How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

birikim yapabilmenin yolları

Mesajlarınızı okudum da çeyrek de almış başını. Ben forumdan öğrendiğim gram altına bakıyordum.ama bir an düşündüm de çil çil çeyrek de ayrı güzel...
Bende çeyrekçiyim :) gram parası çıksa bile biraz beklerim veya üstüne eklerim alırım çeyreğimi :)

Ceyrek daha mi karli olur uzun vadeli yatirim icin
Bende 22 ayar olması ensişesi var. Bir kere anneme aldırdım gerizekalı kuyumcu bize 22 ayar gram altını 24 ayar fiyatından sattı. Tine bir kere bozdurdum gramı 22 ayar olduğunu oğrendik 10 tl zararımız olmuştu.

Bende 22 ayar olması ensişesi var. Bir kere anneme aldırdım gerizekalı kuyumcu bize 22 ayar gram altını 24 ayar fiyatından sattı. Tine bir kere bozdurdum gramı 22 ayar olduğunu oğrendik 10 tl zararımız olmuştu.
Ayni sey bndede olmustu 24 ayar fiyatina vermisti. annemin tanidik bir kuyumcusu var memlekete gidince denk gelirsem ordan almayi dusunuyorum

Ben gramı banka hesabından alıyorum. Sizler kuyumcudan mı alıyorsunuz? kuyumcudan aldığımızda bozdururken bu gramları her kuyumcu geri alıyor mu?yani her kuyumcuda bozdurabilir miyiz?ne kadar karla bozuyorlar acaba?
Her kuyumcu alıyor. Her kuyumcuda d gram bulunuyor. Yarı çeyrekler yarı gramlar her kuyumcuda olmuyor. Çeyrekte ne kadar fark kırıyorlarsa o kadar kırıyorlar

Gunaydin hanimlar,Sadece altın, dolar değil; sebze, meyve fiyatı da artmış. Pazarda her şey 2 katı fiyat olmuş. Dün 36 TL kıyma için , 50 lirada pazarda harcadım. Bugün iftara misafirim var.
Menüm:
Karnı yarık
Nohutlu pirinç Pilavı
Yoğurtlu semiz otu
Salata
4 tanede çocuk gelecek onlar içinde hazır pizza ve patates alıp kizarticam.
Tatlı olarakta baklava alırım sanırım. Çorba falan içmiyorlar. O yüzden bunlar yeterli diye düşünüyorum.

Gunaydin hanimlar,Sadece altın, dolar değil; sebze, meyve fiyatı da artmış. Pazarda her şey 2 katı fiyat olmuş. Dün 36 TL kıyma için , 50 lirada pazarda harcadım. Bugün iftara misafirim var.
Menüm:
Karnı yarık
Nohutlu pirinç Pilavı
Yoğurtlu semiz otu
Salata
Tatlı olarakta baklava alırım sanırım. Çorba falan içmiyorlar. O yüzden bunlar yeterli diye düşünüyorum.
Günaydın canım.
Menü gayet güzel. Hatta baklava yerine karpuz falan da kesebilirsin daha uyguna gelir. Evet dediğin gibi her şey zamlandı. Bayram da yakın ve tatlısı alınacak , fitre zekat verilecek , bayramlik alınacak masraf çok yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Oteller boş turist yok deniyor ama fiyatlar maşallah uçuyor. Hesaplı bir tatil zor bulacak gibiyiz maalesef. Bugün ablamla konuştuk bayram öncesi yarı yarıya uygun dedi. Onlar öyle yapacaklarmis.
Oteller gercekten boş canim. Alanyadaki otellerin yarisi kapandi. Kalan yarisida bayrami bekliyor. Turk musterilerden umutlular yoksa onlarda kapaticak. Cunku bizim gecelik kisi basi 150 liraya kaldigimiz otellerde benim yurtdisindan kaldigim akrabalarim 3 euro' ya kaliyorlarmış :KK57: bu yuzden 2 haftaligina geldiler. Bende fiyatlara baktım yinede .genel olarak en uygun buradakiler.

Menüm:
Karnı yarık
Nohutlu pirinç Pilavı
Yoğurtlu semiz otu
Salata
Hadi bakalım..Allah kolaylık versin..baklava yerine sütlü tatlılar yapabilirsin belki ..yada tulumba alabilirsiniz..biraz daha ekonomik olur..hem misafir bereketiyle gelirmiş derler..

