BİRİKİMCİ HATUNLAR

üzüm üzüme baka baka ha :)) fazla becerikli canım ev adamı olsa benden daha iyi idare eder evi valla

Benimki de 6 m tezgahı doldurur birşey yaparken yapmış etmiş diye laf da edemiyorum içimde kalıyor :))

Keçiören güzel değil canım yani bir tek subayevleri miydi ne orası pahalı biraz o da cb orada oturuyor diye idi. Gerisi pek iyi değil yani hem bize oldukça uzak hem de çalışan kesim pek o taraflarda kalmak istemiyor. Ben daire almak istesem senin olduğun şehirden bakardım üniversite yakınından filan gerçi fiyatlar ne durumda şuan bilmiyorum da

Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben nöbetteyim bugün. Başladık çalışmaya.
Allah kolaylık versin tatlım ben de çalışıyorum. dün yeni yıl hedeflerime baktım ve işleri çok hızlı yapmayacağımı yazdığımı gördüm ve bugün pek çalışmadım diğerleri kadar çalıştım :)
onun yerine burdayım ve biraz ders çalışıyorum :)

İyi yapmışsın kuzum. Herkese göre de davranmak lazım arada. Bazen insanı enayi yerine koyuyorlar. Hiç hoş değil.

İyi yapmışsın kuzum. Herkese göre de davranmak lazım arada. Bazen insanı enayi yerine koyuyorlar. Hiç hoş değil.
aynen canım çok yapıyorlar bunu adam k.çını kaldırmamak için 5 m ileri götüreceği evrağı masama bırakıp geçiyordu ya öyle üşengeç iş yıkan insanlar bunlar çok dertliyim valla. (evrağı masasına geri koymuştum bu arada )

en sinir olduğun çalışma arkadaşı tipi
ama iyi yapıyorsun bazen arada böyle ayarlar gerekiyor :)

Canım Keçiören çok tıkış tıkış trafik çabası ama dediğin gibi uygun. Yoksa Ankara da uçtu gitti

Ne kadar çirkin bi davranış :S nasıl insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…