birikim yapabilmenin yolları

Offf geceleri çoğu zaman kucağımda laptop ile uyuya kalıyorum. Geçen sene bir kere ekranını kırmıştım. Dünde ekran ve klavyeyi birbirine bağlayan yer varya orayı kırmışım. Durduk yere masraf çıktı. Sanırım sadece yapıştırma yapılabilir buraya. Üstelik kırılan anneme aldığım bilgisayardı 6 ay bile olmadı alalı. Çok üzüldüm şuan
Bundan sonra yatağa bilgisayar ile girmiycem

Gidip bu üzüntüyle sınavıma çalışayım bari

canım bugün bir özel hastane ile görüştüm, soprano ice ve alexandrite laser kullanıyorlarmış. koltuk altı, genital, tüm bacak ve göbek için 7 seans toplam 2066 lira dedi. yarın için randevu aldım gidince bakacaklarmış duruma göre fiyatı güncelliyorlarmış. sen daha çok araştırmışsındır sence nasıl fiyat?

Hastane olmasi iyi. Benim 4 seans o paraya geliyor. Seninki 7 seans. Ama pesin verme. Her ay gittiginde parca parca öde. Sözlesme imzalama sakin. yarim birakinca bile parayi ödetmeye calisiyorlar. Parayi pesin verince sonrasinda ilgilenmiyorlar. Bende arayip persembe gunune randevu aldim sadece koltuk alti ile başlıycam. 60 TL seans başı. Duruma gore diger bolgelerle devam edicem

benim klinik yansim yok ne yazikki burada hastaneler yapmiyor. koltuk alti, bacak, genital 6 seans 1500 diyor bir yer, kiyaslama sansim olmadigindan fiyat nasildir bilmiyorum
sempatik_kiz
kızlar benim de bi yer aklıma yattı
8 seans 1200 lira peşin fiyatı
koltukaltı, bikini, tüm bacak
önce testler bisiler yapıyorlarmış inceliyorlarmış sonra ona göre lazer uyguluyorlarmış
çok küçük biyer benimki ama saç makyaj çok memnun kaldıgım bıyer
siz böyle söyleyince benimki çok uygun kaldı acaba altında bişi mi aramalıyım?

bilemedim fiyatlar baya farklı anlaşılan. bende hastane diye tercih ettim, ne bileyim bir aksilik olsa bir komplikasyon meydana gelse hem müdahalesi kolay olur hem karşımda hakkımı arayacağım muhatap bulmam daha kolay olur gibi düşündüm ama yanılıyor da olabilirim emin değilim. @mandaliina senin fiyat çok iyiymiş, hangi cihazı kullanacaklarını öğrenebildin mi? sempatik_kiz doğru diyorsun parça parça ödemek mantıklı ama öyle de üstüne çok fiyat koyuyorlar. baştan paket alırsan indirimli oluyor. bi de ben kendimi biliyorum bir orayı bir burayı yaptıramam. bir kere gideyim hepsinden kurtulayım istiyorum. zaten esas sorun genital, onu da bacak ve göbek olmadan yaptırırsam en ufak kenar ya da ustlere bir atış için ekstra para alıyorlarmış.

Cnm il ve ilceye gore fiyat degisiyor biliyorsun birazda kullanacaklari cihazla alakali. Sen ogrendinmi hangi cihazi kullandiklarini. Pesinde daha uygun oluyor zaten. mesela bnm gidecegim klinkte pesin odemede 6 seans 2200 TL

O konuda da haklisin cnm. Ama bn daha once bir guzellik merkezine tum vucut 2 seans gittim ve hic memnun kalmadim. Sütten ağzı yanan misali tek bölgeyle başlamamın nedeni bu

canim ordan neden memnun kalmadin? bileyim de ben de dikkatli olayim
Çalışanlar çok dikkatsizdi. ışlem sirasinda cat diye baska bir calisan giriyor sen cik bende devam ediyor falan diyor. Çok lakayıt iş yapıyorlar. Birde kac kisiyi yakmıslardı. Hatta gazeteye falanda cikti bebde biraktim. iyiki o zmanda pesin ödememisim

ay korktum be. Umarim olumsuz birsey yasamam. hala o kadar para verecek olmak icime oturuyor zaten

Selam arkdslar bende araniza yeni katildim soyle bi goz gezdirdim masallah herkesin hedefleri cok yuksek benim hedefim bi 5000 tl kadar simdilik. kumbara aldim basladim ins bereketli olur herkese hayirli bereketli gunler dilerimmm
hosgeldiniz. hedefiniz gayet iyi baslangic icin, umarim ulasirsiniz. altini fiziksel olarak almaktansa imkaniniz varsa altin hesabi actirin. hem azar azar da alabilirsiniz bu sayede, hem bozdururken zarar etmezsiniz hem de saklamasi guvenli olur

Uzmanlar doların bu seviyelerde devam ederse 3.20 kere kadar çıkacağını soyluyorlar. Ama tabi takipte kalmakta fayda var

selam kızlar,
ben konuyu takip ediyorum uzun süredir.yazdıklarınızı okudukça motive oluyorum. birikim yapmak istiyorum ufakta olsa başladım inşallah devamını getirebilirim.
kendimden bahsedicek olursam ailemden uzakta yaşıyorum iş nedeniyle.işe başlayalı 4 ay oldu. ev kiraladım 550 lira 20 lirada aidat ödüyorum. eve eşya aldım derken birikime pek fırsat olmadı. altın mı dolar mı derke ikisindende az biraz almaya calıştım.birde sizin gibi kumbara ayarladım kendime 5 litrelik su bidonu bozukları elimden geldikçe içine atıyorum hedefim yarısına kadar doldurmak

Hoşgeldin canım :)

Günaydın hanımlar. ABD deki seçim bugündü yanlış hatırlamıyorsam. Döviz ve altın için öyle ikilemli günlerki. Uzmanlar eğer dolar düşüş yönüne geçerse 3.11 kere kadar çekilebileceğini, eğer ibre artış yönünde olursa 3.20leri bulacağını söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…