- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
aynen canım. bundan sonra yavaş yavaş ama alıştığım kaliteden ödün vermeden...Sende çok haklısın canım..
Sevdiğin vazgeçemediğin şeylerden vazgeçme sadece israf etmeden kullan yeter bence. .
Ben kişisel ürünlerim için öyle yapıyorum çünkü. Bitmesine yakın alıyorum ,stok yapmıyorum ve kullanmadığım ürünleri almamaya çalışıyorum mesela kapatıcı, fondöten...bir bb kremim yeterli oluyor o konu için ve allık ...
onu da deneyeyim bunu da derken bir memnuniyetsizlik durumu olmuş .
Konu derin...Kızlar ya alakasız birşey yazacam ama cidden bu birikim ayağına saçlarımı boyatmadigimi kasa bile ayda 1 gitttigimi fark etttim. Az önce inst GM da bir arkdsim gördüm ay hatunun yilllar öncesinde bana gelip eşinden dert yanmisligi var boşanacam senin ne güzel işin var diyordu boşa bunu ne kahrını çektin diyordu neyse Alllah vermesin kötü bir şeyden dolayı devlettte iş sahibi oldu onun yerinde olmak istemem Alllah korusun ama nasıl bir dünyası varsa tesettür lu ama ellleri nin ojelemis garip bir tavır ful makyaj sakin sakın yanlış yerlere cekmeyin konumu kızlar ama bu kişi bana gelip ağladı ve o an ozelderdsen aldığım 100 tlm vardı onu cart diye çıkarıp verdim borç istedi hicte konusunu etmedim haaa çeyreğin 120 lira olduğu bir zamandır düşünün ve hala gelmedi borç verdiğim ama yalandan her anının fotosu hepde bakım dolu kuaförde orda burda videolar hikayeler resimlerini görünce bu kez hemmkendime kızdım anı hiç yaşamıyor um diye hemde garip bir noktadan ders aldım . Giderek guvenecegim insan sayısı sıfıra iniyor sonra psikoloğu para veririm. Vallla ortaokul mezunu insanlar master yapmış beni kandırıyor pes vallla dediğinde nekadar hakkliymis babacim. Ben niye böyleyim niye kızlar.ne olur el atın banamutsuz olmak istemiyorum. Mutluluğu doktorla ve para harcayarak da elde etmek istemiyorum. O halde ne edeyim. Haline şükret elbettte bin şükür ama işte işler psikolojileri böyle yürümüyor ve canlar. Sizlere ben nerde yanlış yaptım parçasını gönderiyorum. Yazdıklarımda yanlış anlamayın ama işte ne bilim kızlar. Eve temizlik için abla çağırdım kadın bana eldiven al der alırdım niye mi diyorum sonra çıkar çamaşır sulu suya atar bezi ordan bağırır hocaaammm gel şu bezi sık ver tabi eldiveni olan o eldivensiz ben sıkar verirdim. Elllerim berbat her zaman hep yani konu konuyu açtı dertli noktami yazmak istedim. Daha çok var da insanlardan yüzüm gülmedi ah ah
ah ah söylenecek çok şey var ama sözün bittiği yerdeyim o his dediğin simartmayi ben oğlana alınca da inanılmasi zor ama hissediyorum. Riflemi yaptircam en az 200 dip rofle. Kenzo flower kullanıyorum bittti en son 100 ml ne 88 euro vermiştim alerji oluyorum yoksa.makyaj estenin kazayağı serumu Alaçam hedef 150 TL şaka gibi ama 32 maden sonra ortodonti ye gidecen dişlerinde kayma oldu ve devam ediyor bu da beni sinir ediyor en az ilk etapta 2500 ve aylık ödemeli bakalım.valla canım sen anne olmakla birlikte kadın olduğunu mu unuttun acaba? çevremde bir çok arkadaşım o şekilde.
bence hepimiz aynı hatayı yapıyoruz, birikime fazla kaptırıp kendi ihtiyaçlarımızı ya yok sayıyoruz ya da öteliyoruz.
bence kendini iyi hissettirecek bi bakım rutini oluştur ve bir parça dahi olsa alış veriş ihtiyacını her ay karşıla.
ben şahsen buna karar verdim, çünkü ben de sen gibi habire öteledim tüm ihtiyaçlarımı.artık yavaş yavaş eskisi gibi olmasa da alım yapmaya başlayacağım.
