BİRİKİMCİ HATUNLAR

:)))))))) Ya aslında alkolün ertesi günü alka-seltzer diye bi sandoz var, icince çivi gibi yapıyor.keske alsaymisim.gozum hep yatakta bugün.olmadi böyle
Bitki çayı koydum içip yatıcam, elim kolum kalkmiyor
Yılda bir iki alkol anca alıyorum ama ilk kez bu kadar fena oldum. Sosyal mesajım alkol çok kötü içmeyin, icirmeyin :))

Bitki çayı koydum içip yatıcam, elim kolum kalkmiyor
Yılda bir iki alkol anca alıyorum ama ilk kez bu kadar fena oldum. Sosyal mesajım alkol çok kötü içmeyin, icirmeyin :))
Sosyal mesajına katılıyorum tamamen canım...ben de dagildim gittim, hep yatıyorum,uyurum az sonra tekrar.

Okurken eğlenceli ve yorucu geldi aile candır ama... Ya bu favoriyi hep yaparım ama favorilerime ekle düzgun bulamıyorum sanırım tlfndan ama playstoreden indirdiğinde değilde normal web tarzında girdiğim için mi ne mesela bende smileyler yani emojiler de çıkmıyor ama laptop dan girince hepsi mevcut tlfn işte aman

Kızlar uyuyormusssunuz iyi geceler. Bende oğluşum yatırdım sahur yapacam sözde. Dışarda kar yağıyor bakalim

böyle basit bir yapılışı var. Yanlardan dikerek kapatıyorsun. Kapalı halinide çekerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…