- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
hoşgeldin şekerim açıyorum hemenBen geliyorum aç kapiyiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin şekerim açıyorum hemenBen geliyorum aç kapiyiiii
Wuuuuuu, elin çok bereketliymiş canımarkadaş 7 bardak undan poğaça hamuru mu tutulur
ekmek mi bu
yap yap bitmedi.
hayattan bezdim
40 adet peynirli 30 adet patatesli poğaça çıktı... 20 dilim muska börek buzluğa gitti bile...
ben bittim kızlar, neredesiniz???
Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk
Allah razı olsun kuzu...Wuuuuuu, elin çok bereketliymiş canım
Ellerine sağlık, afiyetle yersiniz
Offff naptın sennn pastane açılılına hoşgeldiniz :))arkadaş 7 bardak undan poğaça hamuru mu tutulur
ekmek mi bu
yap yap bitmedi.
hayattan bezdim
40 adet peynirli 30 adet patatesli poğaça çıktı... 20 dilim muska börek buzluğa gitti bile...
yyyaaa hiç sorma tatlım, salak gibi hiç dikkat etmemişim tarife..Offff naptın sennn pastane açılılına hoşgeldiniz :))
arkadaş 7 bardak undan poğaça hamuru mu tutulur
ekmek mi bu
yap yap bitmedi.
hayattan bezdim
Estagfirullah canım. Aman ne güzel uzuuunnn süre çıkarır çıkarır yersin. Rahatlık. Bi gün böyle can sıkıyo ama sonrası güzel. İyi bari iç harcın yettiyyyaaa hiç sorma tatlım, salak gibi hiç dikkat etmemişim tarife..
farketsem yarısını yapardım en azından
Maşallah pek bbereketliymiş. O şimdi fırından çıkınca sıcacık hamur ayranlada ne güzel giderdi
Estagfirullah canım. Aman ne güzel uzuuunnn süre çıkarır çıkarır yersin. Rahatlık. Bi gün böyle can sıkıyo ama sonrası güzel. İyi bari iç harcın yetti
saol canım yaa, hadi gelin beraber yiyelim çay demledim eşim için, ben de iştah falan kalmadı. yalnız ömrümde gördüğüm en yumuşak poğaça olmuş, ipek gibi, tavsiye ederim hepinize.
peynirim arttı, peynirli yaparım demiştim, börekleri de patatesli yapınca oldukça peynir arttı, yarın üçgen yufka alıp sigara böreği saracam bu sefer, kesin, net!!!
Benim ana malzemeler maya, süt, sıvı yağ. Farklılık var mı seninkinde?saol canım yaa, hadi gelin beraber yiyelim çay demledim eşim için, ben de iştah falan kalmadı. yalnız ömrümde gördüğüm en yumuşak poğaça olmuş, ipek gibi, tavsiye ederim hepinize.
peynirim arttı, peynirli yaparım demiştim, börekleri de patatesli yapınca oldukça peynir arttı, yarın üçgen yufka alıp sigara böreği saracam bu sefer, kesin, net!!!
saol canıım, Allah razı olsun.Ohh mis gibi çayla poğaça yemek inanın çok tokum ama şuan ağzım sulandı. Ellerinize sağlık,afiyetle yiyin
Bende kuru fasulyeyi yaptım bu arada. Düdüklüde kapattım biraz beklesin kontrol edicem bakalım. Akşam yanına da bi pilav yaparım. Pirinç mi bulgur mu yapsam bakalım. Aman işte hep düşün napsam napsam valla. Annemi hiç anlamazdım. Napim bugün diye sorardı. Sen bilirsin naparsan yap derdim :))
güzün aydın canımAllah razı olsun kuzu...
ama gerçekten çok yoruldum. son posta çıktı fırından..o da soğusun onu da atarım.
eşim aradı dönmüş, eve geliyormuş, pek sevindim...
Oh yemek olumca sorun yok. Börekte eklenirse müthişşş. Ay benimde canım börek istedi şimdiiimarifetli hanımlar merhaba :) ben de yoğun bir pazartesiyi geride bıraktım diyebilirim size de bakıp öyle çıkayım dedim. benim de evde yemeğim var dünden yaptım. kayınvalidem de patatesli börek yapacağını söylemişti umarım yapar da yeriz valla canımı çektirdiniz hamur işi :))
Ben yarın nöbetteyim artık eşim başının çaresine baksın. Bugün iyi kötü yaptım bişeyler.bir ara tarifini yazarsan ben de denemek isterim damla cikolata
Z zeyneprer sen de boş durmamışsın kuzu, tebrikler
benim bu hafta yemeğim var. dün sabah kavurmalı nohut, yayla çorbası ve et sote yaptım.
hergün birinden yesek en az 3 gün yemek yapmam:))))
bu hafta işler de yoğun, her an mesaiye kalmam gerekebilir
bir ara tarifini yazarsan ben de denemek isterim damla cikolata
Z zeyneprer sen de boş durmamışsın kuzu, tebrikler
benim bu hafta yemeğim var. dün sabah kavurmalı nohut, yayla çorbası ve et sote yaptım.
hergün birinden yesek en az 3 gün yemek yapmam:))))
bu hafta işler de yoğun, her an mesaiye kalmam gerekebilir