Birikim Yapmak İçin Kredi Kartı Kullanmama Günlüğüm

banka kredi kartı limitimi bana sormadan 4 katına çıkarmış:oha:
mobil bankacılıkta gezinirken gördüm
bugün çok yoğunum fırsatım olmadı, yarın arayıp çemkireceğim
bana da yaptilar ayni seyi,dedim kime sordunuz da yaptiniz bide diyoki istedginiz zamanda biz cikarmayiz limiti.cok is oldu dedim sanki banka yok.cok salaklar ya hem paramizdan para kazaniyolar bide sormadan is yapiyolar

bana da yaptilar ayni seyi,dedim kime sordunuz da yaptiniz bide diyoki istedginiz zamanda biz cikarmayiz limiti.cok is oldu dedim sanki banka yok.cok salaklar ya hem paramizdan para kazaniyolar bide sormadan is yapiyolar
sorma ya, benim zaten yüksek limitli bir kredi kartım var onu kullanmıyorum
bunu limiti düşük diye tutuyordum. bir iki aya tüm borcunu kapatıp iptal edeceğim bunu

Benim kartlarımın limitleri toplam 18 bin tl
Korkunç bir rakam
Kapattıracağım bi tanesini ama hepsinin ayrı özelliği var
Biri uçak bileti için iyi mesela

Merhaba bayanlar.
Geçen haftadan beri fırsat bulup giremedim.
Nasılsınız? Nasıl gidiyor diyetiniz?
Ben hafta başından beri kredi kartı kullanmadım.
Bu 5.günüm
Hafta sonu küçük bir aile ziyareti yaptığımız için 90 tl feribota ve 215 tl mazota kredi kartı kullanmak durumunda kaldım.
Ve asıl haber..
Arkadaşımızın önerisine uyarak, 7500 tl kredi çekip, tüm kart borçlarımı kapattım.
%1,43 faizle. Faiz oranı biraz yüksek ama en azından amacıma bu şekilde daha rahat ulaşabileceğim.
Aylık düzenli ödemelerim olacak bundan sonra.
Ve tabi nakit kullanacağım.

Ben 22 gunden sonra dun bir tek sucuk almak icin kredi kartini kullandim

Kk diyetim aralik 1 den beri devam ediyor
Bir kartimi hic kullanmadim ve yarin kesim.tarihi :)
Diger kartımı iki kez kullandım
Indirim kuponum vardı market alışverişi yaptım 105 tl gibi bi tutardi
Bir kez de arkadşım icin kullandım kahve siparisi verdim 48 tl ama onun parasini verdi diyet pek.bozulmadi yine oda ocak 1 de kesilecek

Ben de 1 ocaktan itibaren başlıyorum kk diywtine. Tamamen iptal ettirmiyoruz. Uçak bileti satın alıyoruz köpek maması sipariş ediyoruz...

Ben de 1 ocaktan itibaren başlıyorum kk diywtine. Tamamen iptal ettirmiyoruz. Uçak bileti satın alıyoruz köpek maması sipariş ediyoruz...
Bende iptal ettirmeyi düşünmüyorum Bizde uçak hastane toplu alışverişi bez falan ordan aliriz ama öyle herseye kullanmam da biraz diyete girsek fena olmaz yani :) bide ek kart verdim kardesime şehir dışında okuyor limiti 300 tl sagolsun son kurusuna kadar harcıyor daha ayin ortasina gelmeden eline bi çikolata alip gelse oda yok :)

Bende iptal ettirmeyi düşünmüyorum Bizde uçak hastane toplu alışverişi bez falan ordan aliriz ama öyle herseye kullanmam da biraz diyete girsek fena olmaz yani :) bide ek kart verdim kardesime şehir dışında okuyor limiti 300 tl sagolsun son kurusuna kadar harcıyor daha ayin ortasina gelmeden eline bi çikolata alip gelse oda yok :)
Ben de abarttım kart kullanma işini 3 liralık bi şey alsam karttan çektiriyorum. Eve giren paranın bereketi olmuyo valla.. Eşim de söylendi geçen gün kazandığımı kredi kartına yatırıyoruz bakıyorum hiçbir ley almamışız bu nasıl iş diye :KK45:bu ay geçti artık. Alınan alındı ödenen ödendi. Gelecek ay bilet ve mamadan başka bi şey almıcam kartla :mapus: yani onlara da gerek varsa alıcaz :rapci:

