- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #7.621
Maşallah Allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin...ne mutlu...Ben bugün Allahın izniyle bayram temizliğine başlıycam inşallah kızlar. Herkes daha erken desede anca bitiririm. Bugün halıları yıkıycam, normalde yıkamaya gönderirdik ama daha geçen ay silmistim temiz zaten sadece tozlari gitsin diye bir kere yikasam içim rahat olur.
Bugün yüklü bir market alışverişi yarında pazar eksiklerini alıcam. Ee sizde durumlar nasıl
Aslında fazla bir şey de yok bayrama...yavaş yavaş yapılsa bile anca biter...zaten oruçlu ve hava da sıcak olunca zor oluyor...Allah kolaylık versin canım...
Ben Ramazan öncesi yaptığım içim evim temiz...sadece camlar silinir, perdeler yıkanır, silinir, süpürülür...
Ben de dün pazara çıktım dolabı doldurdum. Pazar yine uygun da ben bu ay çok market alışverişi yaptım oruçlu olduğumuzdan sanırım....bugün yine alınacaklar var...
Yarın gelecek paralarım var ne yapsam düşünüyorum. Belki biraz dolar alırım, altın uygun olursa altın. Ama tl olarak bankaya atacağım büyük kısmını. Bakalım... Allah bereket versin inşallah hepimizin parasına, işine, emeğine, ömrüne...