BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ay bu maskeleri biliyorum kuzu. Ben hazır satın aldın sandım. İşte benim üşengeçliklerim burda da devreye giriyor. İstikrar yok. Devamlı kullanamam aldığım kremdir vs. :S
Ay ağrının geçmesine sevindim.
Bende uyukladım durdum.
Annem canı taflı isteyince sık sık yapardı un helvası. İrmik helvasını severim bende. Ay biraz açılınca bende bi irmik helvası mı yapsam. Bi pkt irmik olacaktı evde bakalım. Halim olursa artık.
canım satın aldıklarım da var ama göznekler için bunlar en beğendiklerim..mesela estee lauderin detoks maskesi var o da enfes bi şey. canlandırıp kendine getiriyor cildi..bugün aldığım detoks krem,im henüz gelmedi, heyecanla bekliyorum.kargo gelmiş de eşim eve gelmedi henüz, onunla gelecek krem :)))

yaptın mı irmik helvanı tembel kuşum benim?

Ay yine hamur açacak :)
Seninle fırın, pastane açabiliriz :) ben varım bi düşün istersen

valla eşim her gün söylüyor sana bi kahvaltı salonu açalım, köşeyi dönersin diyor :))) aman ben uğraşamam :)))

tüm hazırlıklar bitti, duşumu alıp hafif makyajımı yapıp eşimi beklemeye başladım.
köle isaura gitti, premses geri geldi yine :))))

yoruldum ama :KK43:

Tekefonum bozuldu. 45 gün içerisinde gelecekmiş
Şirkette bir tane vardı onun da sorunu vardı batarya aldım ona mecburen
Yetkili servislerde geçti kaç saatim ya:KK43:
Eve gelirken sigara, ekmek, ufak tefek market harcaması yaptım.
Yemek yaptım.
Garip bir gündü, biraz keyif yapacağım
geçmiş olsun kuzuuu... iyi istirahatler sana :KK66:

canım satın aldıklarım da var ama göznekler için bunlar en beğendiklerim..mesela estee lauderin detoks maskesi var o da enfes bi şey. canlandırıp kendine getiriyor cildi..bugün aldığım detoks krem,im henüz gelmedi, heyecanla bekliyorum.kargo gelmiş de eşim eve gelmedi henüz, onunla gelecek krem :)))

yaptın mı irmik helvanı tembel kuşum benim?

valla eşim her gün söylüyor sana bi kahvaltı salonu açalım, köşeyi dönersin diyor :))) aman ben uğraşamam :)))

tüm hazırlıklar bitti, duşumu alıp hafif makyajımı yapıp eşimi beklemeye başladım.
köle isaura gitti, premses geri geldi yine :))))

yoruldum ama :KK43:
Yok nerdee ben ve helva filan. Çorba vardı. Buzluktan bişeler ısıtıp yedik valla. Yemek bile yapmadım :)
Ohh hamurumu da açarım, bakımımı da yaparım.
Allah nazarlardan korusun tatlımmmm
Biraz bana da oku üfle, belki bulaşır biraz :)

Yemek yaptım.
Aaa ondan pek gözükmedin seennn. Bende işleri yoğun belki dedim.
Hay Allah şu elektronik aletlerin bozulması çok sinir bozucu.
Buda tüketim toplumu olduğumuzun bi göstergesiymiş ama üretici tarafından. Yani eskisi gibi dayanıklı ürünlerin üretilmemesinin nedeni çabuk bozulup çabuk değiştirmekmiş maalesef :S
Çokta uzun süre vermişler. Umarım az tutarlı bi arıza olur ve yapılır canım.

sinirliportakal sinirliportakal merak ettim canım seni.iyisindir inşallah ve her şey yolundadır.

bizim kızlar yine kayıp..sonra bana diyorlar neredesin sen diye :p nerdesiniz kızlarr
Canım kızımın tahmin ettiğim gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşündü doktor da tahlil de verdik 10 gün sonra netleşecek. İlaçlarımız var inşallah düzelir dua edin

Sağolun kızlar
İşin komik tarafı telefonun garantisi 20 gün önce bitti yoksa garanti kapsamında cihazı yeniliyorlarmis, şansa bak.
Telefonu degistirmek istiyordum zaten onun için ayrıca para biriktiriyordum onu da koinlere yatırdım ordan da henüz kar olmadığı gibi düşüş var.
Bir de şirkete dönerken arabanın birine surttum adamla da tartıştık. Allah'tan şirkete yakın yerdeyim şoför arkadaşlar geldi ilgilendiler sağolsunlar.
Yarın zaten cuma yoğun bir gün olacak. Sabahtan annemin doktor kontrolü var onunla gidecegim hastaneye.
İyi bir gün değildi açıkçası, gerildim.
Bitki çayı koydum biraz rahatlamaya ve uykuya ihtiyacım var

Sağolun kızlar
İşin komik tarafı telefonun garantisi 20 gün önce bitti yoksa garanti kapsamında cihazı yeniliyorlarmis, şansa bak.
Telefonu degistirmek istiyordum zaten onun için ayrıca para biriktiriyordum onu da koinlere yatırdım ordan da henüz kar olmadığı gibi düşüş var.
Bir de şirkete dönerken arabanın birine surttum adamla da tartıştık. Allah'tan şirkete yakın yerdeyim şoför arkadaşlar geldi ilgilendiler sağolsunlar.
Yarın zaten cuma yoğun bir gün olacak. Sabahtan annemin doktor kontrolü var onunla gidecegim hastaneye.
Hakikaten aksilikler silsilesi olmuş canım. 20 günle kaçırmak çok sinir bozucu :S
Hay Allah. İstanbul gibi yerde kolay değil canım araba sürmek. En usta şoförün başına gelir. Canın sağolsun.
Annenin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kuzu.
Sıkma canını ufak tefek kazalar büyükleri defeder derler inşallah öyle olur.

saol kuzum yaptım un helvasını.ama pek benim tarzım değil, eşim yer artık..

yumurta maskesi çok güzel hakkaten öneririm canım...
oğluşuna sütlü irmik tatlısı da yapabilirsin, hem lezzetli, hem hafif...
ben buz kaplarında elma sirkesi ve gül suyu karıştırıpn kullanıyorum, o da çok canlandırıyor cildi.

çok teşekkür ederim canım.evet yaa, bazlama krep un helvası derken dağıldım gittim, yorulmuşum...
Afiyet ola. Senin şu uzun süreli aç bırakan diyetine ne oldu bacım. Bende istiyorum bir diyet sart
Yemek yaptım.
uf geçmiş ola günün adına topluca geçmişle diyim bacım sorma koinler benimde mahvetti zarar onbin ya bakalım beklemedeyim. Tam 2.5 ay telefonsuz kaldım annenemin eski telefonunu kulllaniyordum sağolsun babam aldida suanki telefonumu rahata erdim. Darısı en erkenden sana bacim

Sağolun kızlar
çok çok geçmiş ola tekrar. sinirliportakal sinirliportakal bacım acil şifalar insalllah korkulacak birşey yoktur kuzunun.alllahim koruya saklaya evlatlarimizi

Sağolun kızlar
geçmiş olsun cana gelecigine mala gelsin annede geçmiş olsun

Afiyet ola. Senin şu uzun süreli aç bırakan diyetine ne oldu bacım. Bende istiyorum bir diyet sart
uf geçmiş ola günün adına topluca geçmişle diyim bacım sorma koinler benimde mahvetti zarar onbin ya bakalım beklemedeyim. Tam 2.5 ay telefonsuz kaldım annenemin eski telefonunu kulllaniyordum sağolsun babam aldida suanki telefonumu rahata erdim. Darısı en erkenden sana bacim

