BİRİKİMCİ HATUNLAR

Her birimizin eksikleri, hataları, kusurları var....önemli olan onların farkında olup düzeltmeye çalışmak.... :)

Maneviyata yönelmek, bir nevi terapi gibi gelir dönem dönem... insan psikolojisine, en iyi psikiyatrların yapamadığı dokunuşları yapar...

Yani aslında bizler, iyi insan olmaya, iyilik yapmaya çalışırken, en büyük iyiliği kendimize etmiş oluyoruz

Umre konusunda da Rabbim gönlüne göre versin, en kısa zamanda inşallah....
çocuklu da, çocuksuz da, bebekle de, büyüklerle de gittim.... her birinin tadı farklıydı.... en son geçen yaz Şevval ayında, oğlanları anneme bırakıp, sadece 3.5 yaşındaki kızımla gittik.... o sıcağa rağmen, hiç bunaltmadı bizi kuzum.... çocukla gitmekten korkma yani.... :)

ne guzel dusunmussunuz O unutsa yaptiginiz iyiligi Allahcc unutmaz merak etmeyin.
ben de kardesimi okutuyorum bursta aliyo ama yurt giderlerini vs karsiliyor elimden geldgnce destek oluyorum kiyafet sudur budur. ilerde beni ablam okuttu dese daha ne isterim ki.

amin amin bacım. Cidden bunu birçok arkadaşım söyledi çocuk bunaltmadi diye .vallla çok da iyi olur onu gotursem ahlakına belki düzelir dermisim beraber amin deriz dualara . Ne diyim bacım. Sorması ayıp henüz hiçbir şirketle bağlantı kurmadim kesin gideceğimden yani paramı denk getirince istiyorum ama madem geçen yaz gitmisssiniz acaba ortalama bir kişi birde çocuk desek kaç bin TL oluyor. Belki degisirm olumlu açıdan

yani insalllah yapabileceğim bakalım Şubat çok şeylere gebe bende....

Sizede neden demesin hatırlar illla hele de kardeş se

Kızlar para vermiyim diye lahmacun yaptim dermisim.) Ay vallla şaka bir yana eskiden farmasiyle yani Varyemez ile azmi lahmacun pide pizza konuşurduk hu hu bacım duy sesimi bir merhaba de okuyunca.. şimdi benimde oğluşum var ve cidden bu ogluslarimiz etli ekmeği çok seviyorlarmis annne yapımı da mis gibi...

Canım ücret, gittiğin süre, firma, şartlar yani otellerin yakınlığı, açık büfe olup olmaması vs ye göre değişiyor.... ben genelde Hisar la gidiyorum ve memnunum firmadan....

Eşsiz mi gideceksin? Çocuk ve büyük fiyatları da farklı.... gideceğin zaman detayları firmayla görüşürsün....

Niyet hayır olursa akıbet de hayır olur.... :)

eş mi . Onla AP ayrı partilere oy veriyoruz diye bile tartışırken ne işi var bari orda huzurun mekanında huzurla olayım ki. Birçok ülkeye gitmiştir kendileri Arabistan haric. Açıkçası pasaportlarını oglanla onda bakalım. Biz gidecez annnem babam ben ve oglus.hos ona bedava versen gelmez

nasipse seneye sömestr herkes ayarladım parasını dedik annnenlerde geçen yıl hacdan geldiler bu yıl durdular umreye seneye nasipse

Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor
sağol bacım. Canavar yesin diye

Öyle deme yaaa, nasip bu işler, bakarsın senden önde gidiyor.... :)

Biz ne zaman yurtdışı seyahati düşünsek, kendimi aynı yer için plan yapar buluyorum...

Öyle deme yaaa, nasip bu işler, bakarsın senden önde gidiyor.... :)

Biz ne zaman yurtdışı seyahati düşünsek, kendimi aynı yer için plan yapar buluyorum...
Yok anam biz tüm kiliseleri gezdik Avrupa da gri pasaportla tek gitmedigmz yer ki İran qatar Uganda da cabasi

Kızlar bu arada bit pazarına çantalarımı koydum yakında herşeyi satıp altın alirmisim

dondurucu nimettir..berekettir..bende yemeğim olmadığında fasulyemi barbunyamı köftelerimi közlenmiş patlican biberimi iki dakkada yemek olarak koyabiliyorum...
kışı düşünen karıncayız :)
ve bu çok işe yarıyor...
ha bir de tarhana..normalde bizim buralarda tarhna yapılmaz hiç ancak k validem iç anadoluda o yapıyor bize de eriyor..bu sayede alıştım şimdi vazgeçilmezim oldu valla...

ilk adım hedef koyabilmekti..
ben de dediğin gibi ozak ayını geride bıraktık ne çabuk geçti zaman ve ne çok şey yaşadık aslında...
dün ikindin şöyle ocak hedeflerime ve sonuçlarıma baktım..
sporu ve diyeti oturtamamışım onun dışında genel itibariyle hedeflere ulaşmışım...
ve dün şubat ayı hedef hayal ve edinmek istediğim alışkanlıkları yazdım bakalım bi ay sonra neler olmuş oalcak

Oğlana ev yapımı lahmacun yaptim
ooo ellerine sağlık..
trarif alalım..
bende yapmak istiyorum..
haftada bi gün lahmacun günümüz olsun...
ayrıca benim de bi oğlum var..
ve ev yapımı şeyleri çok seviyor..
masanın üzerinde duran meyve sularını ,kekleri ...
ah hayalim düzenlice yapıp , kek yediğinde aklına sıcak anne evi gelsin istiyorum...

araştırdığım bir konu..fakat bu konuda eşimle anlaşamıyoruz..
sanırım biraz dirayetli olmam ve işe yaraması gerek bu deterjansızlığın...

Selam kızlar. Ben üst üste nöbetlerden dolayı bugün bütün günü uyuyarak geçirdim. Yemeği filan eşime kitledim gelince makarna filan yaptı :) yarım evdeyim bakalım. Ameliyata kadar 2 güne bir nöbetteyim.
Yarın biraz iş güç yaparım, evde olurum sanırım.

Pazar nöbetçiyim yine inş. Özledim sizleri. Yarın umarım bi konuşuruz, buralarda olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…