BİRİKİMCİ HATUNLAR

Alllah razı olsun valla güçlü durmak veya cidden güçlü olmak da yetmiyor çocuk çok elimi kolumu bağlıyor olsun iyi olsun da atlatılır hepsi diyorum ama herkes olmuş bencil kimsenin kimseye bırak faydasının zerre gönülden düşünüp de yardımcı olmaya çalışmadığını bile görmek feci bir ruha burudu beni bakalim
Evet canım çok değişik bir zamandayız ve ben iyiye gideceğini de düşünmüyorum. Biraz ölç tart kendini. Böyle dönemsel depresyonlar, psikolojik bunalımlar hepimize uğruyor. Aman uzun sürmesinde

Evet canım çok değişik bir zamandayız ve ben iyiye gideceğini de düşünmüyorum. Biraz ölç tart kendini. Böyle dönemsel depresyonlar, psikolojik bunalımlar hepimize uğruyor. Aman uzun sürmesinde
Bakalım kaç güne çıkarım yada çıkabilir miyim bu dönemsel depresif durumdan. Uf aman bir geçse düzenini kursam artık. Cidden okuyanlar dan bana dua etmesini istiyorum.cok çok ihtiyacım var

Z zeyneprer spor yapmak insanı gerçekten dinç hissettiriyor, ayrı bir enerji veriyor umarım süreklilik haline getirebilirsin
64 iken balık eti değildim hatta baya narindim sporda yaptığım için:)
ama simdi biraz Sibel Can kıvamına geldim sevmiyorum ben öyle ya
hem boy hem pos olunca Yarmagül gibi hissediyorum kendimi
Allahtan eşim de boylu poslu da yanında iri kalmıyorum
şu iki günden sonra ben de düzenli spora başlıyorum netim bu sefer :)
gümüşe yatırım nereden çıktı bacım:)

kgokce kgokce iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
Allah yardımcın olsun
sen herşeyin üstesinden gelebilecek güçlü bir kadınsın
iyi şeyler düşünmeye çalış
Arada olur böyle şeyler, yılan bile deri değiştir, ağaç bile yaprak döker ki daha güçlü, daha canlı olsun
sen de öyle bir dönemden geçiyorsun ben sana güveniyorum
evladını düşün kötü hissettiğinde sana güç verecektir

Z zeyneprer spor yapmak insanı gerçekten dinç hissettiriyor, ayrı bir enerji veriyor umarım süreklilik haline getirebilirsin
64 iken balık eti değildim hatta baya narindim sporda yaptığım için:)
ama simdi biraz Sibel Can kıvamına geldim sevmiyorum ben öyle ya
hem boy hem pos olunca Yarmagül gibi hissediyorum kendimi
Allahtan eşim de boylu poslu da yanında iri kalmıyorum
şu iki günden sonra ben de düzenli spora başlıyorum netim bu sefer :)
gümüşe yatırım nereden çıktı bacım:)

Allah yardımcın olsun
Arada olur böyle şeyler, yılan bile deri değiştir, ağaç bile yaprak döker ki daha güçlü, daha canlı olsun
Evet canım şu halsizliğimi atmak istiyorum sırf onun için spor yapmalıyım. Spor salonuna gitmeyi çok düşündüm ama gidebileceğim bi arkadaşım yok yalnız sıkılırım diye düşünüyorum. Bakalım dışarda yapsam bana yeter. İyi bakalım zaten 5 kilocukmuş halledersin sen onu. Sıkı bir diyetle bir ayda bile gider ama bence şok diyetlerden kaçın. Zaten kış ayındayız yavaş yavaş verirsin tatlım. Valla gümüşğn gramı 2 lira mı neymiş eşim tutmuş int bankacılığından 100 liralık almış. Her ay alcam böyle diyo :) ne bileyim bende gümüşün durumu ile ilgili bilgisi olan var mı merak ettim. Bide sizin euro alma fikrinizi tuttum. Normalde yabancı para almayı istemiyorum ama şu balkan tatili meselesini kafaya koyarsam diye bende biraz biraz alıp kenara atsam iyi olur.

