BİRİKİMCİ HATUNLAR

Teşekkürler canım inşallah hepimize güzel gelir 2018 :)) bu arada napıyoruz kocalarımızı mı boşuyoruz :kahve: :KK53: Yazık kız bugün bile çalışıyorlar inşallah 3 gibi gelir gece o zaman gireriz yeni yıla biz gece 12 yi o zamanmış varsayarız :KK51: siz de öyle yapın bence tatlım :KK37:
Canim senin esin de mi polisti? Bilmiyordum...Rabbim korusun polis ve askerlerimizi inşallah....

Kizlarrr, mutlu kutlu olsun yeni yılımiz..bu kalabalığa rağmen girdim buraya yeni yılınızı kutlamaya:KK66: evdekiler sokağa çıkalım dediler, eslerinize extra yük olmayalım diye kabul etmedim vallahi..evde tutuyorum tüm deli bozukları :KK66:
Hahhaha ay canım benim ya. Güldürdün beni. Aman çıkın canım ne olcak. Allah hainlerden korusun bizimkileri. Vatandaş istediğini yapsın tabii. Zor valla kalabalık evde :)) iyi eğlenceler size canım. Mutlu yıllllaaaaarrrrr :))

Hahhaha ay canım benim ya. Güldürdün beni. Aman çıkın canım ne olcak. Allah hainlerden korusun bizimkileri. Vatandaş istediğini yapsın tabii. Zor valla kalabalık evde :)) iyi eğlenceler size canım. Mutlu yıllllaaaaarrrrr :))
Yüzünde bir gülücük oluşturabildiysem ne mutlu bana :KK66: valla benim uykum çoktan geldi..aklım melatonin hormonumda.bana kalsa yastığa kafayı koymadan uyurum.ne diye oturuyor bunlar hiç anlamıyorum.piremses kişiliğime çok aykırı bu işler...oturduğum yerde uyuyabilirim:) o potansiyel mevcut yani :KK66:

Yüzünde bir gülücük oluşturabildiysem ne mutlu bana :KK66: valla benim uykum çoktan geldi..aklım melatonin hormonumda.bana kalsa yastığa kafayı koymadan uyurum.ne diye oturuyor bunlar hiç anlamıyorum.piremses kişiliğime çok aykırı bu işler...oturduğum yerde uyuyabilirim:) o potansiyel mevcut yani :KK66:
Hahahah evet seni bu saatte ayakta bulabilmek :))) imkansızı başardın tatlım :)

Bende pek bilmem canım. Bir çeşit patik ve bir çeşit çorap biliyorum sadece. Dönüp dolanıp onları örüyorum canım sıkıldıkça. Bilen biri olsa bende öğrenebilsem başka şeyler keşke
Yine bişey biliyorsun daha ne olsun, ben sadece düz örgü başka yok:KK43:
Geçen topiklerden birinde YouTube da örgü videoları var oradan yapıyorum yazmıştı bir arkadaş
Biraz izledim ama ben solagim tersine geldi
Sonra dedim neyse kısmet değilmiş:)))

Geçen topiklerden birinde YouTube da örgü videoları var oradan yapıyorum yazmıştı bir arkadaş
Hahahha. Canım bende ancak düz ters filan öyle biliyorum. Aslında herşey için yeterli. Yakın olsak yapardık ne güzel. Ben iş arkadaşlarımın çoğuna çorabı öğrettim. Beraber çorap yaptık :) tığ bilmiyorum maalesef. Onu bilsem kare kare yapılan battaniyeler varya onlardan yapmayı isterdim

Videoda bende çok bocalıyorum. Tam bilmediğimiz için olsa gerek. İdrak edemiyorum tam nasıl yaptığını

Giderken yeni yılımı kutlamıyor musun dedim :) gelince dedi zaten. Sorma bekarlara amann polisle evlenmeyin diyorum :))) dün 4e doğru gelmişti. Bakalım bugün yine öyle olur sanırım
Ay dün eşim gelmiş uyandırmaya çalıştı beni ama ben çok fena tersledim yat uyu filan diye :)) nasıl uyuduysam artık porsuğun yerine de uyudum galiba :KK70:

Canim senin esin de mi polisti? Bilmiyordum...Rabbim korusun polis ve askerlerimizi inşallah....
Amin canım inşallah :) dün bir havai fişek attılar bomba sandım kızçe de zıplayarak uyandı zor avuttum valla çok korkunç ya yılbaşı kutlamaları hele dışarısı tehlikeli iyiki çıkmazmışsınız (delibaşlar çok iyiymiş) :))

X