- 30 Ocak 2013
- 29.329
- 43.868
- Konu Sahibi yazarhanim35
benim derdim de bu. hiç birikim yapamıyorum her ay yapayım diyorum ama olmuyor bekarım ev kirası elektrik su vs ödemiyorum sadece aylık 400 tl kardeşimin telefon borcu 300 tl kredi ve hemen hemen 300-400 tl kredi kartına ödeme yapıyorum geri kalan benim cebime kalıyor ancak dışarıda yemeğe vs çok para harcıyorum. hadi çıkalım dışarıda birşeyler yiyelim şeklinde haftada 1-2 bazen hafta sonları kahvaltı ve abur cubur tarzı şeylere giderim çok oluyor. ve bir kıyafeti beğenmem yetiyor ihtiyacım var yok vs hemen alıyorum
en azından ayda bir gram parası koysam kenara çok iyi olacak ama ben bunu yapamıyorum mesela bir miktar kenara koydum gram altın alırım dedim hopp baktım ondan da 100 tl kalmış kenarda.
ailemle yaşadığım için mutfak vs masrafımda yok
3 seneye yakındır iş hayatındayım tek birikimim 3.5 bin liralık altın ve 10 euro
en azından ayda bir gram parası koysam kenara çok iyi olacak ama ben bunu yapamıyorum mesela bir miktar kenara koydum gram altın alırım dedim hopp baktım ondan da 100 tl kalmış kenarda.
ailemle yaşadığım için mutfak vs masrafımda yok
3 seneye yakındır iş hayatındayım tek birikimim 3.5 bin liralık altın ve 10 euro
Son düzenleme: