Birikim Yapmak İçin Kredi Kartı Kullanmama Günlüğüm

Bizim de bir daha ki ay taksit 1500 liraya iniyor ama arabalarım MTV lerini taksit yaptırırız.
Ben de artık hiç kullanmıyorum desem yeridir.

Merhaaba kızlar bende kartı cok fazla harcayanlardanım geçen ay 1300tl yatırıp kartımı kapatmıştım ama bu ay yine 800tl borç yaptım aile evinde yasıyorum yani bunlar kozmetik kafe vsye gidiyor ama artık bende karar verdim nakit çekicem karttan harcamaya son...

Tam bir ay boyunca harcamayacağım ocak sonuna kadar bakalım başarabilecek miyim görücez

Ayın 15i ve maaş günüm. Kartları ödemeye gelince iş, elimde hiç para kalmadı her zaman ki gibi.
Ve bugünden itibaren kredi kartı kullanmama diyetine giriyorum.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun.
Bana da bu vermiş olduğum bu karar hayırlı olsun.

Öncelikli hedefim 15 gün. Yani yılbaşına kadar kart kullanmamak.
Benim en büyük zaafım internet alışverişi.
İhtiyacım olmayanları da almaya başladığım için kartlar tıkanmaya başladı.

Önümüzdeki ilk 15 gün önemli. Hani Bismillah.. :KK200::halay::KK54:

Merhaba ben de bugün kk nı çok az kullanmaya karar verdim takipteyim :)

Bu ay kkna 1000tl harcadım ve sadece 150tlsi ihtiyactı kızlar subat sonuna kadar benimde ubutmaya ihtiyacım var kredi kartımı:KK43:

Son 10 gün..
10 gün sonra 1 ay olacak dokunmadim karta.
Dün niyetlendim nakitim azaliyor diye ama kullanmadim.
Bu sekilde aylik bin lira yatirip taksitleri de kesince insallah nisan mayis gibi kapatayim bi aksilik çikmazsa

Kızlar bugun ayın 5 i bende 5gündür kullanmıyorum kartımı iyi gidiyorum simdilik bakalım :)

Bugün kartımız kesilecek. 6100 tl borç var. Bunun 2300 tl si taksit. Gerisi harcana.
Gelecek ay taksit 1500 liraya düşecek ama arabaların MTV si, benim arabamın sigortası kaskosu var. Onları da taksit yaptırırız herhalde :mad:

az once kk ekstresi geldi msj
800 tl. ahh hep taksitlendirmemin bedeli. harcasam bu ay batmistim heralde
nasıl kızıyorum şu an kendime

Kızlaaar kredi kartı lazım oluyo kapatttırmam dedim ama taleptw bulundum valla 7 gün içinde kapanıcakmış. 100 lira borcunu ödicem sonra ver elini kredi kartsız hayat :spor:

25. Günüm k.karti kullanmama diyetimde.
15 ocakta 1000lira yatiracağim. 100 aidat 80 taksit 250 de başka bi kesintim var . Digwr alisverislefimde nakite devam

esim de kullanırdı onunkini kapattıydık. ben kapatmak hem istiyorum hem istemiyorum. çok acil bir şey olsa kullanırım diyorum. kesinlikle çok taksit yapmamak gerekli

Bn diyeti hepten biraktim nakit azaldikca karta sardim.bu ay zaten bebek arabasinin 380 tl lik taksidide var.en az 1000 olur ama fazlasini bilmiyorum. Bir de bankayla 3 ay boyunca 1800 liralik alisveris yapacagimiza dair sozlestik.yine basa donduk yani. 3 ay gecsin karti tumden kullanmamayi dusunuyorum.

X