- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
üzüm üzüme baka baka ha :)) fazla becerikli canım ev adamı olsa benden daha iyi idare eder evi vallaHahahha becerikli demek. Benimki de yapar elinden gelir ama artık bişey ellemek istemiyo. Malum o kadar yoğunlar ki.
Bide benim adam hiç üşengeç filan değildi eskiden iyice bana benzedi ya. Üzüm üzüme baka baka kararır :)
Benimki de 6 m tezgahı doldurur birşey yaparkenBenimki de öyle ya, bazen de yaptığıma yorum yapar şunu da koysan böyle olurdu diye
Yemek bilen biriyle evli olmak gerçekten güzel birşey ama bazen ben istiyorum o yapıyor:) yaptıktan sonra mutfağı da toplarsa tadından yenmez :))
Keçiören güzel değil canım yani bir tek subayevleri miydi ne orası pahalı biraz o da cb orada oturuyor diye idi. Gerisi pek iyi değil yani hem bize oldukça uzak hem de çalışan kesim pek o taraflarda kalmak istemiyor. Ben daire almak istesem senin olduğun şehirden bakardım üniversite yakınından filan gerçi fiyatlar ne durumda şuan bilmiyorum dayav kızlar baktım da ankarada evler ne kadar ucuz...keçiören nasıl bir semttir? çok mu kötü? ankarayı hiç bilmem ama @lindalinda ile yazışınca bi bakayım dedim, şu an 3+1 95 m2 bahçe katı daire 79 bin tl...bir çok ilan var böyle..ben şok! dr bu ne???? bu kadar ucuz mu yavv? ya da bizim buralar çok uçuk 40 m2 1+1 daireler 120 binden başlıyor bizde...
sinirliportakal canım sen bilirsin hangi semtlerden bakmalı? şu an şaşkınım...
günaydınGünaydınn canlarr :)
Ooo ablam kahvaltıyı etmişte kahve faslına geçmiş :) afiyet olsungünaydınbuyur kahveye
yok kız kalvaltı yapmadan içiyorumOoo ablam kahvaltıyı etmişte kahve faslına geçmiş :) afiyet olsun
Aman midene dokunmasın :S ben pek içemem aç karna çay kahve. Fena yapıyoryok kız kalvaltı yapmadan içiyorum
Allah kolaylık versin tatlım ben de çalışıyorum. dün yeni yıl hedeflerime baktım ve işleri çok hızlı yapmayacağımı yazdığımı gördüm ve bugün pek çalışmadım diğerleri kadar çalıştım :)Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben nöbetteyim bugün. Başladık çalışmaya.
herkes diyor içme içiyorumAman midene dokunmasın :S ben pek içemem aç karna çay kahve. Fena yapıyor
İyi yapmışsın kuzum. Herkese göre de davranmak lazım arada. Bazen insanı enayi yerine koyuyorlar. Hiç hoş değil.Allah kolaylık versin tatlım ben de çalışıyorum. dün yeni yıl hedeflerime baktım ve işleri çok hızlı yapmayacağımı yazdığımı gördüm ve bugün pek çalışmadım diğerleri kadar çalıştım :)
onun yerine burdayım ve biraz ders çalışıyorum :)
aynen canım çok yapıyorlar bunu adam k.çını kaldırmamak için 5 m ileri götüreceği evrağı masama bırakıp geçiyordu ya öyle üşengeç iş yıkan insanlar bunlar çok dertliyim valla. (evrağı masasına geri koymuştum bu aradaİyi yapmışsın kuzum. Herkese göre de davranmak lazım arada. Bazen insanı enayi yerine koyuyorlar. Hiç hoş değil.
en sinir olduğun çalışma arkadaşı tipiaynen canım çok yapıyorlar bunu adam k.çını kaldırmamak için 5 m ileri götüreceği evrağı masama bırakıp geçiyordu ya öyle üşengeç iş yıkan insanlar bunlar çok dertliyim valla. (evrağı masasına geri koymuştum bu arada)
yav kızlar baktım da ankarada evler ne kadar ucuz...keçiören nasıl bir semttir? çok mu kötü? ankarayı hiç bilmem ama @lindalinda ile yazışınca bi bakayım dedim, şu an 3+1 95 m2 bahçe katı daire 79 bin tl...bir çok ilan var böyle..ben şok! dr bu ne???? bu kadar ucuz mu yavv? ya da bizim buralar çok uçuk 40 m2 1+1 daireler 120 binden başlıyor bizde...
sinirliportakal canım sen bilirsin hangi semtlerden bakmalı? şu an şaşkınım...
Ne kadar çirkin bi davranış :S nasıl insanlar varaynen canım çok yapıyorlar bunu adam k.çını kaldırmamak için 5 m ileri götüreceği evrağı masama bırakıp geçiyordu ya öyle üşengeç iş yıkan insanlar bunlar çok dertliyim valla. (evrağı masasına geri koymuştum bu arada)
Aynen canım öyle işte :) neyse güzel şeylerden bahsedelim yoğun mu geçiyor senin gününNe kadar çirkin bi davranış :S nasıl insanlar var
Eh işte. Ara ara çıkıyoruz. Geçen nöbet ki gibi olmaz inş :S kimse hastalanmaz, bize de ihtiyaç olmaz umarım :)Aynen canım öyle işte :) neyse güzel şeylerden bahsedelim yoğun mu geçiyor senin günün