin amin bacım. Cidden bunu birçok arkadaşım söyledi çocuk bunaltmadi diye .vallla çok da iyi olur onu gotursem ahlakına belki düzelir dermisim beraber amin deriz dualara . Ne diyim bacım. Sorması ayıp henüz hiçbir şirketle bağlantı kurmadim kesin gideceğimden yani paramı denk getirince istiyorum ama madem geçen yaz gitmisssiniz acaba ortalama bir kişi birde çocuk desek kaç bin TL oluyor. Belki degisirm olumlu açıdanHer birimizin eksikleri, hataları, kusurları var....önemli olan onların farkında olup düzeltmeye çalışmak.... :)
Maneviyata yönelmek, bir nevi terapi gibi gelir dönem dönem... insan psikolojisine, en iyi psikiyatrların yapamadığı dokunuşları yapar...
Yani aslında bizler, iyi insan olmaya, iyilik yapmaya çalışırken, en büyük iyiliği kendimize etmiş oluyoruz
Umre konusunda da Rabbim gönlüne göre versin, en kısa zamanda inşallah....
çocuklu da, çocuksuz da, bebekle de, büyüklerle de gittim.... her birinin tadı farklıydı.... en son geçen yaz Şevval ayında, oğlanları anneme bırakıp, sadece 3.5 yaşındaki kızımla gittik.... o sıcağa rağmen, hiç bunaltmadı bizi kuzum.... çocukla gitmekten korkma yani.... :)
yani insalllah yapabileceğim bakalım Şubat çok şeylere gebe bende....ne guzel dusunmussunuz O unutsa yaptiginiz iyiligi Allahcc unutmaz merak etmeyin.
ben de kardesimi okutuyorum bursta aliyo ama yurt giderlerini vs karsiliyor elimden geldgnce destek oluyorum kiyafet sudur budur. ilerde beni ablam okuttu dese daha ne isterim ki.
Sizede neden demesin hatırlar illla hele de kardeş sene guzel dusunmussunuz O unutsa yaptiginiz iyiligi Allahcc unutmaz merak etmeyin.
ben de kardesimi okutuyorum bursta aliyo ama yurt giderlerini vs karsiliyor elimden geldgnce destek oluyorum kiyafet sudur budur. ilerde beni ablam okuttu dese daha ne isterim ki.
amin amin bacım. Cidden bunu birçok arkadaşım söyledi çocuk bunaltmadi diye .vallla çok da iyi olur onu gotursem ahlakına belki düzelir dermisim beraber amin deriz dualara . Ne diyim bacım. Sorması ayıp henüz hiçbir şirketle bağlantı kurmadim kesin gideceğimden yani paramı denk getirince istiyorum ama madem geçen yaz gitmisssiniz acaba ortalama bir kişi birde çocuk desek kaç bin TL oluyor. Belki degisirm olumlu açıdan
yani insalllah yapabileceğim bakalım Şubat çok şeylere gebe bende....
Oğlana ev yapımı lahmacun yaptim
nasipse seneye sömestr herkes ayarladım parasını dedik annnenlerde geçen yıl hacdan geldiler bu yıl durdular umreye seneye nasipseCanım ücret, gittiğin süre, firma, şartlar yani otellerin yakınlığı, açık büfe olup olmaması vs ye göre değişiyor.... ben genelde Hisar la gidiyorum ve memnunum firmadan....
Eşsiz mi gideceksin? Çocuk ve büyük fiyatları da farklı.... gideceğin zaman detayları firmayla görüşürsün....
Niyet hayır olursa akıbet de hayır olur.... :)
sağol bacım. Canavar yesin diyeEllerine sağlık, çok güzel görünüyor
eş mi . Onla AP ayrı partilere oy veriyoruz diye bile tartışırken ne işi var bari orda huzurun mekanında huzurla olayım ki. Birçok ülkeye gitmiştir kendileri Arabistan haric. Açıkçası pasaportlarını oglanla onda bakalım. Biz gidecez annnem babam ben ve oglus.hos ona bedava versen gelmez
nasipse seneye sömestr herkes ayarladım parasını dedik annnenlerde geçen yıl hacdan geldiler bu yıl durdular umreye seneye nasipse
sağol bacım. Canavar yesin diye
Yok anam biz tüm kiliseleri gezdik Avrupa daÖyle deme yaaa, nasip bu işler, bakarsın senden önde gidiyor.... :)
Biz ne zaman yurtdışı seyahati düşünsek, kendimi aynı yer için plan yapar buluyorum...
gitsin isterimÖyle deme yaaa, nasip bu işler, bakarsın senden önde gidiyor.... :)
Biz ne zaman yurtdışı seyahati düşünsek, kendimi aynı yer için plan yapar buluyorum...
Gündüz yoğundum pek bakamadım, malum ay sonu
Son dakika değişikliği ile bu akşam mesaiye kalmamaya karar verdim
Yazın dondurucuyu doldurduğum için bir kez daha kendimi tebrik ettim.
Evde yemek yok, ben geç geleceğim diye eşim de geç çıkarım demisti. Benim mesai iptal olunca o da erken gelmeye karar verdi.
Buzluktan köfte, patlıcan ve biber karışık kızartma çıkarttım.
Tarhana çorbası yaptım.
Salata ayran oldu bitti
Bugün biraz ütü de yapmam gerek, giyecek kiyafetim kalmamış:))
Merhaba arkadaşlar
Koskoca Ocak ayını da bitirdik, zaman su gibi geçiyor, tabi ömür de....
Şubat ayı hedeflerimi kafamda belirledim şu an :)
Hedefe ulaşıp bıraktığım, sağlıklı beslenme işine tekrar döneceğim, tatil vs derken baya boşladım, okumam gereken kitapları bitireceğim, oruç işine öncelik vereceğim, altın yükselince, aldığım gramları bozacağım, manevi tad veren işlere ağırlık vereceğim vs. vs.
Hedef çok da, marifet hedefleri tutturabilmekte... :)
Niyet edelim de....gerisi inşallah gelir.....
ooo ellerine sağlık..Oğlana ev yapımı lahmacun yaptim
Peki bacım alternatif olarak ne kullanıyorsun ne yapsak. Böyle bir akım var. Çok samimi arkdsm da çocuğu olunca bu şekilde girdi ve sürekli paylasimlarini takip ediyorum o umuda bıraktı bademden veya başka şeyleri un yapıp ekmek ve pastalarını bile öyle yapiyor GAPS bağırsak beyin eğitimi diye bir şeyden bahsetmişti. Ama kızlar herşey çok masraflı. Ki bende disiplin yok hiç diyette yapmamış biri olarak yapamıyorum ah ah
Kendine gelemiyon mu kötüyüm demisssin . Ya zor işin ama sev işini güzel noktasından bak işin var bacım.... Bugün pollyanaciyim..