How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

birikim yapabilmenin yolları

Merhaba bende ufak ufak birikim yapmayı sevenlerdenim.keşke çok olsa da çok biiriktirsem :KK43:
neyse bi süredir excel de harcamalarımızı yazıyorum. 10 günlük 450-500 arası bişey harcamışız. market, ekmek, sigara, kıyafet(2 bluz gömlek kemer vs) aklınıza ne gelirse 1 lira bile olsa yazdım. Sizce çok mu? market alışverişinde epey bişey aldık bayrama kadar pek bişey almayız ufak tefek şeyler hariç.
Aylık toplam ne kadar gelirsiniz var ? Çünkü biraZ ona da bağlı

Tüm gün temizlikti, yemekti derken inanılmaz yoruldum. İftarda toplam 10 kişiydik ama çok güzeldi. Karnıyarık yaparken 10 adet fazladan yaptım ve buzluğa attım. Son anda birde çorba yaptık, güya özellikle gelirken belirtip çorba istememişlerdi ama en çok o yendi :KK48: Yinede arttı onuda buzluğa attım. Fitre içinde bir miktar para çıkardım. Allah kabul etsin inşallah.

Mutlu pazarlar...
hafta sonu olunca iyice issizlasiyor buralar...Akşam oglumla yine suyumuzu doldurup geldik. 20 lt iki günde bitiyor...
Evimi topladım sildim supurdum çamaşır bulasik hepsi bitti. Utuyu aksama serine bıraktım.
Dolapta barbunyam vardı onu temizledim yıkadim buzluga koydum.
akşam için fırında sulu köfte pilav salata ve ayran yapacağım nasipse.
biraz hesap kitap yaptım. Yarın elimde biriken nakit parayi bankaya yatiracam. Hedefe doğru ilerliyoruz bakalım. İlk altı aydan memnunum çok şükür :KK6::KK73::nazar:

Dün saçımı boyattım 110 TL
Arkadaşıma düğün takısı aldım 230 TL
Anneme çamaşır aldım 10 TL
Bugün evden çıkmadım çok şükür para da harcamadım :)
düğün takısı ne oluyor cnm :KK64: çeyrek altın desem bu fiyata çıkmadı diye biliyorum :olamaz:

düğün takısı ne oluyor cnm :KK64: çeyrek altın desem bu fiyata çıkmadı diye biliyorum :olamaz:
Can'ım çok yakın arkadaşım kolye aldım o yüzden :) ama o kadar kıymetliymiş ki işim çok yolunda gitti..
Benim Bi kolyem vardı onu beğeniyordu 3 yıl önce aldığım kuyumcuya gittim.Diğer dükkanda var 285 TL denildi o gün çıktım gittim 1 hafta sonra geldim kalmamış siparış verelim şu gün gelcek dediler. Araya Ramazan girdi gidemedim :) perşembe altın düşünce gittim yine yoktu. Kaçıncıya geliyorum falan dedim bu cumartesi kolye gelmişti :) altın çıktığı için 295 lira olmuş. Ama beni 1buçuk aydır oyaladıkları için mahçup oldular, ben alcağım Zaman altın ucuzdu falan dedim en son 230 liraya verdiler :))

Can'ım çok yakın arkadaşım kolye aldım o yüzden :) ama o kadar kıymetliymiş ki işim çok yolunda gitti..
Benim Bi kolyem vardı onu beğeniyordu 3 yıl önce aldığım kuyumcuya gittim.Diğer dükkanda var 285 TL denildi o gün çıktım gittim 1 hafta sonra geldim kalmamış siparış verelim şu gün gelcek dediler. Araya Ramazan girdi gidemedim :) perşembe altın düşünce gittim yine yoktu. Kaçıncıya geliyorum falan dedim bu cumartesi kolye gelmişti :) altın çıktığı için 295 lira olmuş. Ama beni 1buçuk aydır oyaladıkları için mahçup oldular, ben alcağım Zaman altın ucuzdu falan dedim en son 230 liraya verdiler :))
anladım canım :) güzel günlerde kullanır inşallah arkadaşın

günaydın hanımlar :)
yeni haftanız bereketli olsun

cuma günü iftara davetliydik, dönüşte arabayı ben kullandım. tabi gece 1'di ve yollar tenhaydı. ama hala fena halde korkuyorum araba kullanmaktan.

hafta sonu fena para harcadık. market alışverişi + parfüm + güneş kremi + kıyafet alışverişi 400 tl tuttu :KK57::KK57:

bu aralar harcamalardayız hep. birikim sıfır. 3 gün sonra şirketten ekstra 400 tl gelecek eşime ve bana. birini zekat olarak değerlendireceğiz. diğerinin yarısı birikime gidecek.

yapılan alışverişlerin yazılmasından bahsedilmiş. bunu yapmayı ben de istiyorum ama eşim de alışveriş yaptığı için takibi zor oluyor. acaba bu yazma işini nasıl yapsam?

Günaydın kızlar
Bu aralar tatil hazırlıkları yapıyorum kısmetse bayram tatile çıkıyoruz akdenize
Hep harcama hep harcama yapıyorum
Geçen gün 200tl bayram parası yattı sadece onu birikime ekledim temmuz ayı için.
Haziranda çeyrek alamadım her ay alıyordum ama temmuzda devam inşallah
Gün sayıyoruz ailecek Son 5:halay::rolleyes:

Back