- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.781
ben biliyorum içinizdeki canavarı :)) nerden ??? kendimden :)ayyy okuyunca benden bahsediyor dedim bir an
aynen canım ya insanın kenarda kıyıda az yada çok parası olması inanılmaz güven veriyor..Mesela bugün bir akrabam paraya çok sıkışmış..500 Tl vericem ona.. olmasa veremezdim.. En azından birinin bi yarasına az da olsa merhem olmakda lazım..Hayat bu yarınlar için kendimizi emniyete almamız lazım..Hepinize merhaba kızlar, bugün birikimden 580 TL çektim. 578 TL harç parası ödedim kalan 2 TLyide kumbaraya attım.
Beliki birikimden harcıyorum ama insan böyle zamanlarda iyiki kenarda param var diyor.
yesin yesin kalk bence başla hemen :) ben çalışıorum evde olmayı o kadar istiyroumki daha çok şey yapabimek için :) çalıştığım halde akşam eve gelip gecelere kadar yaptım :) bu da sana motive olsun..kışın o soğuklarda canın hiçbişey yapmak istemiyorken eline hazır geliverecek bunları düşün :)bugun sadece ekmek aldım 1lıra onun dısında harcamam olmadı bu gun kış hazırlıklarıma başlıcam ama gözüm yemıyo pek
ne güzel bencede kullanma asla..Bende ocakta bıraktım kartları..1-2 ay zorlandım ama sonra baktımki para biriktirmeye başladım.. evime bereket geldi sanki..çok şükürSon 2 gündür 0 harcama yaptım.
Kredi kartımı bir daha kullanmayı düşünmüyorum, onun 150 TL'lik borcunun 20 TL'si kaldı yalnızca.
150 TL de birikim hesabıma gidiyor olacak bu hafta içinde :)
ay dogru canım kışın okuldan gec gelıyorum hemen akşam oluyoverıyo hazır konservelerımı kulanıırım guzel guzel kalkıyorum şimdiyesin yesin kalk bence başla hemen :) ben çalışıorum evde olmayı o kadar istiyroumki daha çok şey yapabimek için :) çalıştığım halde akşam eve gelip gecelere kadar yaptım :) bu da sana motive olsun..kışın o soğuklarda canın hiçbişey yapmak istemiyorken eline hazır geliverecek bunları düşün :)
yupppiiii :) konuştur bakalım marifetli ellerini :)ay dogru canım kışın okuldan gec gelıyorum hemen akşam oluyoverıyo hazır konservelerımı kulanıırım guzel guzel kalkıyorum şimdi
Bravo valla Can'ım bi haftadır sıfır harcama Nasıl olur ki hiç ekmekte mi almadınız :))Zulama 20 tl . Bi haftadır 0 harcama..
aynen öyle canımkimse yok bu aralar sayfada napıyosunuz kızlar..paraları yemekten sayfaya giremiyosunuz sanırm :)) bak sonra kafanızı vurursunuz bitince paralar demedi demeyin :))))
Almadm cnm esim ildisinda bende bi haftanin 3 gunu isteydim geri kalan gunler buzluktaki ekmeklerin mi yedimBravo valla Can'ım bi haftadır sıfır harcama Nasıl olur ki hiç ekmekte mi almadınız :))
Tebrik ediyorum seni idolümsün bundan böyle :))Almadm cnm esim ildisinda bende bi haftanin 3 gunu isteydim geri kalan gunler buzluktaki ekmeklerin mi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?