• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Supurdum viledaladim(yedek sular saolsun)
Toz aldim
Yemek kaldı
oh hamarat hatun mashh::)
canım ya moralim sıfır.. bayadır 53 civarı idim. sabah bri tartıldım oda nee:KK57:54 geldim:(canım çok sıkıldı..evde olmak bana hiç yaramadı ya:(bugün diyete girdim.. akşamda sütlü gevrek yada yulaf yiyeceğim.. bu hafta dikkat edeceğim.. şimdilik iyiyim.. inş 52,5 yada 52 e inerim :(

Selam herkese. Pazara gittim sabah dondum resmen. 65.50 TL harcadım. İçinde pişirecek bişey de yok. Bu hafta kurularla idare ederiz artık. Oğlanı doktora götürdüm. Kontrol olunca muayene ücreti almadılar. İlaçları da devlet ödemiyormuş. 30 TL de ona verdik. Ordan markete gittik oğlan pasta istedi. Pasta sut simit ekmek vs 15 de oraya verdik. 110 TL gitti.

Selam herkese. Pazara gittim sabah dondum resmen. 65.50 TL harcadım. İçinde pişirecek bişey de yok. Bu hafta kurularla idare ederiz artık. Oğlanı doktora götürdüm. Kontrol olunca muayene ücreti almadılar. İlaçları da devlet ödemiyormuş. 30 TL de ona verdik. Ordan markete gittik oğlan pasta istedi. Pasta sut simit ekmek vs 15 de oraya verdik. 110 TL gitti.
zaten 100 tl yi bir bozdurunca şahsım adına söliyim o gün gidiyo hepicği .. hiç değeri yok..
Oğluşunuza da geçmiş olsun..Sağlık için paraya acımam.. ama Rabbim sağlıkdan ayırmasın..

Gecmis olsun.
Bu aralar hersey cok pahalı bende buzlukdan yada bakliyatla idare ediyorum.
Alısverise gittimi para cok gidiyo
Bu hafta markete gitmeden haftayi bitirebilsem diye dusunuyorum bende
Kurupatlican dolmasi cekiyo cnm oglumda seviyo 5tl kaldı cuzdanda onu alim diyorum bende.
Zugurt kaldım ya :KK43:

zaten 100 tl yi bir bozdurunca şahsım adına söliyim o gün gidiyo hepicği .. hiç değeri yok..
Oğluşunuza da geçmiş olsun..Sağlık için paraya acımam.. ama Rabbim sağlıkdan ayırmasın..
Aynen cnm
Kilo konusunda yaramı desme
Aylardir 56yım.
:KK43:

Gecmis olsun.
Bu aralar hersey cok pahalı bende buzlukdan yada bakliyatla idare ediyorum.
Alısverise gittimi para cok gidiyo
Bu hafta markete gitmeden haftayi bitirebilsem diye dusunuyorum bende
Kurupatlican dolmasi cekiyo cnm oglumda seviyo 5tl kaldı cuzdanda onu alim diyorum bende.
Zugurt kaldım ya :KK43:

Aynen cnm
Kilo konusunda yaramı desme
Aylardir 56yım.
:KK43:
canım en azından sen takıldın kadlın almıyorsun.. ya bana ne demeli.. demekki beni götüren hareketmiş.. bir hareketsiz kaldım gördüm günümü:(hemnen geldi 1 kilo:(

Bu arada topiğe de uygun biişiler yazayım ayıp olmasın:):oops:kısmetse bu ay 500 tl atmayı düşünüyorum kenara.. hatt keşke olsa da yapabilsem 700 atabilsem..benimde yaza eve tadilat yapasım var kısmet olursa.. birde salonumu değişmek istiyorum.. ve taksitle uğraşmak istemiyorum.. peşin halledebilmek amacım.. ama tabi Rabbim nasip ederse.. ufak ufak bayram sonrasına kadar söyle 5000 -7000 arası biriktirebilmek amacım.. ama inş becerebilirim bunu(:

Evet haklısın. Kaç bozarsam o bitiyor. Teşekkür ederiz. Oğlum kızıl diye değişik Bi hastalık olmuş. Baya ağır geçiriyor. İstediğini de yapmaya çalışıyorum. İnşallah iyileşir de giden önemli değil. Sizin boyunuz kaç. Ben de 56 olmak istiyorum ama benim daha çokk yolum var.

Bu arada topiğe de uygun biişiler yazayım ayıp olmasın:):oops:kısmetse bu ay 500 tl atmayı düşünüyorum kenara.. hatt keşke olsa da yapabilsem 700 atabilsem..benimde yaza eve tadilat yapasım var kısmet olursa.. birde salon takı istiyorum.. ve taksitle uğraşmak istemiyorum.. peşin halledebilmek amacım.. ama tabi Rabbim nasip ederse.. ufak ufak bayram sonrasına kadar söyle 5000 -7000 arası biriktirebilmek amacım.. ama inş becerebilirim bunu(:

