Aynen canım neleri nasıl koyuyorsunuz filan bende öğrenmek istiyorum. Rahatlıkmış gerçektenYarın eve giderken yol uzun, iyice düşünür bir alışveriş listesi yaparım.
Kanat da alırım:)
Yaza hep beraber doldururuz inşallah herşeyden bol bol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım neleri nasıl koyuyorsunuz filan bende öğrenmek istiyorum. Rahatlıkmış gerçektenYarın eve giderken yol uzun, iyice düşünür bir alışveriş listesi yaparım.
Kanat da alırım:)
Yaza hep beraber doldururuz inşallah herşeyden bol bol
Canim havucu rendeleyip yağda biraz kavur, iyice öldür , sarımsaklı süzme yoğurt ve çok az mayonez ile karıştır, çok lezzetli oluyor...közlenmiş patlıcannin varsa sarimsakli süzme yoğurt ile karıştırıp üstüne pul biberli tereyağ ile de harika oluyor...Kırmızı biber
Domatesli karışık kızartma
Biber kavurma
Kıymalı dolma içi ve barbunya dondurucudan çıkarması için eşimi aradım. Kuru patlican-biber dolması yapacağım, ben onu yapana kadar barbunya da olur.
Alkol tuketiriz yarin bunlar meze olur.
Eve giderken şarküteri den biraz yaprak sarma alabilirim.
Haydari gibi yoğurtlu bir salata yapicam
Ete karar vermedim
Buzlukta kavrulmuş etim var
Saol tatlim, sana da günaydın, annene de acil şifalar diliyorum...Günaydın mutlu pazarlar
Tarif için teşekkürler canım damla cikolata . Bugün yogun, kosusturmacali olacak haklısın
Bakalım neler göreceğiz:)
Sağol canimSaol tatlim, sana da günaydın, annene de acil şifalar diliyorum...
Bugün kıymalı ve tavuklu olarak 2 çeşit sosyete mantısı yapıp götüreyim diyorum.meze olarak da havuçlu yoğurtlu meze ve közlenmiş biberlerim vardı buzlukta, eksili sarımsaklı salatasini yapacağım.sana da kolaylıklar dilerim,erkencisin bugün sen de.
Saol canım.ooo işin çokmus,daha eve gidip hazırlıklarla ugrasacaksin...halledersin senSağol canim
Himm güzelmiş, ben hepsini de sever yerim:)
Annemde kaldım, gece iyi uyudum ama ben evim dışında bir yerde kalınca sabah hemen erkenden uyanıyorum
Kimse uyanmadi henüz
kahvaltı hazırlayıp buradaki işleri halledip
Çıkmam lazım aslında. Yol uzun, evde de yapılacaklar var
Dun gece düşündüm, evde hazırlık çok işim yok, neredeyse herşey buzlukta. Gerci yine bir makina açar süpürdüm, bir salon utuuuu var, bugün onları yapmak niyetindeydim ama sanırım yine kaldı:))))Saol canım.ooo işin çokmus,daha eve gidip hazırlıklarla ugrasacaksin...halledersin sen
Amaaaan boşver utuyu,ütü ile yorma kendini bugün..Dun gece düşündüm, evde hazırlık çok işim yok, neredeyse herşey buzlukta. Gerci yine bir makina açar süpürdüm, bir salon utuuuu var, bugün onları yapmak niyetindeydim ama sanırım yine kaldı:))))
Zaten hiç utuyu sevmem, madem yorma kendini dedin bugün de senin için erteliyorum ütü yapmayıAmaaaan boşver utuyu,ütü ile yorma kendini bugün..
Hahahaaaa:)))))) ben de nefret ediyorum utuden.bugun yılın son günü,keyif aldığımız şeylerle kapatalım yılı..utuyu yaparız daha sonraZaten hiç utuyu sevmem, madem yorma kendini dedin bugün de senin için erteliyorum ütü yapmayı
Ohhh be:)
Dimiii ama doğru söyledin canım bence de öyle yapalımHahahaaaa:)))))) ben de nefret ediyorum utuden.bugun yılın son günü,keyif aldığımız şeylerle kapatalım yılı..utuyu yaparız daha sonra
Dimiii ama doğru söyledin canım bence de öyle yapalım
Güzel şeylerle yılı kapatalim
Sen uykucu şirinsin zaten :)Ooo canlar siz pek erkencisiniz. Ben bugün boyna uyudum uyandım kendime gelemedim. :) size kolaylıklar diliyorum.
Hahahah sorma canım malesef gecesi gündüzü karışmış biriyimSen uykucu şirinsin zaten :)
Meslek hastalığı canım seninki çok fazla yapacak bişey yok sanırım.Hahahah sorma canım malesef gecesi gündüzü karışmış biriyim
saol kuzum, hazırlıklar bitti, yavaştan hazırlanır çıkarız,sen de dikkat et kendine, çalışıyor mu eşin bu akşam?Ooo canlar siz pek erkencisiniz. Ben bugün boyna uyudum uyandım kendime gelemedim. :) size kolaylıklar diliyorum.
Kıyamam sana ya. Evet oluyo hele bide hastayken. Bizzde bizimkilere gidiyoruz bakalım bi uğrayalım akşama döneriz.Meslek hastalığı canım seninki çok fazla yapacak bişey yok sanırım.
Bu arada eve geçiyorum gidip hazirliklarimi yapicam. Bugün ailemden ayrılırken bir kötü oldum niyeyse