hepimiz bu konuda hemfikiriz. olmayan parayı borç alıp harcamak isteKısır döngü hiç bitmiyor
kesinlikle kullanmayalım bu kartlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimiz bu konuda hemfikiriz. olmayan parayı borç alıp harcamak isteKısır döngü hiç bitmiyor
bencede isyerinde bırak dene en azından:)aslında iş yerinde bırakmak daha iyi fikir sanki
kesinlikle öyle yapacağım. yoksa sürekli maaşı kredi kartı ödemesine yatırıyorum bereket olmuyorbencede isyerinde bırak dene en azından:)
meraba papatya daha önce tanışmıştık uzun zamandır yoktunBen de katılabilir miyim size...
Mayıs ayından beri kart borcumuz 6 bin liranın altına inmedi hiç. Yarısı taksit. Ger kalanı harcama...
Bu ay 2250 tl taksit var. Bu ay 3 bin lira limit koyduk kendimize. Yani en fazla 5250 tl gelmesi gerek.
Kartla genelde market ve akaryakıt alışverişi yapıyoruz. Son iki aydır taksit yapmıyoruz. 400 tl den fazla birşey alırsak taksit yapacağız.
Kartı tamamen kapatmamız mümkün değil ancak aylık 3 bin liraya indirmek hedefimiz...
Merhabameraba papatya daha önce tanışmıştık uzun zamandır yoktun
birikim topiklerinde karşılaştık ben uzun zamandır girmemistim simdi sürekli burdayim :)kitap kurdu olduğunu biliyorum tekrar hoşgeldinMerhaba
Acaba hangi topikte karşılaştık. Gerçi ben sadece birikim ve kitap okuma topiklerine yazıyorum genelde. Ya da yazmasam da takip ediyorum
Bugün kart kullanmadım hiç.
Hoşbulduk... çok teşekkürlerbirikim topiklerinde karşılaştık ben uzun zamandır girmemistim simdi sürekli burdayim :)kitap kurdu olduğunu biliyorum tekrar hoşgeldin
Bende ocak ayı maaşı ı bekliyorum bakalim ne olacak. kredi kartı işyerinde bıraktımSelam
Ben de kredi kartlarımı evde bıraktım
Bu ay kartla alacağım bişey de yok zaten
Hiç karttan harcamazsam sadece 1500 tl borcum olacak
Onu da rahatlıkla ödeyebilirim
Ocak ayı maaşını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü vergi diliminden çıkacağım
Maaşım çok düştü bu vergi dilimi yüzünden
Zam da gelecek
Bir de ek ödemeler alacağım umarım :)
20 gün çok güzel bir süre tebrikler.Kizlar gecen ay kartimi ilk gunler kullandim ve 300 lira borc oldu sadece
20 gundur nerdeyse hic kullanmiyorum
Bugun hesap kesim tarihi
Bu ay hic kullanmak istemiyorum bakalim surdurebilecek miyim
Ben evde birkatim karti20 gün çok güzel bir süre tebrikler.
Bende 4. Gunümdeyim