BİRİKİMCİ HATUNLAR

ama çok ucuz bu araba..dandik mi ki? 2010 model, 89 bin km de..tertemiz 26.900
chevrolet çekildi türkiyeden. Hatta üretimi de durdu diye hatırlıyorum. Ondan olmalı. Kullananların yorumlarını okumuştum ben daha önce. Pek bi şikayet yoktu. Sadece minnak olması.yakıtı çok tasarrufluymuş

Evet öyle diyorlar denemek lazım bi. Sende kirala dene bi. Güzel bi mantıkmış bu kiralayıp görmek :KK66:
bence de şu kiralama işi mantıklı denenebilir canım :)

ama çok ucuz bu araba..dandik mi ki? 2010 model, 89 bin km de..tertemiz 26.900
bence elden çıkarmak filan zor olabilir o ihtimallere de bakmalı canım alırken elden çıkarılabilecek arabalara bakmalı.

yook sarıları feda etmeyelim bence...kıyamayız ki...
ben kıyardım aslında da eşim kıyamıyor :KK70: kalsın onlara dokunmayacağız diyor :)

chevrolet çekildi türkiyeden. Hatta üretimi de durdu diye hatırlıyorum. Ondan olmalı. Kullananların yorumlarını okumuştum ben daha önce. Pek bi şikayet yoktu. Sadece minnak olması.yakıtı çok tasarrufluymuş
aveo hoşuma gidiyor benim..olabilir aslında.spark fazla küçük benim cüsseme göre :KK66:

bence elden çıkarmak filan zor olabilir o ihtimallere de bakmalı canım alırken elden çıkarılabilecek arabalara bakmalı.

ben kıyardım aslında da eşim kıyamıyor :KK70: kalsın onlara dokunmayacağız diyor :)
Evet satmak biraz sıkıntı olabilir de. Onun içinde düşük olmalı fiyatlar. Küçük araba çok tercihte edilmeyebiliyor

aveo hoşuma gidiyor benim..olabilir aslında.spark fazla küçük benim cüsseme göre :KK66:
Kimi büyük arabayı çok seviyor. Jiplere bayılan arkadaşlarım var, sürenler var. Ben cesaret edemem. Belki sende de vardır o yetenek :KK66: ambulans süren bayanlar var ya. İzmitte de var bikaç bayan. Ay ben şok yani :)

araştıralım bakalım karşımıza neler çıkacak...

Kimi büyük arabayı çok seviyor. Jiplere bayılan arkadaşlarım var, sürenler var. Ben cesaret edemem. Belki sende de vardır o yetenek :KK66: ambulans süren bayanlar var ya. İzmitte de var bikaç bayan. Ay ben şok yani :)
ben hastayım büyük arabalara, jiplere ama şuan para veremem onlara.o sebeple sedan klasik kasa bi araç almaktansa, daha spor, afilli hatchback bi araç olsun diyorum.

ben hastayım büyük arabalara, jiplere ama şuan para veremem onlara.o sebeple sedan klasik kasa bi araç almaktansa, daha spor, afilli hatchback bi araç olsun diyorum.
Asortik hatun işte. Öyle klasik araba da istemez
Yakışır kurabiyeme. Bulursun inş istediğin gibi bişe canım.
Bi çorba yaptım ama naptım hiç anlamadım. Yeşil mercimek erişte çorbası yapıcaktım. Bi yerde görmüş tüm. Yemeği değil ama sulu çorba. Azıcık mercimek çıkardım. Baktım erişte az kıyamadım ev yapımı. Tel şehriye attım. Bilmiyorum ne olcak bu. Hahahha :)
Benim adam ne olsa yer Allahtan. Aa bi tutamda kısırlık bulgur attım. :))))))

Bi çorba yaptım ama naptım hiç anlamadım. Yeşil mercimek erişte çorbası yapıcaktım. Bi yerde görmüş tüm. Yemeği değil ama sulu çorba. Azıcık mercimek çıkardım. Baktım erişte az kıyamadım ev yapımı. Tel şehriye attım. Bilmiyorum ne olcak bu. Hahahha :)
:))) ruhum asortik şekerim :p
ohh , ellerine sağlık canım, güzel olmuştur o.
ben de çarşı dönüşü marketten superfresh pizza aldım eşim istiyordu, akşama fırına atıp pişireceğim

Allah iyiliğini versin canım eşim çok seçicidir görse bunun yerine patates kızartsaydın daha iyi filan derdi herlde :))
Bakalım kurabiyecim arabalara inşallah gönlümüzce bir arabamız olur :KK66:

aslında kocam bulmuş bi tane pek de asortik mini cooper ama 36 bin tlydi sanırım, veremem o parayı :KK43:

Allah iyiliğini versin canım eşim çok seçicidir görse bunun yerine patates kızartsaydın daha iyi filan derdi herlde :))
inşallah buluruz canım, bu ara araştıralım bakalım..benim aklım yine de aveo, citroen c4 ya da getz e yattı gibi.. bu 3 ünden biri olabilir sanki. yaşları da iyi 2005-2006

ben de çarşı dönüşü marketten superfresh pizza aldım eşim istiyordu, akşama fırına atıp pişireceğim

Ya senin pizzayı da yapıp buzluğa atman lazımdı. Bi dünya yaptın. Pizzayı neden araya sıkıştırmadın :))

Hahahha ben ne yapsam yer.
Hatta bide ne yapsan nasıl böyle güzel yapıyosun der :)
Tabi fasa fiso inandığım dan değilde.
Benimki çok bekar kalmış ondan herhalde :)

X