- 1 Mart 2010
- 44.823
- 114.090
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Pek yok kahvaltiligimIcinde kalmasın canım cok beğendiysen al aklında kalcak çünkü hem renkli arkadas sofralarına hem günlük kullanima uygun dolap bekliycek bisey degil yani..
Pek yok kahvaltiligim
Yani ben olanı kullanıyodum
Kenarları cıtlamıstı bir kacinin falan.
Servis icin tabagım var
Bi daha nerde bulcam uygun uygun dimi
Ama seye cok pismanım ya
Desenli cay tabagi ve bardagi seti almistim
Bardaklari kirila kirila 2 tane kaldi desenli tabakları duruyo öyle
Baska bardak koyuncada uzerine egrelti duruyo.
Ondan pismanım sadece
Cay tabagini artik ayri yada tek renk alirim.
Desensiz.
Sagol cnm öglen bi bakim yakından görim bi sevim oksim :),cicileriOlanı bende kullanıyorum dolap bekleyen seyi bende sevmiyorum eger dolap bekliycekse almıyorum eger aldigim bisey dolap bekliyo kullananamiyorsam hemen elden cikariyorum evde kalabagi fazla esyayi hic sevmiyorum.
Pişman olma canim demekki kullanmissin hakkini vermissinki kırılmış. Esyalarinda omru var onlarin omru o kadarmış:)
O zaman kırılmayan kumbara veya sabır küpleri oluyor onlardan alabilirsin... Parayı tümletmeye gelince çevrende a101 bim şok gibi marketler varsa oralarda butunlettirebilirsin... Onlar alıyor yani.
Bankalarda da tümletebilirsin canım,benim eşim öyle yapıyorKizlar ben kavanozda biriktiriyorum ufak ufak universite icin.Ama cekiliyor resmen para ekmek alirken falan arada ondan aliniyor.Sizce kilitli kumbara mi alsam? Bide bu 5kr 10krlari nerde tumletecegim
günaydın kızlarrrr
bugün birikimci hatun olucam ve evden getirdiğim yemeğimi onu yicem :)
cebimde 105 lira para var hedefim 5 lirayla ayın 15ine ulaşmak.. yarında harcamazsam cumartesi evdeyim zaten.. maaşı da alınca üstünü tamamlayıp dolar/euro/altın üçlüsünden biriyle takılırım artık
tr_lelli mmmm al o kaffaltılıklarıııııı
adresi de verdin sana yemeğe gelicemçat kapı böyle dannnn diye dalıcam
Kızlar sabah kullandım bile dün aldıgım morları ay bi renk bi canlilik bi heycan geldi sofrayaTeşekkürler hanımlar...tr_lelli canım bende terazi burcuyum mesela bana yapılanı hiç unutmam zamanı gelince hemen karşımdakine aynısını yapıyorum... Birde anladığım kadarıyla a101e gelecek olan kahvaltılıkları iişini görecekse al... O olmasa bile bir gun zaten dışarı çıkıp alcaktın
Kızlar sabah kullandım bile dün aldıgım morları ay bi renk bi canlilik bi heycan geldi sofraya
Alıcam her turlu
Annemden 10tl tirtiklasam da kapakli olanlari belese getirsem diye fikrim geldi.
Bi sansini denim :)
Ayy cok mu cakal oldum cimrimi oldum noldum ya
Dun oglusa dayisi 10tl verdi
Okula giderken
Yavrum 5tl spor icin 2tl fen fotokopi 3tl de ing. İcin vermis anne 10tl gitti diye anlatti
Oysa harclik icin verilmisti bana soylemedi istememisti yani onu vermis.
Kızlar sabah kullandım bile dün aldıgım morları ay bi renk bi canlilik bi heycan geldi sofraya
Alıcam her turlu
Annemden 10tl tirtiklasam da kapakli olanlari belese getirsem diye fikrim geldi.
Bi sansini denim :)
Ayy cok mu cakal oldum cimrimi oldum noldum ya
Dun oglusa dayisi 10tl verdi
Okula giderken
Yavrum 5tl spor icin 2tl fen fotokopi 3tl de ing. İcin vermis anne 10tl gitti diye anlatti
Oysa harclik icin verilmisti bana soylemedi istememisti yani onu vermis.
Günaydın Hanımlar.
Eşimden gizli bir şey yapamıyorum ya, Gizli Zula'yı çıtlattım birazcık hatta, kendime ait birikimimde olmalı dedim, üzerine düşmedi bile sevdiceğim.
Ortak kumbaramıza 10, gizli zulama 20 tl daha ekledik. Bereketli olur inşallah.
hic sorma canım ben cıkarıp seviyorumcanım ne olduysan,çok güzel oldun..böyle devam:)
oğlunada maşallah,benimki 7 yaşında daha,ne koparsam kar kafasında...
bendede var sendeki özellikten,ev için bişey takmışsam kafama eni,sonu gider alırım
üst baş falan olmasada olur bende,ama şu eve iğne girse çocuk gibi sevinirim
bide hakkaten küçücük bişey bile olsa,evin hafası değişiyor ama dimi
bende annemle alt üst oturruyoruz paha biçilemez bişey Allah uzun ömür versin tüm annelere amin.Annemden 10istedim 20verdi (ki istemem normalde cok mecbur kalmadıkca) Allah bereketini versin
Allah anneme annem bana :)
Bu arada bilmeyenler icin annemle ayni binadayiz ust kat caprazda annem
Whatsapdan yaziyoruz şu lazim bu lazim
Disari cikcan mi? Falan diye
Anneler ölümsüz olsa ya
12,95 mi kız koşşş al koşşşşş pınaaarrrr gooooşşşşşşA101 de duzleştirici gordum... Ne zamandır aklımdaydı şimdi alsam mk almasam mı kararsız kaldım. Fiyatı da 12.95
Lcd ekranlı olan değil ama yine iş gorur dimi12,95 mi kız koşşş al koşşşşş pınaaarrrr gooooşşşşşş
tteeee eskiden ekranmı vardı gooşşşLcd ekranlı olan değil ama yine iş gorur dimihemen goşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?