- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
- 123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Benim icin bu aralar birikim hayal ama sizi okuyorum bana moral oluyo su an giderimiz gelirimizden çok hep ekside gidiyoruz öyle oluncada elde nakit olmayinca ekmegi bile karttan aliyoruz yani kenarda kumbaramiz olmasinin bi anlami olmuyo banka milyarlarca bircumuz olunca
Merak etmeyin her karanlığın arkası aydınlıktır... Şuan birini yapamıyor olabilirsiniz.... Ama zamanla o borçlar bitince veya azalınca birşeyler yapmaya başlarsınız :)Benim icin bu aralar birikim hayal ama sizi okuyorum bana moral oluyo su an giderimiz gelirimizden çok hep ekside gidiyoruz öyle oluncada elde nakit olmayinca ekmegi bile karttan aliyoruz yani kenarda kumbaramiz olmasinin bi anlami olmuyo banka milyarlarca bircumuz olunca
:) sakla kumbaranı kullanılmasınKizlar ben kavanozda biriktiriyorum ufak ufak universite icin.Ama cekiliyor resmen para ekmek alirken falan arada ondan aliniyor.Sizce kilitli kumbara mi alsam? Bide bu 5kr 10krlari nerde tumletecegim
:) sakla kumbaranı kullanılmasın
O zaman kırılmayan kumbara veya sabır küpleri oluyor onlardan alabilirsin... Parayı tümletmeye gelince çevrende a101 bim şok gibi marketler varsa oralarda butunlettirebilirsin... Onlar alıyor yani.Ya ama parayi sadece annemgil degil bende kullaniyorum sonra unutuyorum babam hergun para atiyor ama hergun ayni
O zaman kırılmayan kumbara veya sabır küpleri oluyor onlardan alabilirsin... Parayı tümletmeye gelince çevrende a101 bim şok gibi marketler varsa oralarda butunlettirebilirsin... Onlar alıyor yani.
Rica ederim ne demek... Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)Cok sagol canim benim birikime oyle ihtiyacimiz var ki hem universite icin hemde ayri bir kumbara alip onuda eve yapacagim insallah cok sagol
Kizlar ben kavanozda biriktiriyorum ufak ufak universite icin.Ama cekiliyor resmen para ekmek alirken falan arada ondan aliniyor.Sizce kilitli kumbara mi alsam? Bide bu 5kr 10krlari nerde tumletecegim
Benim yöntemim bu konuda kesinlikle etkili.
Cam kavanozun kapağını 1 tl girecek şekilde uzunlamasına kestik. Kapak dahil etrafını komple kapladık. Açılmıyor kısaca. Tamamen dolana kadar da açmayacağız.
Doldukça öyle keyif alıyorsunuz ki.
Benim icin bu aralar birikim hayal ama sizi okuyorum bana moral oluyo su an giderimiz gelirimizden çok hep ekside gidiyoruz öyle oluncada elde nakit olmayinca ekmegi bile karttan aliyoruz yani kenarda kumbaramiz olmasinin bi anlami olmuyo banka milyarlarca bircumuz olunca
olsun yaa,bak bende biriktiremiyorum ama arada kaynıyorum işte:)arkadaşlar biriktirdikçe mutlu oluruz bizde ne yapalım yani:)
Tanisiyoruzda belki :)Merhaba arkadaşlar tesadüfen sizi buldum gecmisi bastan sona kadar okumaya çalıştımtr_lelli canm herkes gibi bende sana hayran kaldım masallah nazarimiz deymesin cok tutumlusun...
Anladığım kadarıyla soganlikta oturuyorsun soganlik a gelin geldim 5 sene oturdum suan kocaelide oturyorum sen markete gittim metroya bindim filan bahsediyosun bana nostalji oluyo oralari canladiriyorum aklimda cok ozledim oraları. Benim icin ayri onem tasiyo ilklerimi yasadim ben orda.
Evermem emmeHahaseda sayan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?