- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Ben uyuyamadım canım. Gecelerin yargıcıyım :) evet porsuk benide çok güldürdü dün :) iyi yapmışsın uyu tabi :)Ay dün eşim gelmiş uyandırmaya çalıştı beni ama ben çok fena tersledim yat uyu filan diye :)) nasıl uyuduysam artık porsuğun yerine de uyudum galiba
Amin canım inşallah :) dün bir havai fişek attılar bomba sandım kızçe de zıplayarak uyandı zor avuttum valla çok korkunç ya yılbaşı kutlamaları hele dışarısı tehlikeli iyiki çıkmazmışsınız (delibaşlar çok iyiymiş) :))
Bugünde böyle olsun kuzucum :))Selam kızlar
Nasılsınız
Ya bugün kendime gelemedim bir türlü
Yeni yeni toparlaniyorum.
nasıl gözümden kaçmış mesajın.vallla erkenden uyudum çocuk uyuyunca.ne zaman tatil olsa çocuk erkenden kalkar ne zaman işe gidecek olsam utanmazlık hazırlayıp da cikayimEvet canım bir gün tabi. İşin espirisindeyim tabi. Ama polisleri çok fazla çalıştırdıkları bir gerçek. Aynen o olsa da aynı şey evde pineklicektik. Sen napıyosun :)
vav tam ne öruyorsun diye soracaktım ki çorap mis okudumBende biraz örgü örüyorum. Dalıyorum saatler uçuyor
ben o dediğin düz örgü sakallı saçaklı ipler varya onlardan kare kare örüp battaniye yapmıştım.o yüzden illla tığ da olacak gibi dusunmeAy benimde canım. Bi yanda tv açık elimde de örgü. Oyalanıyorum
solak evet zorNe oruyorsun canım, ben de çok hevesli yım ama hiç bilmem nasıl yapılacağını
bende zor anlarım sabırsızlık herşey olsun bitsin teztezci yapımdan olamiyorBende pek bilmem canım. Bir çeşit patik ve bir çeşit çorap biliyorum sadece. Dönüp dolanıp onları örüyorum canım sıkıldıkça. Bilen biri olsa bende öğrenebilsem başka şeyler keşke
su çorabı teyzemde dedi çok basit düz model diye öğreten olsa ama nerdeHahahha. Canım bende ancak düz ters filan öyle biliyorum. Aslında herşey için yeterli. Yakın olsak yapardık ne güzel. Ben iş arkadaşlarımın çoğuna çorabı öğrettim. Beraber çorap yaptık :) tığ bilmiyorum maalesef. Onu bilsem kare kare yapılan battaniyeler varya onlardan yapmayı isterdim
Evet canım beş şişle yapılan değilde çok kolaybir model örüyorum. Aadece eksiltme arttırmalar yapılıyor. Atarım size foto inşallah bir ara. Burd an atamıyorum gerçi. Benim telden olmuyor ama bakalım.nasıl gözümden kaçmış mesajın.vallla erkenden uyudum çocuk uyuyunca.ne zaman tatil olsa çocuk erkenden kalkar ne zaman işe gidecek olsam utanmazlık hazırlayıp da cikayim
vav tam ne öruyorsun diye soracaktım ki çorap mis okudum
ben o dediğin düz örgü sakallı saçaklı ipler varya onlardan kare kare örüp battaniye yapmıştım.o yüzden illla tığ da olacak gibi dusunme
solak evet zor
bende zor anlarım sabırsızlık herşey olsun bitsin teztezci yapımdan olamiyor
su çorabı teyzemde dedi çok basit düz model diye öğreten olsa ama nerde
Ya kendisi teyzemde öyle bir çorap öğrenmiş halk eğitime kursa gider ay çok basit dedi kalın iplle ormus postal varı duruyor ince çorabın üstüne giyinince etekle çok şık durmakta. Benimde babannnecim çok marifetli dir.o örer oğluşum da ördu de giydiriyorum yoksa bu yıl iklim ve km baya değişti doğuya gelinceye örguye ister istemez merakım arttı. bende engelliler e yardım amaçlı lif örüp derneğe bağışladım.kah çevremde satıp parasal yardım ettim. Yani 10 TL lik lif ama altı ndaki amaç gaye çok büyük. Çocuğum böyle olmasa bir haberdim şimdi beş on lira demeden hem yardımın hemde durumun idrakini kavradım ki keşke yaşanmadan bu tarz deneyimin bileydim.Evet canım beş şişle yapılan değilde çok kolaybir model örüyorum. Aadece eksiltme arttırmalar yapılıyor. Atarım size foto inşallah bir ara. Burd an atamıyorum gerçi. Benim telden olmuyor ama bakalım.
Ay evet canım iyi hatırlattın bende bu hafta başlayayımZeynep bu arada borçlarını ödemeye devam etmek istiyorum. Yarın orucun başlıyor hedef 15 ocağa dek tutmak ya bakalım.cok üşüyorum sabah 7 akşam 4 disardayim ve sürekli konuşup ders anlatmaktan verimsiz oluyorum diye bırakmıştım regl de bitmisKen yeniden ödemeye geçmem gerek
Fotoğrafı dosya olarak eklerken küçük foto seçeneğini seçin belki olurYine denedim yok arkadaş foto atılmıyor bende
Öyle bir seçenek göremedim :S ne kadar teknolaji özürlüyümFotoğrafı dosya olarak eklerken küçük foto seçeneğini seçin belki olur
aman olsun boşver belki kk mobilize indirdiysen olmuştur ben telefondan normal Google dan giriyorum buraya web sitesinden Mobil i iyi degilÖyle bir seçenek göremedim :S ne kadar teknolaji özürlüyüm
geçmiş ola bacım. Ayrıca sağlık önemliÜç gündür yaşadığım düzensizlik ve yorgunluk sanırım bozdu dengemi.
Ben örme patik ve çorap çok severim. Ceyizimdekileri severek kullanıyorum
Keşke elimden gelse de orebilsem
insalllah ama tam anlamıyla duygu olarak hazırım diyemiyorum açık seçik biriyim pek inançlarına uygun yasayamiyorumya bakalım. Sende sağlık önemli elbettte.ay öyle buyuyorki gözümde vallla kredi borcundan daha stresliyim oruç borcuna .çocukta hamilelikte 5.@y di tutamadım sonra çocuk doğdu daha 6 ay olamamıştı emzirdigim tutamadım derken büyüdü bakalım bir gazkgokce Allah kabul etsin oruçlarını
Ben neredeyse on yıldır tutamıyorum
Kan şekeri düzensizliğim var
Bir topikte umre için dolar birikim fikrini okudum, çok beğendim. Umarım gerceklestirirsin
Ben de feciyim hala..Ben yine uyumuşum ya, yeni kalktım
Sersem gibiyim resmen
Yarın itibari ile bomba gibi kararlar ile gümbür gümbür geliyorummm
yeni yeniden yepyeni sifirdan bir 2018 kahvemsi mutluluğu :)))