haaa bu arada kimseye borç vermemeni öneririm. çünkü %90 geri gelmiyor ve aynen girdiğin psikolojiye giriyor alacaklı kısım. verme borç falan. valla bak. ben de çok verdim, dağıttım resmen her şeyimi.hep ben hesap ödedim, hep ben ısmarladım her şeyi.inan kimseye değmez. borç vereceğine git hayır yap...en azından sonradan sinirin bozulmaz.
saç makyaj okul açılmadan 100bin bakımı şart banaayrıca hep şunu yaptık, istek mi ihtiyaç mı? belki bedenimizi örtmek için o kazağa, eteğe,elbiseye vs ihtiyacımız yok ama ruhumuzu da beslemeliyiz, onun da ihtiyacı var. ruhumuz istiyor yeni bir şey almak, yeni bir kılık kıyafet görmek. bazen ruhu da beslemeli, şımartmalı...
kesin kanserden gidecem ben . Ya ama mutfak lavabo şu ciflemeyle açılmıyor sarı rengiKonu derin...
Benzer şeyler yaşadım
Çamaşır suyu kullanma
Çamaşır suyu ile kanserler arasında sıkı bir bağ var çünkü
Çok yogunsun desene. Gundu iş gece ev bakmaları sana da kolay gele ve bacım. Bulursun insalllah yakındaEve geç geldim, dizim vardı bugün.
Reklam arası dus alıp kuruldum TV karşısına, bol kalorili keyif yaptım.
Yarın hem toplantim var hem işlerim yogun yine mesai yapacağım akşama.
Emlakçı bugün eşimi aramış, haftasonu baktığımız evlerden birinde 10bin TL indirim olacakmış. 290bine düşmüş ev sahibi. Kullanılmış ev demiştim ya o.
Eşimin içine pek sinmedi orası, fiyatida dusundugumuzden yuksek biz bakmaya devam edecegiz demiş. Birkac evin daha linkini gondermis. Haftaici uygun bir zamanım olursa gidip bakacağız olmazsa haftasonu gideceğiz.
İki gecedir ruyalarimda bile ev görüyorum, her boş zamanımda da emlak sitelerindeyim:)))
Şimdiden bakmaya basla canım, hem istediğin gibi, hem bütçene uygun ev bulmak zormuşBende yazin bakacagin uygun fiyatli yatirimlik ev
İnsallah bacım yaÇok yogunsun desene. Gundu iş gece ev bakmaları sana da kolay gele ve bacım. Bulursun insalllah yakında
hangi şehir hangi muhitBende yazin bakacagin uygun fiyatli yatirimlik ev
hayırlısıyla bulun yakindaİnsallah bacım ya
Yaza kadar bulmak zorundayız, ev sahibi kesin çıkacağımız tarihi ne zaman bildirirsinoz ona göre plan yapacağım diyor bir de
ufff Alllah kolaylık vere zeynepYine feci bir nöbet :S
Ölüyorum yorgunluktan.
gidince güzelce dinlen. Ya bir arkdsm hemşire cerrahide oda böyle bir çocuk yaptılar yavrum per perişan büyüdü.ama nasıl olgun akıllı sende çok yorulyon zor ve çok önemli işiniz.alllah güç versin bacimGünaydınlarr.
Bana gün aymadı :) evime gitmek istiyorum artık.
kuzum yat dinlen, boşver çamaşırı..Sağolkgokce valla çok yorucu nöbet usulü çalışmak. Ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyorum. 9. senedeyim galiba.
Bende evdeyim çamaşır attım onları beklicem. Sonra dayanabilirsem bi tane daha atıcam. Yarın yine nöbet var.
Canım aslında yorgunluktan ziyade bu uyku düzensizliği mahvediyor benikuzum yat dinlen, boşver çamaşırı..
çok yoruluyorsun hakkaten,zor bir iş, Allah kolaylık versin sana.
anladım canım. nöbet gündüz mü yarın? gündüz uykusu da sıkıntı gerçekten.Canım aslında yorgunluktan ziyade bu uyku düzensizliği mahvediyor beni
Bütün gece uyumadık desem yeridir. Şimdi yatınca gece uyuyamıyorum yine nöbete uykusuz gidiyorum.
Aman öyle bişeyler işte. Boşver.
Sen ne yaptın annenle güzel zamanlar geçirmişsiniz bakımlar filanne hoş
Benim nöbetler 24 saatlik canım. Sabah 9dan sonraki sabah 9a kadar.anladım canım. nöbet gündüz mü yarın? gündüz uykusu da sıkıntı gerçekten.
saol kuzu yaa, evet keyifliydi dün.
bugün ev işleri. çamaşır ütü derdim var