çok çok geçmiş ola tekrar. sinirliportakal sinirliportakal bacım acil şifalar insalllah korkulacak birşey yoktur kuzunun.alllahim koruya saklaya evlatlarimizi
Sağol canım amin inşallah tüm evlatlarımız dermansız dert sahibi olmasın

selam kızlar
şirkete geçtim
annemle hastane sonrası kahvaltı yaptık
henüz tahliller devam net bir sonuç yok
dönerken de kendime bir tane mont aldım. fiyatı yarı yarıya düşmüş. ihtiyacım vardı.
başka şeyler de beğendim ama zamanım yoktu giy çıkar için.
yarın da çalışacağım olmazsa iş çıkışı tekrar gidebilirim avmye
sizler nasılsınız

Yok nerdee ben ve helva filan. Çorba vardı. Buzluktan bişeler ısıtıp yedik valla. Yemek bile yapmadım :)
Ohh hamurumu da açarım, bakımımı da yaparım.
Allah nazarlardan korusun tatlımmmm
Biraz bana da oku üfle, belki bulaşır biraz :)

okuyacam canım ben seni :)))))
sen bi git de şu tahlilleri yaptır kuzu. bu halsizzlik iyi değil böyle..

Canım kızımın tahmin ettiğim gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşündü doktor da tahlil de verdik 10 gün sonra netleşecek. İlaçlarımız var inşallah düzelir dua edin
canım dün gece de bugün de dua ettim bebişin için, Allah duysun sesimizi, kötü bir şey çıkmasın inşallah.Dualarım sizinle. İnşallah tahlil sonuçlarınız da tertemiz çıksın kuzum.

Sağolun kızlar

geçmiş olsun tatlım. tüm aksilikler de seni bulmuş dün.
Allah beterinden korusun, dikkat et kendine.

selam kızlar
şirkete geçtim
annemle hastane sonrası kahvaltı yaptık
henüz tahliller devam net bir sonuç yok
dönerken de kendime bir tane mont aldım. fiyatı yarı yarıya düşmüş. ihtiyacım vardı.
başka şeyler de beğendim ama zamanım yoktu giy çıkar için.
yarın da çalışacağım olmazsa iş çıkışı tekrar gidebilirim avmye
sizler nasılsınız

iyi günlerde kullan canım.
arada alış veriş yapmak şart.bunalıyor yoksa insan.

annenin de güzel haberlerini alırız, tertemiz çıkar test- tahlil sonuçları inşallah...

günaydın,hayırlı cumalar kızlar.

bugün vadelimin günü gelmişti sabah bankaya gidip pazarlık yapıp tekrar aylık bağladım parayı.

gezdim çarşıda bi güzel..hava da çok güzel bugün. güneşli.
o kadar gezdim sadece topuz tokası aldım kendime.

dönüşte migrosa girdim. bütün piliç, makarna,garnitür,2kg patates, taze soğan, süt, feast mantı,makyaj pamuğu,kola, sigara aldım 41 tl ödedim...

dün aldığım mucize krem gerçekten mucize ve efsane çıktı.
ig görüp , hadi canım olur mu öyle şey diyordum, oluyormuş gerçekten.
sabah 7 gibi sürdüm, tüm gözenekleri yok etti, pürüzsüz pırl pırıl yaptı, ben şok tabiii...üstüne makyaj yapınca inanılmaz hoş durdu makyaj. çarşıya gittim geldim etkisi hala geçmedi. temizlemedim henüz makyajımı, kaç saat etkili olacak meraktayım.

annem özel gün ve geceler için makyöze makyaj yaptırmaya gittiğinde bıldırcın yumurtası alır gider ve beyazını makyaj altına sürdürr.hakkaten gergin ve pürüzsüz bir cilt olur.büyük yumurta gibi kokmaz da... makyaj da çok güzel durur üstünde..bu krem de yumurta akı sürdüğümüzde oluşan hissi verdi bana. geriyor ve kapatıcılığı yüksek. nasıl işliyor anlamadım ama gerçekten başarılı buldum...

X