BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam kızlar
Annemdeyim, hastaneye gittik. İğnelerini oldu. Daha iyi. Evdeki isleri halledip yemek hazırladım. Gece buradayım.
Ben normalde soğukkanlı, sakın bir insanım ama sağlık sektöründe calisamam sanırım. Z zeyneprer
Sağlık personeli ve asker, polis olanları takdir ve hayretle takip ederim. Bazı meslekleri yapabilmek için gerçekten gönül vermek gerekiyor

Tekrar geçmiş olsun tatlım. Sevindim iyi olmasına. Her sektörde çalışacak biri lazım canım bizimde bu sektördeymiş nasibimiz :)

Sağol canım
Ya tabii ki her işi yapacak birileri olacak nasip
Sen yarın annene niye gitmiyorsun evde yalnız ne yapicaksin
Eşim gece 10da görevli galiba yarın. Belki gündüz beraber gider akşam döneriz. Bugün nöbetten çıktım ya hiç bi plan yapasım yok halsizlikten :) yarın ola hayrola bakalım :))

Ellerine sağlık canım
Uzun zaman sonra eşimle başbaşa bir yeni yila giriş olacak. Biraz özel olsun istiyorum
Hım pardon canım.ben tamamen unutmuşum yılbaşı mevzusunu. Direkt uğraştırmayacak bişey kısmına yöneldim :) ayy hiç bilemedim şimdi. Ben özel yemek konusunda çok iyi olduğumu söyleyemicem. Daha deneyimli arkadaşlardan yardım isteyelim. Banada fikir olsun :)

Kırmızı biber
Domatesli karışık kızartma
Biber kavurma
Kıymalı dolma içi ve barbunya dondurucudan çıkarması için eşimi aradım. Kuru patlican-biber dolması yapacağım, ben onu yapana kadar barbunya da olur.
Alkol tuketiriz yarin bunlar meze olur.
Eve giderken şarküteri den biraz yaprak sarma alabilirim.
Haydari gibi yoğurtlu bir salata yapicam
Ete karar vermedim
Buzlukta kavrulmuş etim var

Ay daha ne olsun müthiş menü. Kabak ve havuçtan yapılan yoğurtlu bir meze var. Biliyor musun? Çok beğeniyorum onu. Etle düğün yemeği yapabilirsin belki. Soğanlı salçalı domatesli filan

Ay daha ne olsun müthiş menü. Kabak ve havuçtan yapılan yoğurtlu bir meze var. Biliyor musun? Çok beğeniyorum onu. Etle düğün yemeği yapabilirsin belki. Soğanlı salçalı domatesli filan
Himm eşim pek kabak yemez, sadece havuç ceviz olarak yapabilirim belki
Et iyi fikir
Gerçi köfte de vardı sanirim
Ama benim canım da kanat istiyor o evde yok:))

Evet büyük kolaylık sağlıyor gerçekten. Benimde bol bol barbunyam var. Biraz bezelye ve bamya.ama sizlerin neler attığını duyunca şaşırıyorum :) bende atıcam daha çok şey.
Yarın eve giderken yol uzun, iyice düşünür bir alışveriş listesi yaparım.
Kanat da alırım:)
Yaza hep beraber doldururuz inşallah herşeyden bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…