Oteller gercekten boş canim. Alanyadaki otellerin yarisi kapandi. Kalan yarisida bayrami bekliyor. Turk musterilerden umutlular yoksa onlarda kapaticak. Cunku bizim gecelik kisi basi 150 liraya kaldigimiz otellerde benim yurtdisindan kaldigim akrabalarim 3 euro' ya kaliyorlarmış :KK57: bu yuzden 2 haftaligina geldiler. Bende fiyatlara baktım yinede .genel olarak en uygun buradakiler.
Ben fiyatlara baktım bir ara yine pahalıydı..bizde yazlık kiralama işini yapacağız sanırım kardesimle beraber..annemlerde gelecekhem onlarda gezmiş olurlar diye düşündük..yoksa çoluk çocuk pahalı geldi fiyatlar..herşey dahiller iyi bir otel 5 civarı..

Hadi bakalım..Allah kolaylık versin..baklava yerine sütlü tatlılar yapabilirsin belki ..yada tulumba alabilirsiniz..biraz daha ekonomik olur..hem misafir bereketiyle gelirmiş derler..
Özellikle şerbetli istiyorlar cnm. Bende daha uygun olur diye revani düşündüm ama bilemiyorum. Yorgunluk durumum bağlı artik

Ben fiyatlara baktım bir ara yine pahalıydı..bizde yazlık kiralama işini yapacağız sanırım kardesimle beraber..annemlerde gelecekhem onlarda gezmiş olurlar diye düşündük..yoksa çoluk çocuk pahalı geldi fiyatlar..herşey dahiller iyi bir otel 5 civarı..
Gerçekten çok pahalı.
Böyle olduğu sürece nasıl gidelim.
Turiste bedavadan biraz pahalı. Acısını bizden çıkarıyorlar sonra.
Baro odasında avukat arkadaslarla konuştuk gecende. Herkes yurt dışı turu ayarlamış daha uygun diye. Cevremde bu yaz Akdeniz'e gidecek kimse yok.

Özellikle şerbetli istiyorlar cnm. Bende daha uygun olur diye revani düşündüm ama bilemiyorum. Yorgunluk durumum bağlı artik
Yaz sıcağında da bana Şerbetli tatlılar ağır geliyor. Zaten insan corbayla bile doyuyor tatlıya yer kalmıyor. Ama misafir olunca mecbur tabi.

Ramazan'dan önce çocukları havuza sokalım diye otel havuzunu kullanmıştık. Kişi başı 60 tl. Orada yemeyelim diye dışarıda yedik. Havuzdan çıkınca da eve gelip dışarıdan sipariş verdik. Epey pahalıya mal olmuştu.
Bugün daha uygun fiyatlı bir otele getirdim. Kişi başı 30 tl. Yetişkinler olarak oruçlu olduğumuz için girmedik. Sadece çocuk 15 tl. Eğer yetişkin girseydi çocuk bedava olacaktı. Bir de yemeği evde yedirdim. Akşama da yemeğim var. Çok karlı bir cumartesi oldu. Avm ye götürsem bir sürü jeton alacağım. Bir de kıyafet, balon, haribo şeker vs bir sürü gereksiz masraf. Tüm kış zaten avm de jetonlu oyuncaklara bindi. Bu alternatif çok iyi oldu.
Geçen gittiğimiz otel 5 yıldızlıydı. Burası 4 yıldız. Çocuklar için ekonomik ve çok daha güzel eğlence oldu. Bir de akşama yorgunluktan erken yatarlarsa süper olur

Merhaba bende ufak ufak birikim yapmayı sevenlerdenim.keşke çok olsa da çok biiriktirsem :(
neyse bi süredir excel de harcamalarımızı yazıyorum. 10 günlük 450-500 arası bişey harcamışız. market, ekmek, sigara, kıyafet(2 bluz gömlek kemer vs) aklınıza ne gelirse 1 lira bile olsa yazdım. Sizce çok mu? market alışverişinde epey bişey aldık bayrama kadar pek bişey almayız ufak tefek şeyler hariç.

Ben de bunu anlamıyorum.yerli turiste herşey çok pahalı yabancı turiste hersey çok uygun.turizmciler bu kriz ortamında bile yerli turist için pek çalışmıyor bence

Back