Rabbim gönlüne göre versin canım. Benim de hedefim salon takımı almaktı ama zor gibi. Süpürgem bozuldu bu ay gun sırası bende supurge alacağım. 700 günden gelecek süpürge 850 miş. Kıza ayakkabı yapılacak.. Benim kızım yürüyemiyordu yeni yürümeye başladı ama normal ayakkabıyla yürümesi yasak. Bu gun sorduk medikale 900 dedi. Devlet de ödemiyormuş. Öncekileri 700 e yaptırmıştık..300 unu biz ödemiştik. Ama faydası olmadı. Sağlık olsun dedik onu da taksit yaptıracağız. Borç da çok seneye kalacak galiba benim salon. Zaten taksit bitmeden kızın ayakları yine büyüyecek :(

Birkaç gün girmedim baya konuşulmuş, yazılmış... 2016 hepimize bol bereketli, sağlıklı bir yıl olması dileğiyle hanımlar. :) bu arada bizim gün bugun başladı. 50 lira ayda. 4 kişiyiz ama olsun. Onu verdim bugun. Birde yılın ilk dolarını yaptırdım. 10 dolar. Şimdi toplamda 1 çeyrek altınım ve 30 dolarım var. Bir öğrenci için hiçte fena sayılmaz. Ocak sonu şubat başı gibi alışveriş yapmam lazım giyecek hiçbir şeyim kalmadı. Bu ayki biriktireceğim parayı oraya harcarım belki.

Rabbim gönlüne göre versin canım. Benim de hedefim salon takımı almaktı ama zor gibi. Süpürgem bozuldu bu ay gun sırası bende supurge alacağım. 700 günden gelecek süpürge 850 miş. Kıza ayakkabı yapılacak.. Benim kızım yürüyemiyordu yeni yürümeye başladı ama normal ayakkabıyla yürümesi yasak. Bu gun sorduk medikale 900 dedi. Devlet de ödemiyormuş. Öncekileri 700 e yaptırmıştık..300 unu biz ödemiştik. Ama faydası olmadı. Sağlık olsun dedik onu da taksit yaptıracağız. Borç da çok seneye kalacak galiba benim salon. Zaten taksit bitmeden kızın ayakları yine büyüyecek :KK43:
Cok sıkısmadan halledersiniz umarım
Napalım bisiler cıkıyo bazen saglıkdan ötesi yok

Esimle konustuk baya bu aksam nekadar sıkıp kasarsak kasalım bir butcemiz var onun disina cikamiyoruz malum eve giren belli giden belli
İlla bu sene alalim diyosan krediyi fazla cekicez mesela 100.000dedi
Ben bi yutkundum cunku istmiyorum okadar faize bulasmak
Ama bankada dursun bu senede bukadar daha biriktirip 50.000cekme fikride var seneye alıcaz ama evi dedi
Nasil planlar yapiyoruz sanki ömrumuzun garantisi var gibi dimi.
Umutsuz da olmuyo iste.
Ben hic karamsar degilim Allah "ol" derse olur.

tr_lelli tr_lelli hayırlısı olsun.
yalnız bişey söylemem lazım ben en son ortaokulda heralde 50'li kiloları görmüşümdür :KK70:
tabi uzun boylu,kalıplı bi yapım var .onunda etkisi vardır elbet bu duruma :KK70:
yok yok bogaz köprüsüde uzak bana nerelerden atsam kendimi :cool:
:KK70:en iyisi alpler (kesin çözüm):KK70:
11-12 katlı binada iş görür :D bizim burada çok var çık tepeye :D şaka bir yana da ben napım boy desen bodur, kilo desen 76

Kizlar bana yardim edin lutfen.ewimin ailesiyle birlikde kaliyoruz.ewim maawini ailesine veriyor.yani butcemiz bir.ewim her iwe gitdiyinde annesinden para aliyor.annesi ve babasida ne kadar harcandi ne kaldi hepsini biliyo yani.ben bu durumdan cok sikildim.biz bir sene ayri kaldik ewimle.her wey cok guzeldi.tam bir aile olmuwduk.ama wimdi her wey anne babasinin elinde.sizce ne yapmaliyim.

tr_lelli tr_lelli hayırlısı olsun.
yalnız bişey söylemem lazım ben en son ortaokulda heralde 50'li kiloları görmüşümdür :KK70:
tabi uzun boylu,kalıplı bi yapım var .onunda etkisi vardır elbet bu duruma :KK70:
yok yok bogaz köprüsüde uzak bana nerelerden atsam kendimi :cool:
:KK70:en iyisi alpler (kesin çözüm):KK70:
Boyum 1.67falan.
Ben hep 50kiloydum hamilelikden sonra 52
Ama son 1yildir 55-56dan assa ölsem dusemiyorum
Naparsam yapim olmuyo
Almiyorumda veremiyorumda.
Spora falanda gittim yok.

Kizlar bana yardim edin lutfen.ewimin ailesiyle birlikde kaliyoruz.ewim maawini ailesine veriyor.yani butcemiz bir.ewim her iwe gitdiyinde annesinden para aliyor.annesi ve babasida ne kadar harcandi ne kaldi hepsini biliyo yani.ben bu durumdan cok sikildim.biz bir sene ayri kaldik ewimle.her wey cok guzeldi.tam bir aile olmuwduk.ama wimdi her wey anne babasinin elinde.sizce ne yapmaliyim.
Ayrı ev sart
Aynnı evde olmaz ne düzen ne bütce kese bir oluyo birikmez öyle
Gunluk yasarsin iste
Kazan ye misali

Back