birikim yapabilmenin yolları

Kendimiz boyuyoruz, esim boyuyor daha dogrusu. Evet gercekten de yorucu ve katlar arasi kuruma, beklemme süresi de olunca bayagi sabir gerektiren bir is. Kendi eviniz ise masrafli oldugunu düsünme, sonucta Yeni kapi yapilsaydi daha da cok para cikacakti cepten. Boyayarak en makul harcamayi yapmissindir.zaten cogu gitmis azi kalmis, kalani da biter, stres yapma :)
Sonuc güzel olacak simdiden belli zaten. Kendi evimiz ama gerçekten çok yordu beni.
Evin dağınıklığıda cabasıo_O

Bitsede evi temizlesem artık modundayım.
Herkes sakın boyama uğraşma dedi. Bu yüzden kimseye birşeyde diyemiyorum. Kendim ettim kendim buldum sanırım
El mahkum bitireceğim artik :KK48:

Günaydın kızlar
Kapıların boyası hala bitmedi. Bugün bir kat daha boya yaptıktan sonra tüm evi süpürüp, silip halıları serecegim.

Boyanın kalan kısımları ve detaylı temizlik haftaya kalacak
Cünkü yarın iftara tüm aile bize gelecek 7 -10 kişi arasında bir misafir grubu ağırlayacağım. Sayı bugün netleşecek

Menüyü birlikte belirledik.
  • Yeşil mercimekli yarma çorbası
  • Karnıyarık
  • Bulgur pilavi
  • Salata
  • Cacık / turşu
  • Tatlı olarakta jalebi yapacağız
Ramazanda dışarı çıkmamak adına bugün kahvaltılık vs. kalan son eksikleride alacağım

Merhaba kızlar bugün çok harcanmalı geçti anneler günü hediyesini geç aldık . Birkaç parça kıyafet aldım. 15 gramdan 5 adet bilezik aldık normalde 13.750 tuttu. Kuyumcum indirimle 13.250 tl ye bağladı . Çok şükür
Onlarinda nakite ihtiyaci var. Toplu alinca ve tanidiksa yapmistir :)

hepinize merhaba arkadaşlar benim de ara ara topiklerde birikim yapmak için hevesim oldu ama devamını getiremedim sizleri görünce çok özendim belki 1 yıl oldu bu topikle karşılaşalı hala devam ettiğini görünce çok şaşırdım azminize hayran kaldım keşke ben de devam edebilsem birikime

Günaydın herkese.
Ramazan'ın nuru bereketi hepimizin üzerine olsun İnşallah.
Bu güzel aydan beklentim hakkımda hayırlı bir iş bulabilmek , gerçekten çok sıkıldım.

Her şeyin hakkımızda hayırlı olmasını istiyorum.

Bu ay ki hedeflerim maneviyat üzerine olacak. Kendimi daha çok dinleyip kötü bulduğum yönlerimi törpülemeye gayret edeceğim. Daha az insanla görusmek, daha az konuşmak, daha az fikir yürütmek istiyorum.
Daha sevgi dolu olmak, sevgi dolu bakmak...

Herkes için her şey daha güzel olur umarım.
Sevgiler.

Günaydın herkese.
Bu güzel aydan beklentim hakkımda hayırlı bir iş bulabilmek , gerçekten çok sıkıldım.

Bu ay ki hedeflerim maneviyat üzerine olacak. Kendimi daha çok dinleyip kötü bulduğum yönlerimi törpülemeye gayret edeceğim. Daha az insanla görusmek, daha az konuşmak, daha az fikir yürütmek istiyorum.

Sevgiler.

Herşey gönlüne göre olsun The Black The Black
Kardeşim de iş arıyor
O da çok sıkıldı.
Allahım şansınızı rast getirsin , hayırlı kapılar açsın

hepinize merhaba arkadaşlar benim de ara ara topiklerde birikim yapmak için hevesim oldu ama devamını getiremedim sizleri görünce çok özendim belki 1 yıl oldu bu topikle karşılaşalı hala devam ettiğini görünce çok şaşırdım azminize hayran kaldım keşke ben de devam edebilsem birikime

Burdan uzaklaşınca birikim bendede duruyor canım. Buranın çok etkisini görüyorum. O yüzden mümkün mertebe yazmaya çalışıyorum.
Hepimiz dört dörtlük birikim yapabiliyormuyuz dersen tabiki hayır
Ama birikim yapamasak da tasarrufu elden bırakmıyoruz:)
Günaydın herkese.

