yılbaşı akşamı için küçük teyzeme davetliyiz masülale... herkes içeceği içkisini, 1 çeşit ara sıcak, 1 çeşit de soğuk meze yapıp götürecek...yarın alış veriş yapar, pazar gündüz de hazırlıkları tamamlarım inşallah..henüz ne yapacağıma karar vermedim..teyzeler,annem,kuzenler derken kalabalık olacağız...
money kartta 21 tl param birikmiş bugün kipada harcamaya çalıştım olmadı, illa ki migrosa gidilecekmiş..yıl sonu silinir korkusu ile yarın alış verişimi gidip migrostan yapıp harcayacağım...
bu arada bu kadar giden paranın ardından üzülürken ben, eşime 3 kg lüks karışık çerez hediye gelmiş.. bu beni mutlu etti :))) bedava yemek, hoştur,candır :))))))
2017 durum değerlendirmesi yapmışız...
32 bin tl ( 22 bini altın 10 bin nakit) birikim yapabilmişim... maşallah,çok şükür,hamdolsun...bu ay 15 bin kredi çektim, toplam birikimim 47 bin tl oldu... 25 bin vadelide, 22 bin altın olarak beklemekte...geçen sene bugün 1 kuruş para yoktu kenarımda,olsa onu da harcardım
ilk altınımı şubat ayında almışım, ilk tasarruf tedbirimi de temmuzda yapmışım...hep bu topikler sayesinde..emeği geçen, katkısı olan herkese, başta
@mavi_patikli ye çook teşekkür ederim..kendisinin haberi olmadan uzuun aylar sessizce okudum yazışmalarını..ve tüm topikleri...
Allah hepimizin birikimlerine bol bereket versin inşallah...Güzel günlerde, güzel hedeflere harcamak nasip olsun....