BİRİKİMCİ HATUNLAR

2018 hedeflerinize bayıldım...
Benim de yapmak istediğim planladığım şeyler var :KK66:
Daha çok yürüyüş yapacağım. Nerde hareket orada bereket :KK66:
İnsanlara maddi manevi daha çok yardım edeceğim.
Daha relax olmaya çalışacağım.
Aylık birikimlerimi sürekli ve düzenli olmasını istiyorum.
İnsanları, özellikle yakınlarımı daha çok mutlu edeceğim :)
Olumsuz duygulardan uzak duracağım.
Süpersin canım, ulaşmak nasip olsun inşallah...ben de yılbaşı akşamı yakinlarimi ihmal ettiğimi farkettim,daha sık bir araya gelmeli.

2018 hedeflerinize bayıldım...
Benim de yapmak istediğim planladığım şeyler var :KK66:
Daha çok yürüyüş yapacağım. Nerde hareket orada bereket :KK66:
İnsanlara maddi manevi daha çok yardım edeceğim.
Daha relax olmaya çalışacağım.
Aylık birikimlerimi sürekli ve düzenli olmasını istiyorum.
İnsanları, özellikle yakınlarımı daha çok mutlu edeceğim :)
Olumsuz duygulardan uzak duracağım.
Süper canım. Sizlerden ilham alıyorum. Bende bu konularda özen göstermek istiyorum. Herşey gönlümüzce olur umarım

Süpersin canım, ulaşmak nasip olsun inşallah...ben de yılbaşı akşamı yakinlarimi ihmal ettiğimi farkettim,daha sık bir araya gelmeli.

Süper canım. Sizlerden ilham alıyorum. Bende bu konularda özen göstermek istiyorum. Herşey gönlümüzce olur umarım

Bende sizden ilham alıyorum kızlar, iyiki varsınız :KK200:
Maneviyatta biraz eksik olduğumu hissediyorum bazen bende.

Allah kabul etsin canım.
Uykunu da almışsın, ohh...bugün var mı nöbet?

Sigarayı hiç yazmadım hedeflere, basaramiyorum diye :KK43:
E o halde senin de bi yurt dışı hayalin var?
Pasaport var mı? Yoksa bu sene birbirimizi dürtüp alalım..

Hadi sen de yaz hedefleri.
Evet canım balkanlara gitmeyi istiyorum öncelikle. Pasaportumuz yok maalesef. eşim yeşil pasaporta hak kazandı ama işleyişi hiç bilmiyorum. Gitme kararını versek ve birikimini yapsak yeter gibi gözüküyor. Buda en büyük iş zaten. Ben biraz üşengecim kızlar. Bu huyumu değiştirmek isterdim. Hedeflerimi sizin gibi oluşturayım üşenmezsem :) paylaşırım

Bende sizden ilham alıyorum kızlar, iyiki varsınız :KK200:
Maneviyatta biraz eksik olduğumu hissediyorum bazen bende.
Evet canım ben bu sene ibadetlerimizi yapabilmeyi de diliyorum, istiyorum. Namaz müminin ilacıdır. İnşallah Allah nasip eder ve bizde ibadetlerimizi yapmaya çalışırız

ben yine çook açım yaaa, bitki çayımı içiyorum şuan..enson 14.30 da yemiştim, yarın sabaha kadar yemek yok bana ve acayip uyku bastırdı..eşim gelmedi henüz...doyamadım 3 gündür uykulara....
Bu yemek düzenin hiç sağlıklı gelmiyor bana bir gözden geçirsen mi acaba
Geçen kış 12 kg verdim ben rejim ve sporla ama hiç açlık hissetmedim
Uyku benim de ihtiyacım var, yemeği yedim kaldım. Elim kolum kalkmiyor. Eşimin gelmesini bekliyorum ben de uyumak icin

