BİRİKİMCİ HATUNLAR

Cocuk sonrasi bir kere spora gidemedim yapamadimda evde duzenli.benim icin para verip gitmek gerek plates yada havuz iyi bir iki arkadasla harika oluyor.yoksa kendimle disiplinim yok maaalesef
Benim evde bir sürü aletim var gaza gelince düzenli yapıyorum ama bu ara gaz yok
Toparlanıp tekrar düzenli yapmam lazım yoksa agrilarim gece uyumuyor

Kızlar sigara almadım bugün. Gündüz oruçluydum zaten. Yarında oruç tutmaya niyetim var ama krize girmem yarın umarım. Geçenlerde yaptığımız bırakma da 2. Gün akşam büyük kriz gelmişti ve içmiştim. Bu akşam belki liseden beri ilk defa koştum. Çok iyi geldi.

Ben seviyorum karatayi.insulin direncim de yok, açlığa dayanabiliyorum açıkçası :KK66:

Uyku düzenim değil tatlım, diyet düzenim bozuldu.yoksa saat 10 porsuk yatağa kon aynen devam yanı :KK66:
Hahahah pardon canım ya yanlış anlamışım valla. Boy yok canım işte. Biraz daha olsaymış. Herkes bişeylerinden şikayetçi :)

Karatay sağlıklı da aynı zamanda
Bundan sonra ben de en geç 11 de yataktayim Z zeyneprer sen kgokce kgokce hatunla sabahlarsin:)
Valla düzenli beslenme konusunda dikkat edebileceğimi hiç sanmıyorum. Benim saatim vs hiç belli olmuyo. Evde yalnız hiç canım istemiyo. Sigarayı bırakabilirsem ne olur bilemiyorum tabi

Benim boyum 173 kilom en son 64de sabitti ama sigarayı birakcam gazıyla kilo aldım. Sabah 69u gördüm tartıda.
Tekrar 64-65e dönmem lazım.
Benim maşallah istahim da çok açık, tatlı da pek severim böyle olunca da çabuk kilo alıyorum.
Sporu kilodan ziyade omurgamin sağlığı için yapıyorum.masabasi çalışan olunca bir süre sonra hastalıklar başlıyor, boyun fıtığı ve düzleşmesi var. Spor yapınca agrilarim olmuyor
Maşallah mihrap yerinde canım. Boylu poslu kadınlar bide balık etliyse müthiş görünüyorlar bence

Kızlar sigara almadım bugün. Gündüz oruçluydum zaten. Yarında oruç tutmaya niyetim var ama krize girmem yarın umarım. Geçenlerde yaptığımız bırakma da 2. Gün akşam büyük kriz gelmişti ve içmiştim. Bu akşam belki liseden beri ilk defa koştum. Çok iyi geldi.
Allah kabul etsin zeynep.
Oruç tutmak ne güzel bir ibadet tekrar görmeyi nasip etsin Rabbim.

Hayırlı olsun altınların tatlım. Bende oruç tuttum bugün. Yarında tutcam inş. Ama ben uyuyorum ediyorum zoelamıyor
Allahım kabul eyleye. Aynen bende devam ediyorum oruca borç ödenerek biter açıkçası acikmiyorum ama sabah 7 akşam 4 soguktayim inanılmaz üşüyorum aman bitecek insalllah 30 a indirdim bir ay daha tutmak gerek:KK66:

Allahım kabul eyleye. Aynen bende devam ediyorum oruca borç ödenerek biter açıkçası acikmiyorum ama sabah 7 akşam 4 soguktayim inanılmaz üşüyorum aman bitecek insalllah 30 a indirdim bir ay daha tutmak gerek:KK66:
Maşallah canım. Bende tutayım ara ara. Benimde çok birikmiş borçlar. Amin inş kabul olur.

Benim evde bir sürü aletim var gaza gelince düzenli yapıyorum ama bu ara gaz yok
Toparlanıp tekrar düzenli yapmam lazım yoksa agrilarim gece uyumuyor
Evet gaza gelmek ve disiplinle yapmak lazım benimde dizkapaklarim ve belimi güçlendirici egzersizler yapmam gerek yapamıyorum ;(

Çok canım sıkılıyor. Adam ne çocuğunu arıyor ne soruyor .Madden de umurunda değil. Nedense hep böyleydi de bir iki gündür beni gereksiz bunalıma sokuyor. Niye kaileye ye alıp da üzülüyorum bilemiyorum. İçimde çok büyük bir savaş var ne olur bana dua edin kızlar. Allahım herkesin darlığına derman vere giderek feraha erdire...

Çok canım sıkılıyor. Adam ne çocuğunu arıyor ne soruyor .Madden de umurunda değil. Nedense hep böyleydi de bir iki gündür beni gereksiz bunalıma sokuyor. Niye kaileye ye alıp da üzülüyorum bilemiyorum. İçimde çok büyük bir savaş var ne olur bana dua edin kızlar. Allahım herkesin darlığına derman vere giderek feraha erdire...
Canım benim. Seni tam anlamıyla anlayamasamda, tahmin edebiliyorum. Yalnız başına uğraşmak, didinmek hiç kolay değil. Hep güçlü bir anne olmak zorunda kalacaksın çünkü yalnızsın. Eşine bence dava bile açabilirsin istesen çocukla maddi ve manevi ilgilenmek zorunda. Tek ebeveyn olmak çok zor gökçe hatun. Dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun. Sabrının karşılığını versin inş

@sinirli_porsuk 2018 hedeflerim i cidden bir hafta içinde beklediğim bir durum var tamamen duygusal anlamda yazıyorum ve o nasıl göre sekilllendirip madddi manevi detaylariki Ocak 15 de yazacağım. Sadece para birikimi değil bilgi yaşanmışlık gezi her tür birikimi belirtmek gerek.

Canım benim. Seni tam anlamıyla anlayamasamda, tahmin edebiliyorum. Yalnız başına uğraşmak, didinmek hiç kolay değil. Hep güçlü bir anne olmak zorunda kalacaksın çünkü yalnızsın. Eşine bence dava bile açabilirsin istesen çocukla maddi ve manevi ilgilenmek zorunda. Tek ebeveyn olmak çok zor gökçe hatun. Dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun. Sabrının karşılığını versin inş
Alllah razı olsun valla güçlü durmak veya cidden güçlü olmak da yetmiyor çocuk çok elimi kolumu bağlıyor olsun iyi olsun da atlatılır hepsi diyorum ama herkes olmuş bencil kimsenin kimseye bırak faydasının zerre gönülden düşünüp de yardımcı olmaya çalışmadığını bile görmek feci bir ruha burudu beni bakalim

X