• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borçlarım asla bitmiyo akıl verin

Telefon hattonin tarifesini degistirmelisin. Ya da telefon sebekeni degistir taahhutin bitince. Internetin de pahali bu arada.
Surekli asgari ucret odeyerek kredi karti borcu kapanmaz. Taksitli ihtiyac kredisi cekip kredi karti borcunu yatirsan belki daha az faiz odersin, bankayla konus gerekirse ya da kart borcunu taksitlendir. Hangisinin daha uygun oldugunu arastir, bankayla gorus.

Asgari ödeyerek asla borcunuz bitmez zaten. Üstüne faiz bindirerek ödüyorsun çünkü ve o sonsuz bir döngüye giriyor. Sonra elinize icra kağıdı geliverir bir gün, avukatlarla uğraşırsınız. Gerekirse birkaç ay kemerleri iyice sıkın ama o kartın borcunu ödeyin. Asgari ödemeyin.

Şuan bankalar kredi kartını taksitlendiriyor. En az 500 tl borç olması yeterli. Bende öyle yaptım taksitlendirdim. Ama kartı kullanıma kapatıyorlar sağolsunlar. Çanucak biter borçlar

Bence güne girin 10 kisilik ayda 200-300 olacak sekilde gune girin kredi kartlarinizi cok rahat kapatirsiniz..sahsen en iyi birikim yapma yontemim budur..tavsiye ederim

kredi kartının asgarisini ödeyerek bu borç bitmez dahada katlanır.
ev interneti çok pahalı başka tarifeye geç
yatak kaç taksitle aldın kı elbet oda bitecek
telefonda galiba hattın üzerine aldın ozaman bu kadar pahalı telefon almayacaktın. borcu bitecek telefon eskimiş olacak ne anladık bu işten bu para ile bekar biri çok ala geçinir tabi harcamayı bilirsen
çünkü bu para ile ev kredi ödeyip ev geçindiriyorum birde üstüne birikim yapıyorum örnek olarakta beni veriyorum.

Bana da internetiniz çok pahalı geldi Biz yeni bağlattık 39 liraya internet sağlayıcınıza değiştirin en az 50 lira size kalır aylık

internet çok pahalı
kredi kartınını tamamını ödeyin

sigara kullanıyor musunuz ona da çok gidiyor malesef

sizin borç bitmez.

aylık ödediğiniz borç adı altında sadece kredi kartı var oda yok denecek kadar az bir meblağ.
kalan giderler aylık sabit giderleriniz. yani borç ödemiş olmuyorsunuz ki.

300 tl kart ödemesi mi olur. böyle borç bitirilmez. giderlerinizi göz önünde bulundurunca çok gereksiz harcamanız var.

o giderleri en aza indirerek kredi kartına daha çok ödeme yapabilirsiniz.
kalan 1000 tl nin hiç adı bile geçmiyor.

Bence savurgan bir yapınız var. aksi olsaydı eğer, aylık harçlığınızdan kısar kredi kartını bir an evvel kapatmaya bakardınız.

Bence hesaplı gitmeyi hiç bilmiyorsunuz.

750 tl aylık ödemen varmış geriye kalır 1050 tl. Bunu napıyorsun ?? Gayette kredı kartını kapatırsın bu parayı 2 3 ay ellemesen

Şikayet ettiğiniz üzere borçlarınız bitsin istiyorsanız kendi ihtiyaçlarınıza ayırdığınız o 1000 liralık lüksünüzden vazgeçmekle ise başlayabilirsiniz..
Zira hem borç ödeyip hem kendinize böyle bir bütçe ayırmak mantık dışı..

merhaba 22 yaşındayım ve çalışıyorum .
birden fazla borcum var aylık ödemelerim çok fazla , nasıl düzene giricem nasıl bunlardan kurtulcam akıl verin.
maaşımı ilk olarak söyliyim 1800.
2 kredi kartım var toplam borçları 2.300 civarı ikisininde aylık ortalama 500 borcu geliyor .
kullanmamak için kartları kırdım borcu cıkınca bankaya gidip ödüyorum .
sadece asgarisi ödüyebiliyorum .
aylık 300 tl civari kredi kartı
100 tl ( telefon faturası + telefon borcu )
150 tl ( babanneme yatak aldım onun borcunu aylık ödüyorum )
100 tl ( epilasyon )
100 tl ( ev interneti )
750 tl aylık borcum var .
birikim yapmak istiyorum nasıl yapabılırım . ehliyete yazılmayı düşünüyorum ama para ayıramıyorum .
Kredi kartlarını kullanmıyorsanız bankayla görüşüp yapılandırma yaptırın bu şekilde çok faiz ödersiniz. Siz asgarisini ödedikçe faiz artar. Eşim o şekilde yapmıştı 2 kredi kartını kullanıma kapattık şuanda kredi öder gibi ödüyoruz.

1 tane kredi kartımı yapılandırma yaptım .
2.kredi kartımı daha yapamadım 10 gün beklemem lazımmış . gecikmeye girmesi lazımmış . insallah kurtulcam borçlardan :::::::::)

Back