Bu yemek düzenin hiç sağlıklı gelmiyor bana bir gözden geçirsen mi acaba
Geçen kış 12 kg verdim ben rejim ve sporla ama hiç açlık hissetmedim
Uyku benim de ihtiyacım var, yemeği yedim kaldım. Elim kolum kalkmiyor. Eşimin gelmesini bekliyorum ben de uyumak icin
canım yaa, 2 öğün yiyorum karatay yapıyorum..daha geç yeme hakkım var 18 e kadar ama aç hissetmiyorum saat 18 de.... böyle 20 de açlık bastırıyor..ama yememek gerek leptin hormonunu bozmamak için...ben de karatayla geçen yıllarda çok güzel kilolar verdim...birkaç gün geçince alışıyor bünye,zorlamıyor..ama yılbaşında bozduk ya düzeni , tekrar adapte olmak sıkıntı oluyor başlarda...

canım yaa, 2 öğün yiyorum karatay yapıyorum..daha geç yeme hakkım var 18 e kadar ama aç hissetmiyorum saat 18 de.... böyle 20 de açlık bastırıyor..ama yememek gerek leptin hormonunu bozmamak için...ben de karatayla geçen yıllarda çok güzel kilolar verdim...birkaç gün geçince alışıyor bünye,zorlamıyor..ama yılbaşında bozduk ya düzeni , tekrar adapte olmak sıkıntı oluyor başlarda...
Himm Karatay demek
Ben de geçen yıl çok araştırdım bunu ama kan şekeri düzensizliğim nedeni ile sık sık birşey yemem gerekiyor yapamadım bunu
Yılbaşı her yönden duzenimizi bozdu zaten, umarım bir an önce normal hayatımıza döneriz :)

Himm Karatay demek
Ben de geçen yıl çok araştırdım bunu ama kan şekeri düzensizliğim nedeni ile sık sık birşey yemem gerekiyor yapamadım bunu
Yılbaşı her yönden duzenimizi bozdu zaten, umarım bir an önce normal hayatımıza döneriz :)

Ben seviyorum karatayi.insulin direncim de yok, açlığa dayanabiliyorum açıkçası :KK66:

damla cikolata damla cikolata gece otururuz beraber hahahaha :) yok inanmam senin uykun bi iki güne düzelir. K kahvemsi mutluluk uyuyacak mecbur hergün işe gidiyor. Bir iki güne düzelirsiniz kızlar. Beni de düzenleyin :))

Uyku düzenim değil tatlım, diyet düzenim bozuldu.yoksa saat 10 porsuk yatağa kon aynen devam yanı :KK66:

boyum uzun değil 160. 47 kilo kadarım. Hiç diyet spor yapmadım. Spor yapıp sağlıklı olmak istiyorum :S
Benim boyum 173 kilom en son 64de sabitti ama sigarayı birakcam gazıyla kilo aldım. Sabah 69u gördüm tartıda.
Tekrar 64-65e dönmem lazım.
Benim maşallah istahim da çok açık, tatlı da pek severim böyle olunca da çabuk kilo alıyorum.
Sporu kilodan ziyade omurgamin sağlığı için yapıyorum.masabasi çalışan olunca bir süre sonra hastalıklar başlıyor, boyun fıtığı ve düzleşmesi var. Spor yapınca agrilarim olmuyor

Ben seviyorum karatayi.insulin direncim de yok, açlığa dayanabiliyorum açıkçası :KK66:

Uyku düzenim değil tatlım, diyet düzenim bozuldu.yoksa saat 10 porsuk yatağa kon aynen devam yanı :KK66:
Karatay sağlıklı da aynı zamanda
Bundan sonra ben de en geç 11 de yataktayim Z zeyneprer sen kgokce kgokce hatunla sabahlarsin:)

Benim boyum 173 kilom en son 64de sabitti ama sigarayı birakcam gazıyla kilo aldım. Sabah 69u gördüm tartıda.
Tekrar 64-65e dönmem lazım.
Benim maşallah istahim da çok açık, tatlı da pek severim böyle olunca da çabuk kilo alıyorum.
Sporu kilodan ziyade omurgamin sağlığı için yapıyorum.masabasi çalışan olunca bir süre sonra hastalıklar başlıyor, boyun fıtığı ve düzleşmesi var. Spor yapınca agrilarim olmuyor
Cocuk sonrasi bir kere spora gidemedim yapamadimda evde duzenli.benim icin para verip gitmek gerek plates yada havuz iyi bir iki arkadasla harika oluyor.yoksa kendimle disiplinim yok maaalesef

X