Biz herseyi karttan alıyoruz ya, yani faydalı kullandığım için hayatımdan cıkarmayıda düşünmüyorum şimdilik.market, bilet, bez, kum kedi maması, büyük çaplı harcamalar hep onunla yapıyoruz.bebekler oldugu için ben market alışverişini de sanaldan yapıyorum kimi zaman. Kart olumca sık sık girip ne harcamışız diye donem harcamalarını kontrol ederim ben, bir de bu gune kadar hiç asgari tutar odememişimdir hatta planlamadıgım bişey aldı isem onuda dönemsonu gelmeden yatırırım karta.

Biz herseyi karttan alıyoruz ya, yani faydalı kullandığım için hayatımdan cıkarmayıda düşünmüyorum şimdilik.market, bilet, bez, kum kedi maması, büyük çaplı harcamalar hep onunla yapıyoruz.bebekler oldugu için ben market alışverişini de sanaldan yapıyorum kimi zaman. Kart olumca sık sık girip ne harcamışız diye donem harcamalarını kontrol ederim ben, bir de bu gune kadar hiç asgari tutar odememişimdir hatta planlamadıgım bişey aldı isem onuda dönemsonu gelmeden yatırırım karta.

bilinçli bir kullanıcısınız demek ki
o yüzden bence de kapattırmayın

Selamlar

Haftasonu kredi kartından 450 liralık mont aldık bana, 2 tane. O anda üstümüzde nakit yoktu. Ama hemen hesaptan kredi kartına aktardık. Ekstre gününü beklemedik. Tek çekim aldık. Zaten nakit almış gibi olduk. Dert etmiyorum o yüzden

Selam
Kredi kartimiz var ve iptal ettirmeyi hic dusunmedik.Netten bir sey almamiz gerekirse ve otobus bileti almak icin kullaniyoruz biz. Diger harcamalarin tamamini nakit yapiyoruz. :KK66:

Bende birden kartlara çok yuklenmistim. Boşanmak üzereyim ve sıfır parayla başladım yeniden hayata. Hoş kartimin limiti çok değil 3000 ama beni yinede zorlamaya başladı. Alırken iyide öderken kötü. Bende bu ay kredi kartını bırakmaya karar verdim. Ayın 9 undan bu yana kullanmamisim. Bu güzel birsey. 250 kadar eksideyim hesap kartında ama olsun yinede bunu başarı sayıyorum. Çünkü kredi kartıyla çok taksitli az ödemeli gibi gözüken alışveriş yapıyordum.

Bende birden kartlara çok yuklenmistim. Boşanmak üzereyim ve sıfır parayla başladım yeniden hayata. Hoş kartimin limiti çok değil 3000 ama beni yinede zorlamaya başladı. Alırken iyide öderken kötü. Bende bu ay kredi kartını bırakmaya karar verdim. Ayın 9 undan bu yana kullanmamisim. Bu güzel birsey. 250 kadar eksideyim hesap kartında ama olsun yinede bunu başarı sayıyorum. Çünkü kredi kartıyla çok taksitli az ödemeli gibi gözüken alışveriş yapıyordum.
Benimde 4bin limit .alirken kolaydi.simdi öde öde bitmiyor sanki.
Bende planlama yaptim. Nisan da bitmis olcak insallah.
Karttan harcama yapmamaya çalisiyorum nakit harciyorum.
En son 15 aralikta asgari yatirdim. Aidati ve difriz taksitimi cektim. Baskada harcamadim.
13. Günüm diyette:işsiz:

Benimde 4bin limit .alirken kolaydi.simdi öde öde bitmiyor sanki.
Bende planlama yaptim. Nisan da bitmis olcak insallah.
Karttan harcama yapmamaya çalisiyorum nakit harciyorum.
En son 15 aralikta asgari yatirdim. Aidati ve difriz taksitimi cektim. Baskada harcamadim.
13. Günüm diyette:işsiz:

Benimde mayistaki ödemeden sonra bitiyor tabi devam etmezsem. Ama 2 ay çok zorlanacagim. Marttan sonrada birikim yapmaya başlayacağım inşallah.

X