BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
Nöbetli sistem zor bilirim şaşıyor insan 1 gün nöbet 3 gün izin görünüyor ama tersduz oluyorsun, gündüz evde olmak isteyen arkadaşlarım memnun ama, kolayliklar diliyorum Z zeyneprer
Ev arayanlara da kolay gelsin
kgokce kgokce kimyasallarla temizledigimizi sanıyormuşuz aslında ,işin aslı öyle değilmiş
Petrol türevlerinden üretiliyirmus deterjanlar sabunlar
Ellerimizi yıkadıktan sonra kuruladigimiz havlular neden kirleniyor iki silmeye, ellerimiz temiz degilmiydi
Çamaşır makinemizin deterjan gözü neden kirleniyor taslasiyor
Beyaz pembe mavi tenklerde koyuyoruz yumuşatıcıyi
Yumuşatıcı gözü siyah ve sümüksü oluyor
Oysaki biz çamaşırlarımızı temizlensin dite yıkıyoruz
Deterjan temizse deterjan gözü neden kirleniyor

günaydın

şu sıralar ayaklarım geri geri gidiyor işe gelmek istemiyorum hiç..

oğlumla olmak onunşla vakit geçirmek istiyorum...

akşamları dermanım kalmıyor şu sıra...

Günaydın kızlar
Nöbetli sistem zor bilirim şaşıyor insan 1 gün nöbet 3 gün izin görünüyor ama tersduz oluyorsun, gündüz evde olmak isteyen arkadaşlarım memnun ama, kolayliklar diliyorum Z zeyneprer
Ev arayanlara da kolay gelsin
kgokce kgokce kimyasallarla temizledigimizi sanıyormuşuz aslında ,işin aslı öyle değilmiş
Petrol türevlerinden üretiliyirmus deterjanlar sabunlar
Ellerimizi yıkadıktan sonra kuruladigimiz havlular neden kirleniyor iki silmeye, ellerimiz temiz degilmiydi
Çamaşır makinemizin deterjan gözü neden kirleniyor taslasiyor
Beyaz pembe mavi tenklerde koyuyoruz yumuşatıcıyi
Yumuşatıcı gözü siyah ve sümüksü oluyor
Oysaki biz çamaşırlarımızı temizlensin dite yıkıyoruz
Deterjan temizse deterjan gözü neden kirleniyor
Dediklerinde bir degil bin kere haklısın bacım. Çocuk olunca çocuğu Ankara sodamatik deterjan değil yani soda ile yıkadım elbiseleri yahut eti bor ile yıkadım bizimkileri bulaşık makinesi ne sirke karbonat kulllandim limon karbonat sirke .ama hemmesim hem çevre demedigini bırakmadı.yok gömlek yakaları berbat yok tezgah sarımsı. Bulaşık makinesi desem hemmyikamaz hemde iğrenç pis çıkartır. Bu kez elimde tekrar sudan geçerim ne anladım der eşim bir işi iki iş yapiyon. Sonra zamanım da gidiyor ellerimde berbat oluyor yani cidden öyle alistirilmisizki ne olacak halimiz

Kanserler astimlar egzemalar arttıkça artıyor
Kazandığımız para doktora ilaca gidiyor
Çektiğimiz de cabasi
Attım evimden çamaşır suyunu
Peki bacım alternatif olarak ne kullanıyorsun ne yapsak. Böyle bir akım var. Çok samimi arkdsm da çocuğu olunca bu şekilde girdi ve sürekli paylasimlarini takip ediyorum o umuda bıraktı bademden veya başka şeyleri un yapıp ekmek ve pastalarını bile öyle yapiyor GAPS bağırsak beyin eğitimi diye bir şeyden bahsetmişti. Ama kızlar herşey çok masraflı. Ki bende disiplin yok hiç diyette yapmamış biri olarak yapamıyorum ah ah

Peki bacım alternatif olarak ne kullanıyorsun ne yapsak. Böyle bir akım var. Çok samimi arkdsm da çocuğu olunca bu şekilde girdi ve sürekli paylasimlarini takip ediyorum o umuda bıraktı bademden veya başka şeyleri un yapıp ekmek ve pastalarını bile öyle yapiyor GAPS bağırsak beyin eğitimi diye bir şeyden bahsetmişti. Ama kızlar herşey çok masraflı. Ki bende disiplin yok hiç diyette yapmamış biri olarak yapamıyorum ah ah
Bitkisel ürünler var ellerime cildime zarar vermiyor denedim
Dolaplar lavabolar çabuk temizleniyor geç kirleniyor
Ersağ kullanıyorum ben memnunum

Kızlar Sinan akçıl hiç sevmem ve çok başka bir ruha soktu resmen. İnanamıyorum. Resmen güzel hisler yerini aldı bendeki Sinan akçıl yeniden yerleşecek beynime . Üstelik Mehmetçik vakfına gidiyor olması da daha bir gururlandirdi

