BİRİKİMCİ HATUNLAR

aynen canım. bundan sonra yavaş yavaş ama alıştığım kaliteden ödün vermeden...

Konu derin...
Benzer şeyler yaşadım
Çamaşır suyu kullanma
Çamaşır suyu ile kanserler arasında sıkı bir bağ var çünkü

ah ah söylenecek çok şey var ama sözün bittiği yerdeyim o his dediğin simartmayi ben oğlana alınca da inanılmasi zor ama hissediyorum. Riflemi yaptircam en az 200 dip rofle. Kenzo flower kullanıyorum bittti en son 100 ml ne 88 euro vermiştim alerji oluyorum yoksa.makyaj estenin kazayağı serumu Alaçam hedef 150 TL şaka gibi ama 32 maden sonra ortodonti ye gidecen dişlerinde kayma oldu ve devam ediyor bu da beni sinir ediyor en az ilk etapta 2500 ve aylık ödemeli bakalım.

saç makyaj okul açılmadan 100bin bakımı şart bana

Konu derin...
Benzer şeyler yaşadım
Çamaşır suyu kullanma
Çamaşır suyu ile kanserler arasında sıkı bir bağ var çünkü
kesin kanserden gidecem ben . Ya ama mutfak lavabo şu ciflemeyle açılmıyor sarı rengi

Eve geç geldim, dizim vardı bugün.
Reklam arası dus alıp kuruldum TV karşısına, bol kalorili keyif yaptım.
Yarın hem toplantim var hem işlerim yogun yine mesai yapacağım akşama.
Emlakçı bugün eşimi aramış, haftasonu baktığımız evlerden birinde 10bin TL indirim olacakmış. 290bine düşmüş ev sahibi. Kullanılmış ev demiştim ya o.
Eşimin içine pek sinmedi orası, fiyatida dusundugumuzden yuksek biz bakmaya devam edecegiz demiş. Birkac evin daha linkini gondermis. Haftaici uygun bir zamanım olursa gidip bakacağız olmazsa haftasonu gideceğiz.
İki gecedir ruyalarimda bile ev görüyorum, her boş zamanımda da emlak sitelerindeyim:)))

Çok yogunsun desene. Gundu iş gece ev bakmaları sana da kolay gele ve bacım. Bulursun insalllah yakında

Yine feci bir nöbet :S
Ölüyorum yorgunluktan.
ufff Alllah kolaylık vere zeynep

Günaydınlarr.
Bana gün aymadı :) evime gitmek istiyorum artık.
gidince güzelce dinlen. Ya bir arkdsm hemşire cerrahide oda böyle bir çocuk yaptılar yavrum per perişan büyüdü.ama nasıl olgun akıllı sende çok yorulyon zor ve çok önemli işiniz.alllah güç versin bacim

günaydın kızlar.
bugün çamaşır günüm.
çok birikmiş.
3 makine çamaşır yıkayıp asılıp ütülenip kaldırılacak.
bugün halledeyim istiyorum.
hava günlük güneşlik, 20 derece olacakmış bugün..
evdeyim,çıkmayacağım.

Sağol kgokce valla çok yorucu nöbet usulü çalışmak. Ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyorum. 9. senedeyim galiba.
Bende evdeyim çamaşır attım onları beklicem. Sonra dayanabilirsem bi tane daha atıcam. Yarın yine nöbet var.

kuzum yat dinlen, boşver çamaşırı..
çok yoruluyorsun hakkaten,zor bir iş, Allah kolaylık versin sana.

kuzum yat dinlen, boşver çamaşırı..
çok yoruluyorsun hakkaten,zor bir iş, Allah kolaylık versin sana.
Canım aslında yorgunluktan ziyade bu uyku düzensizliği mahvediyor beni
Bütün gece uyumadık desem yeridir. Şimdi yatınca gece uyuyamıyorum yine nöbete uykusuz gidiyorum.
Aman öyle bişeyler işte. Boşver.
Sen ne yaptın annenle güzel zamanlar geçirmişsiniz bakımlar filan ne hoş

anladım canım. nöbet gündüz mü yarın? gündüz uykusu da sıkıntı gerçekten.
saol kuzu yaa, evet keyifliydi dün.
bugün ev işleri. çamaşır ütü derdim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…