BİRİKİMCİ HATUNLAR

2018 de hem birikim hem spor diyet yaparız hep beraber :KK66:
yapalim

Canımsın benim...
Şu kk nın bana kazardırdığı en nadide insanlardansın cnm. Gerçekten haberim yoktu takip edildiğimden ama inanki bende bilmiyordum 2 senedir anca öğrendim, alışkanlık edindim.. Sende bana çok şeyler kattın..
Birikimlerin çok çok bereketli olsun cnm benim. Kuruyemişlerin de çok iyi olmuş :)))
Yılbası programınız harika olmuş umarım çok eğlenirsiniz cnm :) yeme planınıza da bayıldım.
Bizde kızkardeşime davetliyiz yiyecek,içki herşeyi aramızda paylaştık 3 kızkardes, eşlerimiz ve çocuklar 9 kişi olacağız. Sanki hiç doymayacak gibi menü planladık :)) bakalım Ne kadarını yeriz :)))

Alışverşe çıktık 180 tl bayıldık içkiler, mezelikler atıştırmalıklar vs...

:KK200::KK200::KK200: seviyorum sizleri. kızlarrr, iyi ki varsınız....En Büyük KKiyi ki kk var da tanıdım hepinizi....
sensin benim idolüm @mavi_patikli :KK60::KK60::KK60::KK60:

eee saat 10 porsuk yatağa konnn, benim uyku vaktim geliyor yavaştan..kocaman öperim hepinizi, Allah a emanet olun, yarın görüşürüzzzzz:KK68::KK68::KK68:
:KK66: haydi iyi uykular

Kuzum güzellik uykusuna kaçıyor :))
İyiki var burası iyiki varsın @sinirli_porsuk ve diğer tüm dostlarım...
Allah rahatlık versin canım
aynen bacım:KK66:

Geldiiim gelllldim
Planlarda değişiklik oldu evle uğraşıyorum
Yarın sabah anneme gecicem rahatsızlanmis
Bende makina calistirdim çamaşırlar yikaniyor
hayrola annen iyi midir. Nesi var

Seni de bekliyoruz canım. Eskisi gibi faal değilsin. Seninde yoğunlukların var sanırım. Mutlu yıllar diliyorum. Sağlık, huzur, bol kazançlar inşallah
var canım var iş yerinde üstüme yığılacak dosyalar artık canımı almadan rahat etmeyecekler :KK70: ondan gayrı evde bebek uyuduğunda ders sen düşün halimi :confused: zaten iş yerinde girebiliyordum artık işlerden giremiyorum yeni yılda dileğim daha az iş lütfen :))
hatırladığın için teşekkür ederim hepinizi sevgiyle okumaya çalışıyorum en azından :KK66:

yılbaşı akşamı için küçük teyzeme davetliyiz masülale... herkes içeceği içkisini, 1 çeşit ara sıcak, 1 çeşit de soğuk meze yapıp götürecek...yarın alış veriş yapar, pazar gündüz de hazırlıkları tamamlarım inşallah..henüz ne yapacağıma karar vermedim..teyzeler,annem,kuzenler derken kalabalık olacağız...

money kartta 21 tl param birikmiş bugün kipada harcamaya çalıştım olmadı, illa ki migrosa gidilecekmiş..yıl sonu silinir korkusu ile yarın alış verişimi gidip migrostan yapıp harcayacağım...

bu arada bu kadar giden paranın ardından üzülürken ben, eşime 3 kg lüks karışık çerez hediye gelmiş.. bu beni mutlu etti :))) bedava yemek, hoştur,candır :))))))

2017 durum değerlendirmesi yapmışız...
32 bin tl ( 22 bini altın 10 bin nakit) birikim yapabilmişim... maşallah,çok şükür,hamdolsun...bu ay 15 bin kredi çektim, toplam birikimim 47 bin tl oldu... 25 bin vadelide, 22 bin altın olarak beklemekte...geçen sene bugün 1 kuruş para yoktu kenarımda,olsa onu da harcardım :KK66: ilk altınımı şubat ayında almışım, ilk tasarruf tedbirimi de temmuzda yapmışım...hep bu topikler sayesinde..emeği geçen, katkısı olan herkese, başta @mavi_patikli ye çook teşekkür ederim..kendisinin haberi olmadan uzuun aylar sessizce okudum yazışmalarını..ve tüm topikleri...