Bitkisel ürünler var ellerime cildime zarar vermiyor denedim
Dolaplar lavabolar çabuk temizleniyor geç kirleniyor
Ersağ kullanıyorum ben memnunum
Bende bir ara benzer birşey kulllandim . Ersağ şu huncalife in mi. Birde bitkisel bulaşık makine deterjanı da kulllandim berbatti ya.camasir için ne kullanın hepsini yazabilir misin. Bende bu aydan sonra yenileyeyim. Ayda bir temizlikçi tutup çocuk yokken çamaşır suyuyla kimyasal bir temizlik yaptirtip sonra bunlarla temasa geçen diyom

Gündüz yoğundum pek bakamadım, malum ay sonu
Son dakika değişikliği ile bu akşam mesaiye kalmamaya karar verdim
Yazın dondurucuyu doldurduğum için bir kez daha kendimi tebrik ettim.
Evde yemek yok, ben geç geleceğim diye eşim de geç çıkarım demisti. Benim mesai iptal olunca o da erken gelmeye karar verdi.
Buzluktan köfte, patlıcan ve biber karışık kızartma çıkarttım.
Tarhana çorbası yaptım.
Salata ayran oldu bitti
Bugün biraz ütü de yapmam gerek, giyecek kiyafetim kalmamış:))

Merhaba arkadaşlar

Koskoca Ocak ayını da bitirdik, zaman su gibi geçiyor, tabi ömür de....

Şubat ayı hedeflerimi kafamda belirledim şu an :)

Hedefe ulaşıp bıraktığım, sağlıklı beslenme işine tekrar döneceğim, tatil vs derken baya boşladım, okumam gereken kitapları bitireceğim, oruç işine öncelik vereceğim, altın yükselince, aldığım gramları bozacağım, manevi tad veren işlere ağırlık vereceğim vs. vs.

Hedef çok da, marifet hedefleri tutturabilmekte... :)

Niyet edelim de....gerisi inşallah gelir.....

Bi de yaklaşık üç dört aydır başladığım ve eşimden tırtıkladıklarımı attığım bir kumbaram var, onun içinden çıkanlar için bir amaç bulmam lazım... :)

Merhaba arkadaşlar

Hedefe ulaşıp bıraktığım, sağlıklı beslenme işine tekrar döneceğim, tatil vs derken baya boşladım, okumam gereken kitapları bitireceğim, oruç işine öncelik vereceğim, altın yükselince, aldığım gramları bozacağım, manevi tad veren işlere ağırlık vereceğim vs. vs.

Aybacim bende çok iyi oruç tuttum bir hamilelik ve emzirme süreci çocuk 6 aydan ufaktır diye mecburen yemiştir şimdi tut tut bitmek bilmedi görenler aylardır oruç tutuyor gibisin dediler. Şimdi daha da günler uzadı tutamak artık kandil vs olunca insalllah. Şu sağlıklı beslenme işine ve okumam gerekenleri okumaya bende varım. Çok iyi okuyucusunu. Ama şu coin işiyle aklımı vermeyip sürekli borsa başinda olmaktan kendimi es geçtim.shbat birikimi hesaplarimda ayrı kafamda ama bir gence madddi destek sözüm var KPSS kursu için 1000 TL vericem. İnsalllah atanirsa zaten unutmaz beni insalllah

Merhaba arkadaşlar

Manevi taş demisssin ben şu aylık aldığım 2 gram altınlarını la olan hedefimi diyeyim evet çok açık seçik biriyim belki ama çocuk olunca ve de sağlıkla sınavlar yaşayınca içimdeki maneviyata hız vermem gerektiği kanısındayım. Bu yüzden umre ye gitmek hedefim gelecek kısa çocukta iyice akilllanir 4 yaş veya bilemedin akillanmazsa 5 yaş kesin sömestrde Alllah nasip ederse umre istiyorum. Ve hattta ailem hacidir onlar la gitmek ki çocuğu annneme kitlemek ara ara. Bakan olsa götürmem ne bilim isteklerimin arasında.
Nasip....

Aybacim bende çok iyi oruç tuttum bir hamilelik ve emzirme süreci çocuk 6 aydan ufaktır diye mecburen yemiştir şimdi tut tut bitmek bilmedi görenler aylardır oruç tutuyor gibisin dediler. Şimdi daha da günler uzadı tutamak artık kandil vs olunca insalllah. Şu sağlıklı beslenme işine ve okumam gerekenleri okumaya bende varım. Çok iyi okuyucusunu. Ama şu coin işiyle aklımı vermeyip sürekli borsa başinda olmaktan kendimi es geçtim.shbat birikimi hesaplarimda ayrı kafamda ama bir gence madddi destek sözüm var KPSS kursu için 1000 TL vericem. İnsalllah atanirsa zaten unutmaz beni insalllah

Benim de bir an önce bitirmem gereken oruç borçlarım var maalesef.... borcu hemen ödemek gerekiyor ama kaldı işte.... ara ara tutmayı düşünüyorum ben de inşallah...

Çok güzel düşünmüşsün canım, Eğitime yapılan yatırım, en büyük yatırım....

Altın, döviz, borsa işlerini hiç karıştırma.... :)

Uzunca bir aradan sonra altın aldım..... aza kanaat etmeyen, çoğu bulamaz ve eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan iyidir sözlerini unutup baya bir kardayken bozmadım, şimdi bekliyorum çıkınca bozdurmak için... :KK66:

X