BİRİKİMCİ HATUNLAR

aslında eşim diyor, sana rent a cardan 1 haftasonu manuel, 1 haftasonu otomatik araç kiralayayım, kaza olur vs diye dert etmeden ikisini de dene, hangisini istersen onu alalım diyor...mantıklı geliyor aslında
çok mantıklı bak gerçekten. eşinin arabası manuel miydi canım?

Off çok fena olmuşş yaa. Benimde ucuz arabamla birinin pahalı arabasına zarar verdiğimi düşünmek istemiyorumm
:)) ay Allah hiç bir kazaya karışmayı nasip etmesin inşallah canım

ama işte o zaman fiyat artıyor...manuel araçlar daha uygun fiyatlı
Bide ben spark ı çok beğeniyordum ona da bi baksana :) nasıldır nedir bilmem bigün bakırköyde gezerken gördüm aşık olmuştum o arabaya o zaman. Minnacık tam istediğim gibiydi. Şimdi o kadar cazip gelmiyor ama fiyatları fena değildi ben arabayı almadan önce bakıyordum. chevrolet spark

Bide ben spark ı çok beğeniyordum ona da bi baksana :) nasıldır nedir bilmem bigün bakırköyde gezerken gördüm aşık olmuştum o arabaya o zaman. Minnacık tam istediğim gibiydi. Şimdi o kadar cazip gelmiyor ama fiyatları fena değildi ben arabayı almadan önce bakıyordum. chevrolet spark
bakıyorum hemen canım..

Hadi kahveye gelin kızlarr. Canım kahve istedi yapıyorum :))

hadi koy kahveleri çıktım ben , geliyorum :KK66:

yarı otomatik canım onunki..ben zaten geçmem o direksiyona.büyük araç o, ben ufak tefek istiyorum :))))
evet canım büyük o eşim de öyle birşey alalım diyor da ben aldırmak istemiyorum. belki sonra :)
bu arada yüksek araç sürmek daha kolay aslında nissan Qashqai filan gibi

2006 model, 74.bin km de 21 bin tl..gayet iyi aslında ama fazla mı ufak ne

X