Allah hepimizin birikimlerine bol bereket versin inşallah...Güzel günlerde, güzel hedeflere harcamak nasip olsun....
maşallah canım sana azimlisin :) inşallah birikimlerinin bereketini görürsün hayallerine ulaşırsın hayırlısı ile :KK66:

Selam kızlar
Ben mesaj yazdım ama cevaplaya basmadim herhalde:KK43:
Akşamüzeri şirkette yeniyil kutlaması vardı, geciktim biraz. Evdeki işlerimi yarın halletmek lazım, artık utuyu yapmam lazım. Pazar gündüz anneme gideceğiz akşama evimize döneriz @sinirli_porsuk senden çok şey öğreneceğiz boş bırakma buraları
sinirliportakal sinirliportakal sen de
canım okuyorum sizleri aklımdasınız hep inşallah yoğunluğum azalır da yazarım yine :)

e hani bu akşam ben geldim, bu sefer siz yoksunuz :KK43: nerdesiniz Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk @mavi_patikli kgokce kgokce sinirliportakal sinirliportakal ??? herkes yoğun sanırım..öperim hepinizi, yarın görüşürüz inşallah
sen uyuyalı 33 dk olmuş bile piremses tatlı rüyalar :KK39:

Geldiiim gelllldim
Planlarda değişiklik oldu evle uğraşıyorum
Yarın sabah anneme gecicem rahatsızlanmis
Bende makina calistirdim çamaşırlar yikaniyor
geçmiş olsun canım umarım kötü birşey yoktur

Bu arada birlikte diyete varım. Sigarayı birakicam diye 3 haftada 3 kilo almışım. Sigarayı da birakamadim zaten. Yeni yılda hem fit hem sigarasız yasam için uğraşalım.
Yalnız @mavi_patikli bu konuda desteğin lazım zira kızlar birakicam diye gaza getirip sonra vazgeçtiler @sinirli_porsuk Z zeyneprer . Olan benim fit vücuduma oldu:)))

Te
atlamışım canım bu mesajı..

gözenekler için sürekli cildi temiz tutmak toniklmek ( gül suyu ya da maden suyu da olur) ve nemlendirmek gerek..cilt temizlenmezse gözenklere yağ ve kir doluyor ve gözenekler açılıyor..bi de yaş ilerledikçe azalan kolajen yüzünden cilt yer çekimine yenik düşüyor ve aşağı doğru sarkmaya başlıyor bu sarkma sonucu da mevcut ufak gözenekler genişleyip büyüyor..bakım bırakılırsa çok çabuk eski haline dönmeye meyilli bu siyah nokta ve gözenekler maalesef
Teşekkrlr cnm bilgi için cildiye dr da bana kalıcı cözümü yok demişti gözeneklerin altini doldurabiliriz 500 tl fiyat vermişti 4-5 gün fln yüzüm kızarık olcakmiş bide 5 ay kdr sürüomuş etkisi. Benim öyle cok büyük gözeneklerim yok şükür ben bebek teni gibi bembeyaz cilt istiyorum dr da dedi senin yüzün gayet iyi gerek yok takıntı işte biraz pürüzsüz kusursz olsn istiom

Sağolun kızlar, bel fıtığı var annemde tutulmuş. Gidip biraz yardım edeceğim, yeni yıl için yemeklerini yaparım. Pazar gününde eşim gelecek birlikte eve döneceğiz. Bir aksilik olmazsa akşam evde olacağız ama pek hazırlık yapamayacağım sanırım. Bakalım yarın ola hayrola
acil şifalar bacim

Günaydın kızlar
Anne palasa yolculuk basladiiii
iyi günler bacim

Günaydınlarrr. Bu nöbette bitti. Eve geldim. Dün otobanda bir exli kaza vardı maalesef :KK43:
uf aman hakikaten Alllah ölümünde hayırlısını vere.isinde zor ne bacım ama en güzel işlerden hayat kurtarabilmek...