Sevgiler.
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.
Inşallah herşey gönlünce olur.
Benimde bu seneki hedeflerim hep maneviyatla ilgili gerisini Rabbim bir şekilde verir zaten

Kulun kula ettiği dua kabul olur derler, bu gece senin içinde dua edeceğim. Inşallah Rabbim dualarımızın kabul olduğu günleride gösterir hepimize

Burdan uzaklaşınca birikim bendede duruyor canım. Buranın çok etkisini görüyorum. O yüzden mümkün mertebe yazmaya çalışıyorum.
Hepimiz dört dörtlük birikim yapabiliyormuyuz dersen tabiki hayır
Ama birikim yapamasak da tasarrufu elden bırakmıyoruz:)

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.
Inşallah herşey gönlünce olur.
Benimde bu seneki hedeflerim hep maneviyatla ilgili gerisini Rabbim bir şekilde verir zaten

Kulun kula ettiği dua kabul olur derler, bu gece senin içinde dua edeceğim. Inşallah Rabbim dualarımızın kabul olduğu günleride gösterir hepimize
Çok duygulandım. Çok teşekkür ederim canım. Umarım zorda olan herkes için bir.kapi açılır.

Rabbim herkese güzel kapılar açsın
The Black The Black inş gönlne göre bir iş bulursun
Çok zor biliyorum şuan aramıyorum çok sıkıldım çünkü aramaktan
Bunalıma sürükledi beni
Rabbim bereket versin de geçinelim tek maaş ittir kaktır gidiyoruz çok şükür borcumuzda evimiZe ödeme kolaylıkları versin Allahım hepimize
hepimiE güzel kapılar açılsın
Herşeyin en güzeli nasip olsun

Çok duygulandım. Çok teşekkür ederim canım. Umarım zorda olan herkes için bir.kapi açılır.
Amin cnm insallah

Bunalıma sürükledi beni
Rabbim bereket versin de geçinelim tek maaş ittir kaktır gidiyoruz çok şükür borcumuzda evimiZe ödeme kolaylıkları versin Allahım hepimize
Amin kızlar
Umarım bu ramazan ayı hepimizin için hayırlı geçer. Rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlı kapılar açsın

Bunalıma sürükledi beni
iş aramak mesele değil de ararken karşılaşılan iki yüzlülükler, insan kayırmalar,sahte yaklaşımlar vs can sıkıcı.
Bırakıyorum , düşünmüyorum zaman zaman ama olmuyor.
Cok teşekkür ederim canım. Hepimiz için çook güzel kapılar açılır İnşallah. Gecenin en karanlık anı aydınlığa en yakın andır. Bekleyelim görelim. Size de kolaylıklar diliyorum.

As önce kumbaramı patlattım.
250 TL ve 10 euro çıktı içinden. Üstünü tamamlayıp yarın bir tane çeyrek alacağım

Bir avuçta 5 kuruş - 10 kuruş çıktı.
Onları hiç saymadan hemen başka bir kumbaraya transfer ettim.
O kumbaraya böyle ufak paraları atacağım artık.
Bereketli olsun canım.

Güzel günlerde kullan inşallah.

GÜNAYDIN KIZLAR. 1 YILLIK EVLİYİM VE DÜN İLK DEFA BÜTÜN GECİKMİŞ BORÇLARIMIZI ÖDEDİK GECİKEN KREDİ TAKSİTLERİ ELEKTRİK SU FATURALARI EŞYA TAKSİTLERİ VS. BUGÜN İTİBARİYLE ALLAHIN İZNİYLE SIFIRDAN BAŞLIYORUZ TAM 1 SENE SONRA. ARTIK ALLAH NASİP EDERSE SATTIKLARIMIZI GERİ ALMAK VE BİRİKİM YAPMAK İSTİYORUZ. İLK HEDEFİMİZ ALYANSLARIMIZI VE UFAK TEFEK ANISI OLAN ALTIN EŞYALARIMI ALMAK SONRASINDA ARABA ALMAK.. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN KİMSEYİ GEÇİM DERDİNE DÜŞÜRMESİN İNŞALLAH

GÜNAYDIN KIZLAR. 1 YILLIK EVLİYİM VE DÜN İLK DEFA BÜTÜN GECİKMİŞ BORÇLARIMIZI ÖDEDİK GECİKEN KREDİ TAKSİTLERİ ELEKTRİK SU FATURALARI EŞYA TAKSİTLERİ VS. BUGÜN İTİBARİYLE ALLAHIN İZNİYLE SIFIRDAN BAŞLIYORUZ TAM 1 SENE SONRA. ARTIK ALLAH NASİP EDERSE SATTIKLARIMIZI GERİ ALMAK VE BİRİKİM YAPMAK İSTİYORUZ. İLK HEDEFİMİZ ALYANSLARIMIZI VE UFAK TEFEK ANISI OLAN ALTIN EŞYALARIMI ALMAK SONRASINDA ARABA ALMAK.. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN KİMSEYİ GEÇİM DERDİNE DÜŞÜRMESİN İNŞALLAH
allah yardımcınız olsun inşallah.. sıfırdan başlayıp birşeylerin biriktiğini görmek kadar güzel birşey yok.. bereketli birikimler dilerim..

Back
Yukarı