How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

birikim yapabilmenin yolları

beeli başlı şeyleri alsanız gerisini daha uygun bir marketten alsanız

Aslinda 3 marketten alisyoruz. Bim , Sodexoyu gida icin kullandigimiz bir market, Sodexoyu temizlik icin kullandigimiz bir market.

Bimden princ , sut , yogurt, yumurta, soda, fanta , kasar peyniri , beyaz peyniri aliyoruz.
Bir de marketlerin kampanyalarina bakiyoruz siviyag ve zeytinyag ikincisi hediyeli olanlar oluyor onlara bakiyoruz.Ama biz abur cubur da cok yiyoruz.

Bende ay sonuna kadar son kalan param yetmez falan diye düşünüp bekliyeyim dedim pişman oldum.
Nakit olarak dursun bari biraz daha
Alınacak gibi değil şimdi...harcamayacak şekilde kenara koyalım parasını...düşünce alırız inşallah...

Biraz önce çeyreği sordurdum...218 tl demişler...
dün 6 gibi kuyumcuya gittim arkadaşa düğün takısı almaya yokmuş cumartesi getirceklerdi..
baya fiyat farkı olacak :110:
o arada bi bayan gelmişti çeyreğe 190 dediler

Aslinda 3 marketten alisyoruz. Bim , Sodexoyu gida icin kullandigimiz bir market, Sodexoyu temizlik icin kullandigimiz bir market.

Bimden princ , sut , yogurt, yumurta, soda, fanta , kasar peyniri , beyaz peyniri aliyoruz.
Bir de marketlerin kampanyalarina bakiyoruz siviyag ve zeytinyag ikincisi hediyeli olanlar oluyor onlara bakiyoruz.Ama biz abur cubur da cok yiyoruz.
yeterince dikkat ediyorsunuz o halde başka yapıcak bir şey kalmıyor :)

dün 6 gibi kuyumcuya gittim arkadaşa düğün takısı almaya yokmuş cumartesi getirceklerdi..
190 ve 218 :) 28 lira ne demek ya...

Ben her ay kesin bir çeyreklik yapmaya çalışıyorum, 191 dediler dün sorduğumda, bugün 217-218 :(

Bende bi ceyrek var satsam sonra alsam mi acaba ? 30 tl kar etmis olurum
Bence hiç suya sabuna dokunma bi 30 lira için... Düşecek diye beklersin birde artar.. Olan altına olur.. Benimde 4 çeyreğim var ikisini 170lerdeyken almıştım :)

nasıl böyle bir rakamda kalabiliyor? gerçekten bravo, benim de 600 standart bazen artıyor bile
Açıkçası bende bu kadar yüksek miktarları duyunca şaşırıyorum :KK57: Ama biz evde iki kişiyiz, ve hep indirimleri takip ederim. Belkide bu yüzden ucuza kapatıyorumdur.İndirimsiz bir şey aldığım çok nadirdir. Mesela sıvı yağ indirime girdiyse 3 tane alırım. Onu çok uzun bir müddet kullanırız.
Salam, sucuk, asitli içecekler, meyve suları vs. bizim evimize hiç girmez. Normelde eve aldığımız tek abur cubur dondurma (benim için) ve bitter çikolatadır (annem için). Sadece ramazan diye biraz fazla abarttım bu sefer.

Back