BİRİKİMCİ HATUNLAR

1514830355448680181407.jpg

:)))))))) Ya aslında alkolün ertesi günü alka-seltzer diye bi sandoz var, icince çivi gibi yapıyor.keske alsaymisim.gozum hep yatakta bugün.olmadi böyle :KK43:
Bitki çayı koydum içip yatıcam, elim kolum kalkmiyor
Yılda bir iki alkol anca alıyorum ama ilk kez bu kadar fena oldum. Sosyal mesajım alkol çok kötü içmeyin, icirmeyin :))

Bitki çayı koydum içip yatıcam, elim kolum kalkmiyor
Yılda bir iki alkol anca alıyorum ama ilk kez bu kadar fena oldum. Sosyal mesajım alkol çok kötü içmeyin, icirmeyin :))
Sosyal mesajına katılıyorum tamamen canım...ben de dagildim gittim, hep yatıyorum,uyurum az sonra tekrar.

Kizlarrrrrrrr,bayıldım kaldık bugün. K kahvemsi mutluluk ben de yeni yeni toparladim kendimi.

Gece teyzeme kaldık, kuzenler de kaldı.sabah 7 de uyandık evimize geldik.sonra aradılar öyle şey mi olur kahvaltıya gelin diye,kalktık teyzemi kuzenleri annemi falan toplayıp göl kenarına kahvaltıya gittik,yürüdük bol bol, sonra eve dönüp bayıldım resmen.az önce uyandık.cay demledim çay içiyoruz,sersem gibiyiz..

kgokce kgokce canım favorilere ekle butonu var, mesajı kaydedebiliyorsun. Yumurta akını cirp sur tüm yüzüne. üstüne peçete parçaları yapıştır peçete üzerinden tekrar sür..kuruyunca peeling gibi soy peceteleri.

Z zeyneprer kuzum çektiğin fotoyu eklemeden önce düzenle kirp, öyle kaydet telefonuna.o kirptiğin resmi ekle kk ya
Okurken eğlenceli ve yorucu geldi aile candır ama... Ya bu favoriyi hep yaparım ama favorilerime ekle düzgun bulamıyorum sanırım tlfndan ama playstoreden indirdiğinde değilde normal web tarzında girdiğim için mi ne mesela bende smileyler yani emojiler de çıkmıyor ama laptop dan girince hepsi mevcut tlfn işte aman

Kızlar uyuyormusssunuz iyi geceler. Bende oğluşum yatırdım sahur yapacam sözde. Dışarda kar yağıyor bakalim

X