Sağolun kızlar, bel fıtığı var annemde tutulmuş. Gidip biraz yardım edeceğim, yeni yıl için yemeklerini yaparım. Pazar gününde eşim gelecek birlikte eve döneceğiz. Bir aksilik olmazsa akşam evde olacağız ama pek hazırlık yapamayacağım sanırım. Bakalım yarın ola hayrola
Geçmiş olsun canım Türklerin çoğunda bel fıtığı varmış zaten ağrısı pek fena :KK43:

Günaydın kızlar
Anne palasa yolculuk basladiiii
Allah kavuştursun canım :KK66:

Günaydınlarrr. Bu nöbette bitti. Eve geldim. Dün otobanda bir exli kaza vardı maalesef :KK43:
İşin en çok bu yönüyle çok zor canım Allah dayanma gücü versin benlik değil ya :KK43:(

Sağolun kızlar. Alışılıyor ne yapcan mecbur da olsa. Bende bazen bazı şeyleri unutamıyorum. Çok etkisinde kalıyorum. Her türden insan görüyosun onu da sevmiyorum. Dün öyle fakir bi aileye gittik ki içim cız etti. Yanımda para yoktu ve arkadaşlarımında yokmuş. Üzüntüm tarifsiz. Duygusal olarak gerçekten yıpratıcı bi iş. Beceri olarak sıkıntı yok ama duygusal olarak, yıpranma olarak bende istemiyorum artık. @kgökce sinirliportakal sinirliportakal

Sağolun kızlar. Alışılıyor ne yapcan mecbur da olsa. Bende bazen bazı şeyleri unutamıyorum. Çok etkisinde kalıyorum. Her türden insan görüyosun onu da sevmiyorum. Dün öyle fakir bi aileye gittik ki içim cız etti. Yanımda para yoktu ve arkadaşlarımında yokmuş. Üzüntüm tarifsiz. Duygusal olarak gerçekten yıpratıcı bi iş. Beceri olarak sıkıntı yok ama duygusal olarak, yıpranma olarak bende istemiyorum artık. @kgökce sinirliportakal sinirliportakal
evet çok zor alllah yardım eder hakiki ihtiyaç sahiplerine ne bacım. Sen ben biz nereye kadar kime dek yetebilir iz ki yanında para olsa ne olurdu ki en fazla 1 günlük etki olurdu yani bizler çok şeyi kökten değiştiremeyiz ama yinede herkes elini taşın altına koysa birlikten çok güzel şeyler de olabilir. Aman ne bilim zor benim de karşıma çok çok ciddi ihtiyaç sahipleri çıkıyor sadaka birçok belayı defeder diyip yardımcı olmak yoksa bizlerin kürkü ne ki bir aileye tam anlamıyla yetebilek. Oy oy

evet çok zor alllah yardım eder hakiki ihtiyaç sahiplerine ne bacım. Sen ben biz nereye kadar kime dek yetebilir iz ki yanında para olsa ne olurdu ki en fazla 1 günlük etki olurdu yani bizler çok şeyi kökten değiştiremeyiz ama yinede herkes elini taşın altına koysa birlikten çok güzel şeyler de olabilir. Aman ne bilim zor benim de karşıma çok çok ciddi ihtiyaç sahipleri çıkıyor sadaka birçok belayı defeder diyip yardımcı olmak yoksa bizlerin kürkü ne ki bir aileye tam anlamıyla yetebilek. Oy oy
Evet canım malesef üç beş kişiyle olacak şey değil. Önce devlet politikası sonra bütün halkın duyarlılığı. Halimize binlerce şükür. Gerçekten çok zor durumda insanlar var :S

Geçmiş olsun canım Türklerin çoğunda bel fıtığı varmış zaten ağrısı pek fena :KK43:

Allah kavuştursun canım :KK66:

İşin en çok bu yönüyle çok zor canım Allah dayanma gücü versin benlik değil ya :KK43:(
Şu epidural den sonra yer yer benimde bel ağrım olmaya basladi

X