- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da yaptilar ayni seyi,dedim kime sordunuz da yaptiniz bide diyoki istedginiz zamanda biz cikarmayiz limiti.cok is oldu dedim sanki banka yok.cok salaklar ya hem paramizdan para kazaniyolar bide sormadan is yapiyolarbanka kredi kartı limitimi bana sormadan 4 katına çıkarmış
mobil bankacılıkta gezinirken gördüm
bugün çok yoğunum fırsatım olmadı, yarın arayıp çemkireceğim
sorma ya, benim zaten yüksek limitli bir kredi kartım var onu kullanmıyorumbana da yaptilar ayni seyi,dedim kime sordunuz da yaptiniz bide diyoki istedginiz zamanda biz cikarmayiz limiti.cok is oldu dedim sanki banka yok.cok salaklar ya hem paramizdan para kazaniyolar bide sormadan is yapiyolar
Olsun en azından elimde bi miktar kalacak bundan sonra.Sadece asgari ödesek bile 43 gibi bi miktar faiz varmis aylik
Bende iptal ettirmeyi düşünmüyorum Bizde uçak hastane toplu alışverişi bez falan ordan aliriz ama öyle herseye kullanmam da biraz diyete girsek fena olmaz yani :) bide ek kart verdim kardesime şehir dışında okuyor limiti 300 tl sagolsun son kurusuna kadar harcıyor daha ayin ortasina gelmeden eline bi çikolata alip gelse oda yok :)Ben de 1 ocaktan itibaren başlıyorum kk diywtine. Tamamen iptal ettirmiyoruz. Uçak bileti satın alıyoruz köpek maması sipariş ediyoruz...
Ben de abarttım kart kullanma işini 3 liralık bi şey alsam karttan çektiriyorum. Eve giren paranın bereketi olmuyo valla.. Eşim de söylendi geçen gün kazandığımı kredi kartına yatırıyoruz bakıyorum hiçbir ley almamışız bu nasıl iş diye bu ay geçti artık. Alınan alındı ödenen ödendi. Gelecek ay bilet ve mamadan başka bi şey almıcam kartla yani onlara da gerek varsa alıcazBende iptal ettirmeyi düşünmüyorum Bizde uçak hastane toplu alışverişi bez falan ordan aliriz ama öyle herseye kullanmam da biraz diyete girsek fena olmaz yani :) bide ek kart verdim kardesime şehir dışında okuyor limiti 300 tl sagolsun son kurusuna kadar harcıyor daha ayin ortasina gelmeden eline bi çikolata alip gelse oda yok :)
Biz herseyi karttan alıyoruz ya, yani faydalı kullandığım için hayatımdan cıkarmayıda düşünmüyorum şimdilik.market, bilet, bez, kum kedi maması, büyük çaplı harcamalar hep onunla yapıyoruz.bebekler oldugu için ben market alışverişini de sanaldan yapıyorum kimi zaman. Kart olumca sık sık girip ne harcamışız diye donem harcamalarını kontrol ederim ben, bir de bu gune kadar hiç asgari tutar odememişimdir hatta planlamadıgım bişey aldı isem onuda dönemsonu gelmeden yatırırım karta.
Benimde 4bin limit .alirken kolaydi.simdi öde öde bitmiyor sanki.Bende birden kartlara çok yuklenmistim. Boşanmak üzereyim ve sıfır parayla başladım yeniden hayata. Hoş kartimin limiti çok değil 3000 ama beni yinede zorlamaya başladı. Alırken iyide öderken kötü. Bende bu ay kredi kartını bırakmaya karar verdim. Ayın 9 undan bu yana kullanmamisim. Bu güzel birsey. 250 kadar eksideyim hesap kartında ama olsun yinede bunu başarı sayıyorum. Çünkü kredi kartıyla çok taksitli az ödemeli gibi gözüken alışveriş yapıyordum.
Benimde 4bin limit .alirken kolaydi.simdi öde öde bitmiyor sanki.
Bende planlama yaptim. Nisan da bitmis olcak insallah.
Karttan harcama yapmamaya çalisiyorum nakit harciyorum.
En son 15 aralikta asgari yatirdim. Aidati ve difriz taksitimi cektim. Baskada harcamadim.
13. Günüm diyette