Evet canım şu halsizliğimi atmak istiyorum sırf onun için spor yapmalıyım. Spor salonuna gitmeyi çok düşündüm ama gidebileceğim bi arkadaşım yok yalnız sıkılırım diye düşünüyorum. Bakalım dışarda yapsam bana yeter. İyi bakalım zaten 5 kilocukmuş halledersin sen onu. Sıkı bir diyetle bir ayda bile gider ama bence şok diyetlerden kaçın. Zaten kış ayındayız yavaş yavaş verirsin tatlım. Valla gümüşğn gramı 2 lira mı neymiş eşim tutmuş int bankacılığından 100 liralık almış. Her ay alcam böyle diyo :) ne bileyim bende gümüşün durumu ile ilgili bilgisi olan var mı merak ettim. Bide sizin euro alma fikrinizi tuttum. Normalde yabancı para almayı istemiyorum ama şu balkan tatili meselesini kafaya koyarsam diye bende biraz biraz alıp kenara atsam iyi olur.
senin çalışma düzenin salonda spora pek uygun değil bence:)
şok diyet yapamam ki ben, benim aç kalma imkanım yok:)
mayısa kadar tekrar 64 falan olsam yeter yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun
yatırım yatırımdır kuzum gümüşle başlar altınla devam eder yapsın da
benim 45 usd var:))) daha önce hiç döviz almadım ben altıncıyım
ama yıl sonuna doğru yurtdışı bir yer görmek istiyorum onun için her ay üç beş birşey almaya devam edeceğim inşallah

günaydın.iyi çalışmalar dilerim hepinize.

sabah erkenden kalkıp çarşıdaki işlerimi hallettim.dün gece yine kaynamış topik maşallah güzel sohbet etmişsiniz :))

yağmur var bu sabah,bir güzel yürüyüş yapmış oldum.
telefon faturamın son ödeme günüymüş, kk ile ödedim artık.harcamayacaktım ama açmakapama ödemek isremedim.

K kahvemsi mutluluk canım benimde boy 1.70 ben 70-75 arası kiloya razıyım. o kilolarda 40 beden giyiyorum,biraz balıketli beğeniyorum kendimi.az kaldı çok şükür..bu arada hala bir şey yemedim,12.00 de ve 17.00 de yemeyi planlıyorum bugün...
bu arada eşinin yeni yaşını kutlarım,sağlıkla huzurla geçireceğiniz uzun yıllarınız olsun inşallah.

Z zeyneprer canım hadi üşenme de yaz şu hedeflerini :KK66: bekliyoruz.
kgokce kgokce canım her şey insanlar için, hepsi geçecek inşallah, zaman her şeyin ilacı,dualarım seninle bacım :)))

işte budur :) aynen euro alıp yurtdışı gezimiz için birikim yapalım canım.

Z zeyneprer spor yapmak insanı gerçekten dinç hissettiriyor, ayrı

Allah yardımcın olsun
güzel sıcak ve samimi mesajın için ayrıca teşekkürler bacım. İnsalllah atlatirim üstesinden gelirim insalllah

sabah erkenden kalkıp çarşıdaki işlerimi hallettim.dün gece yine kaynamış topik maşallah güzel sohbet etmişsiniz :))

telefon faturamın son ödeme günüymüş, kk ile ödedim artık.harcamayacaktım ama açmakapama ödemek isremedim.

K kahvemsi mutluluk canım benimde boy 1.70 ben 70-75 arası kiloya razıyım. o kilolarda 40 beden giyiyorum,biraz balıketli beğeniyorum kendimi.az kaldı çok şükür..bu arada hala bir şey yemedim,12.00 de ve 17.00 de yemeyi planlıyorum bugün...
bu arada eşinin yeni yaşını kutlarım,sağlıkla huzurla geçireceğiniz uzun yıllarınız olsun inşallah.

kgokce kgokce canım her şey insanlar için, hepsi geçecek inşallah, zaman her şeyin ilacı,dualarım seninle bacım :)))
Alllah razı olsun bacım böyle tanımayan insanların dualarım seninle deyişi okadar harika geliyor ki .çok çok teşekkürler :KK66:

Alllah razı olsun bacım böyle tanımayan insanların dualarım seninle deyişi okadar harika geliyor ki .çok çok teşekkürler :KK66:
canım, aile gibi oluyoruz burada yazıştıkça.. sıkıntılarını çok iyi anlıyor ve de seni hissedebiliyorum.sadece hepsinin geçici olduğunu bil.Rabbim sana güç,evladına sağlık sıhhat versin. bir zaman gelecek tüm bunlar acı ya da tatlı hatıra olarak kalacak.her şey değişecek, güzel günler gelecek. Tabi ki dualarım seninle,sen çok güçlü bir kadınsın,Rabbim mükafatını verecek elbet, gönlünü ferah tut.

Maşallah tatlım seninde mihrap yerinde. Boy pos. Ay ben üşenmekten hedef filan yazamıcam galiba. Arkadaşlarıma yani sizlere katılıyorum :)))

Maşallah tatlım seninde mihrap yerinde. Boy pos. Ay ben üşenmekten hedef filan yazamıcam galiba. Arkadaşlarıma yani sizlere katılıyorum :)))
:)))))))
yazma o halde, boşver.kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.
senin öncelikli hedefin bence üşengeçliğinin üstesinden gelmek olmalı :p :))))

X