- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #7.661
Dolar 3'ü gördüğü an dolarlarımı bozduracağım...sanırım uzak değil...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce çeyreği sordurdum...218 tl demişler...
beeli başlı şeyleri alsanız gerisini daha uygun bir marketten alsanız
Hep bu ingilterenin evet hayır şeysinden. :)127 ile güne başladı
ben şok
Alınacak gibi değil şimdi...harcamayacak şekilde kenara koyalım parasını...düşünce alırız inşallah...Bende ay sonuna kadar son kalan param yetmez falan diye düşünüp bekliyeyim dedim pişman oldum.
Nakit olarak dursun bari biraz daha
2.84e kadar inmişti... İnsanın bi forex hesbı olacak demek ki. Hemen gece işlem yapılabilirmişDolar gece yatarken 2.87 idi..kalktım 2.97...şaka gibi...
Yok ya 115in altını goreceğini pek sanmam... 115 sınır olarak kaldıBundan sonra altının düşeceğini pek sanmam...en azından 115'in altını bile göreceğini pek sanmıyorum...
Bence herkesin girmesi lazımTam anlamıyla araştırmadığım için hesap falan açmamış, fiziki altına yönelmiştim. Sanırım detaylı bir araştırma yapıp öyle girmem lazım bu al sat olaylarına
Dün gram 116daydı...Bende ay sonuna kadar son kalan param yetmez falan diye düşünüp bekliyeyim dedim pişman oldum.
Nakit olarak dursun bari biraz daha
dün 6 gibi kuyumcuya gittim arkadaşa düğün takısı almaya yokmuş cumartesi getirceklerdi..Biraz önce çeyreği sordurdum...218 tl demişler...
yeterince dikkat ediyorsunuz o halde başka yapıcak bir şey kalmıyor :)Aslinda 3 marketten alisyoruz. Bim , Sodexoyu gida icin kullandigimiz bir market, Sodexoyu temizlik icin kullandigimiz bir market.
Bimden princ , sut , yogurt, yumurta, soda, fanta , kasar peyniri , beyaz peyniri aliyoruz.
Bir de marketlerin kampanyalarina bakiyoruz siviyag ve zeytinyag ikincisi hediyeli olanlar oluyor onlara bakiyoruz.Ama biz abur cubur da cok yiyoruz.
dün burda 200 TLydidün 6 gibi kuyumcuya gittim arkadaşa düğün takısı almaya yokmuş cumartesi getirceklerdi..
baya fiyat farkı olacak
o arada bi bayan gelmişti çeyreğe 190 dediler
190 ve 218 :) 28 lira ne demek ya...dün 6 gibi kuyumcuya gittim arkadaşa düğün takısı almaya yokmuş cumartesi getirceklerdi..
baya fiyat farkı olacak
dün 6 gibi kuyumcuya gittim arkadaşa düğün takısı almaya yokmuş cumartesi getirceklerdi..
baya fiyat farkı olacak
Bende dün gece altın 115e çekilmişken anneme de altın alayım diyordum birde... Keşke dün alsymışım.
190 ve 218 :) 28 lira ne demek ya...
Bence hiç suya sabuna dokunma bi 30 lira için... Düşecek diye beklersin birde artar.. Olan altına olur.. Benimde 4 çeyreğim var ikisini 170lerdeyken almıştım :)Bende bi ceyrek var satsam sonra alsam mi acaba ? 30 tl kar etmis olurum
nasıl böyle bir rakamda kalabiliyor? gerçekten bravo, benim de 600 standart bazen artıyor bilehımm sizin çokmuş bizim aylık 200ü geçmez genelde
Açıkçası bende bu kadar yüksek miktarları duyunca şaşırıyorum Ama biz evde iki kişiyiz, ve hep indirimleri takip ederim. Belkide bu yüzden ucuza kapatıyorumdur.İndirimsiz bir şey aldığım çok nadirdir. Mesela sıvı yağ indirime girdiyse 3 tane alırım. Onu çok uzun bir müddet kullanırız.nasıl böyle bir rakamda kalabiliyor? gerçekten bravo, benim de 600 standart bazen artıyor bile