BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yok ayol ne uzulcen yedim yiyecegimi alllah kimseyi aç bırakmaya hayırdır niye yemiyecen ki

benim de en sevdiğim çerez leblebi şekeridir...ayyy canım nasıl istedi şuan... uzun zamandır da yemiyorum..almak lazım, özlemişim
Çıtır leblebi soslu olabilir ama şekerli sevmiyomm ben benim tatlı krizi de nadirdir. Aslında hiç yemezdim bu oğlana hamileyken canımın tek çektiği un helvasiydi ondan sonra yemeye baslamisimdir.

Çıtır leblebi soslu olabilir ama şekerli sevmiyomm ben benim tatlı krizine nadirdir. Aslında hiç yemezdim bu oğlana hamileyken canımın tek çektiği un helvasiydi ondan sonra yemeye baslamisimdir.
:))))) ben de çok aramam tatlıyı ama, leblebi şekerinin yeri ayrıdır bende....

yok canım 10 gündür devam ediyorum zaten...yılbaşı akşamı bozulur sadece, sonra devam..başlamışken devam edeyim artık...
Takılıyorum. Yok yok bozma kararlarının arkasında dur bacım. Hoş kaç boy kaç kilosun bilemedim de kendini kişi en iyi bilir. Benimde 4 kilo fazlalığım var veremedim spor da da duzensizim. Yani 2018 de birde spor hedefi koyacam

2018 de hem birikim hem spor diyet yaparız hep beraber

Canımsın benim...
Şu kk nın bana kazardırdığı en nadide insanlardansın cnm. Gerçekten haberim yoktu takip edildiğimden ama inanki bende bilmiyordum 2 senedir anca öğrendim, alışkanlık edindim.. Sende bana çok şeyler kattın..
Birikimlerin çok çok bereketli olsun cnm benim. Kuruyemişlerin de çok iyi olmuş :)))
Yılbası programınız harika olmuş umarım çok eğlenirsiniz cnm :) yeme planınıza da bayıldım.
Bizde kızkardeşime davetliyiz yiyecek,içki herşeyi aramızda paylaştık 3 kızkardes, eşlerimiz ve çocuklar 9 kişi olacağız. Sanki hiç doymayacak gibi menü planladık :)) bakalım Ne kadarını yeriz :)))

Alışverşe çıktık 180 tl bayıldık içkiler, mezelikler atıştırmalıklar vs...

sen de benim canımsın kuzumm, Allah razı olsun senden..psikopat sapık gibi düştüm peşine tüm önerilerini gizliden okuyup uyguladım...sırf sen ata alıyorsun diye ata altın bulmak için ortalığı birbirne kattım :))))uzmanlar ata öneriyor dedim herkese, benim için uzman sendin çünkü senin de birikimlerin boool bereketli olsun inşallah, iyi ki seni tanımışım

ohh sizin de program süper..biz de öyle düşündük herkes bir şeyler alıp yapsın ev sahibine yük olmayalım dedik...teyzem bir tek fırında hindi dolma ve salataları yapacak..böylesi daha iyi..hepimiz için çok güzel bir yıl olsun inşallah....

Bende içki yok ama ona rağmen her gitttim doktor özellikle de hamilelikte Gökçe hanım içkiyi bırakın demiştir ciddi ciddi.kan değerlerine göre karaciğer enzimlerimden olsa gerek ısrar Edip sorduğumda. İçki deyince birde icsem iyice ne diyecekler acaba

uzmanlar ata alın demene bayildim

Sende benim idolümsün :))kuzum benim ya bende senden öğrendim, sen hırslandıkça bende hırslandım :))

Menüyü paylaşmak iyi oluyor bende sevmiyorum ev sahibine yük olmayi...

uzmanlar ata alın demene bayildim

Sende benim idolümsün :))kuzum benim ya bende senden öğrendim, sen hırslandıkça bende hırslandım :))

Menüyü paylaşmak iyi oluyor bende sevmiyorum ev sahibine yük olmayi...
seviyorum sizleri. kızlarrr, iyi ki varsınız....iyi ki kk var da tanıdım hepinizi....
sensin benim idolüm karamelli_turta

eee saat 10 porsuk yatağa konnn, benim uyku vaktim geliyor yavaştan..kocaman öperim hepinizi, Allah a emanet olun, yarın görüşürüzzzzz

Kuzum güzellik uykusuna kaçıyor :))
İyiki var burası iyiki varsın damla cikolata ve diğer tüm dostlarım...
Allah rahatlık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…