Birikim Yapmak İçin Kredi Kartı Kullanmama Günlüğüm

Bn diyeti hepten biraktim nakit azaldikca karta sardim.bu ay zaten bebek arabasinin 380 tl lik taksidide var.en az 1000 olur ama fazlasini bilmiyorum. Bir de bankayla 3 ay boyunca 1800 liralik alisveris yapacagimiza dair sozlestik.yine basa donduk yani. 3 ay gecsin karti tumden kullanmamayi dusunuyorum.
ben de aynen.bu ay çok yüklendim kk na maalesef :KK43:

Bende yeni yıldan beri bi işlem yaptırmadım, nakitim eriyor açıkçası ama dokunmamaya gayret edeceğim..

bana da lazım böyle bir şey yaa gece gündüz internetteyim her gün her mağazayı gezmeden rahat edemiyorum. Aslında gerçekten ihtiyacım olmayan şeyleri aldığım oluyor :KK43:

Benim hiç harcama yapmamış halimle 900 tl geldi
gerçi 350 tl babama aldığım telefon var bunun içinde
Diğer kısım eski taksitler

Gelecek ay daha az gelecek inşallah

bana da o civar geldiği için artık iki ay alışveriş yok kartı koyucam eve :)
sözde birikim yapıcaz ama yılbaşı için 3 günlük kaçamak pahalıya patladı :)
planlarken hoşta işte kredi kartında görünce bir oturuyor ki insanın içine :KK61:

Bize 2500 geldi bu ay. Gecen ay ne guzel esim+bnm kartim 1300 liraydi.bu ay cok abartmisiz. Icime oturdu ya. Bu ay benzin haricinde pek kullanmayi dusunmuyrm

bugün kredi kartımi ödedim. kalan taksitlerim var. bugünden itibaren tekrar kullanmama kararı aldım. maaşı silip süpürüyor resmen:temizlik::KK20:

bugün kredi kartımi ödedim. kalan taksitlerim var. bugünden itibaren tekrar kullanmama kararı aldım. maaşı silip süpürüyor resmen:temizlik::KK20:

Maaş ile kredi kartı aynı bankada benim
Maaş yatıyor 2 tık tık yapıyorum internetten hooop hesaptan kredi kartına geçiyor
Çok üzücü ya kartlara çalışmak

Maaş ile kredi kartı aynı bankada benim
Maaş yatıyor 2 tık tık yapıyorum internetten hooop hesaptan kredi kartına geçiyor
Çok üzücü ya kartlara çalışmak
benim de aynı bankada içim açıyor. ıns kullanmayacağım. şu an hiç kullanmasam 500 tl azalıyor ödemelerim

Kızlar merhaba

Buraya da yazmıştım ben kredi kartımı iptal ettirdim ama şimdi de eşimin kredi kartına diktim gözü

2500 den 1500 indirmiştik limiti. Bu ay 956 tl olmuş borcu. Ben aylık 1000 lira da ödemek istemiyorum. İnsan ihtyacı olmayan şeyi ihtiyaçmış gibi alıyor. Eğer o kk olmasaydı karttan çektirdiklerimizin hiçbirini almıcaktık eminim.

Eşimin üzerine çekilmiş kredi olduğu için kk kapatılmıyor dedi işbankasındaki bankacı bu doğru mu??? Hiç güvenmiyorum bu bankacılara. Ayrıca üzerine açılmış ek hesap yatırım hesabı vadeli hesap da var. Yine aynı sebepten kapatılmıyor bunkar dedi kapatmadı

Bunlar doğru mu???

Kızlar merhaba

Buraya da yazmıştım ben kredi kartımı iptal ettirdim ama şimdi de eşimin kredi kartına diktim gözü

2500 den 1500 indirmiştik limiti. Bu ay 956 tl olmuş borcu. Ben aylık 1000 lira da ödemek istemiyorum. İnsan ihtyacı olmayan şeyi ihtiyaçmış gibi alıyor. Eğer o kk olmasaydı karttan çektirdiklerimizin hiçbirini almıcaktık eminim.

Eşimin üzerine çekilmiş kredi olduğu için kk kapatılmıyor dedi işbankasındaki bankacı bu doğru mu??? Hiç güvenmiyorum bu bankacılara. Ayrıca üzerine açılmış ek hesap yatırım hesabı vadeli hesap da var. Yine aynı sebepten kapatılmıyor bunkar dedi kapatmadı

Bunlar doğru mu???
Bir bankaci olaraktan yalan olduğunu gönül rahatligiyla söyleyebilirim.

Yalanmış zaten vadeli hesabı mobil uygulamadan kapattım mesela. Geri kalanlar için de müşteri hizmetlerini arıycaz

yalan aynen ama şunuda belirteyim ki bankalarda ki agresif satış baskısını,insanlık dışı mobbingi görseniz yaşasanız anlarsınız kızlar..
bu yalanlara mecbur bırakılıyoruz..
çalışmak zorunda olmasam 1 dk durmam..

bu ayin 15 inde ödem E yaptıktan sonra tekrar kendime söz verdim kk kullanmamak için. bugun 11 .günüm. kullanmadığım halde yaptığım taksitler var onları ödeyeceğim yine bu ay

Bu ay sadece otobüs bileti aldım kredi kartımla
Ama bir de sağlık sigortamın taksiti başlayacak
200 tl ye yakın onu ödeyeceğim 8 ay

X